Ajankohtaisia faktoja ja historiaa ihmisten tietoon

10. aug, 2018

Pääosissa punavihreä ratkaisu. Työväenpuolueen pääministeri Jens Ståltenberg, (nykyinen Naton pääsihteeri)
Keskustan luonnonsuojeluministeri (useita) ja onneton Vasemmisto puolue,
seuranaan Sosialistinen vasemmisto.

Voimalinjasta tapeltiin kyllästymiseen asti kaikilla luvallisilla keinoilla
vastaan ja puolesta parisen vuotta, ennenkuin hallitus sai päätöksen aikaan.

Oli kyse voimalinjaverkosto suoraan läpi luonnonsuojelualueen.
Tiukka enemmistö halusi kaapelit maan alle pois näkyvistä, koska olihan kyseessä korvaamaton luonnon helmi.
Lopullisessa äänestyksessä Keskusta ja vihertävä luonnonsuojelu ministeri äänestivätkin vastaan,
omaa "kaiva kaapelit maahan" ajamaansa ehdotusta, ja niinpä kaapelit jäivät maanpäälliseen maailmaan.

Nyt siellä luonnonpuistossa, mikä sekin aikoinaan kauhialla huudolla saatiin aikaan,
voi turistit ja muut syöpä sairauden uhalla katsella 100-metrisiä robottia muistuttavia mastoja
ja kipinöiviä voimavirta kaapeleita.
 

26. jul, 2018

 

Ruotsin vaalit tulevat antamaan esikuvan
myös ailahtavalle pikkuveli Suomelle.
Jo olisi aikakin päästä purkamaan tämän hetkisen
juntta hallituksen verkostoa ja sen aikaan saamia melkeimpä
rikollisia laki virityksiä.

Saattaapi jäädä puolitiehen, Suomen kansahan ei herää
ilman uhri näytelmää. Se mitä tarkoitan näkyy historiassa.
En anna omille mielipiteilleni paljoakaan painoa koska
minulla ei ole minkäänlaista tarvetta, "eikä haluakaan
sellaisiin spekulaatioihin" Näinhän sitä sanotaan,
kuin tässä edellä, ja 35% kansasta jättää taas äänestämättä!

23. jun, 2018

Reilut neljä kuukautta sisäministerinä toiminut Mykkänen (kok.) aloitti pestinsä keskellä eurooppalaista siirtolaiskriisiä. Käsillä on "EU:n yhteisen maahanmuuttopolitiikan kohtalon kesä", Mykkänen kuvailee.

Tulevina viikkoina pitäisi EU:n tasolla löytää ratkaisut, joilla korjataan EU:n toimimattomuutensa osoittanut turvapaikkajärjestelmä. Ratkaisuehdotuksia lyödään tiskiin ensi viikon torstaina alkavassa Eurooppa-neuvoston huippukokouksessa.

Julkisuuteen vuodetun päätösluonnoksen mukaan kokouksessa on esillä suunnitelma, jossa suojelua tarvitsevat pakolaiset eroteltaisiin elintasosiirtolaisista unionin ulkopuolelle perustettavissa keskuksissa.

Mykkänen haluaa tuoda pöytään omaan ratkaisunsa: YK:lla on jo vakiintunut kiintiöpakolaisjärjestelmä, joten miksei kasvatettaisi sen kokoa erillisten EU-vastaanottokeskusten perustamisen sijaan?

– Riittäisi, että Eurooppa sitoutuisi yhdessä siihen, että otetaan moninkertainen määrä haavoittuvassa asemassa olevia näiltä leireiltä. Samalla rajoitettaisiin rajan yli salakuljettajien kautta tapahtuvaa maahantuloa.

Miksi moninkertaistettaisiin kiintiöpakolaisten määrä, sen sijaan että perustettaisiin erillisiä vastaanottokeskuksia EU:n rajojen ulkopuolelle?

– Päällekkäistä järjestelmää ei välttämättä kannata rakentaa. Ja en ole varma miten pystyttäisiin muodostamaan tehokas järjestelmä siten, että näissä (EU:n) järjestelykeskuksissa erotettaisiin perusteettomat hakemukset turvaa tarvitsevista. Kiintiöpakolaisjärjestelmässä meillä on vuosia vakiintunut prosessi. Se mekanismi on jo valmis.

Mykkänen ehdottaa EU:n vastaanottamien kiintiöpakolaisten määrän kymmenkertaistamista. Se tarkoittaisi vuosittaisesta noin 25 000:sta nostoa neljännesmiljoonaan.

Suomi on vastaanottanut viime vuosina 750–1050 kiintiöpakolaista vuositasolla. Mykkänen sanoo, että hänen ehdotuksensa ei kuitenkaan nostaisi Suomen kiintiöpakolaismäärää 7500:ään. Tämä johtuu Mykkäsen mukaan siitä, että kiintiöpakolaiset jakautuvat EU-maiden välillä nyt epätasaisesti.

– Tämä täytyy jakaa oikeudenmukaisemmin. Nyt Ruotsi ottaa kiintiöpakolaisia eniten, ja Suomikin kärkipäässä suhteessa väestöön. Katsomme suuriin Keski-Euroopan maihin.

Joka tapauksessa paine on saatava pois jäsenmaiden rajoilta, sisäministeri sanoo. Turvapaikanhakijoiden hakeutuminen Välimeren yli Kreikan ja Italian rannoille ja sieltä halki Euroopan synnyttää inhimillistä kärsimystä, sekä poliittista kärjistymistä EU:n jäsenmaiden välillä ja maiden sisällä.

– On annettava suojaa niille, jotka ovat sen tarpeessa. Mutta tämä nykyinen menettely on varsin ongelmallinen. Se tuottaa hallitsematonta salakuljetusta ja kielteisen päätöksen saaneiden palauttamisen vaikeuden, joka erityisesti Keski-Euroopassa tuntuu heiluttavan yhteiskuntia.

 Katkelma Eero Mäntymaan artikkelista. Kansanmedia Yle kertoo, että levittäminen ja kopiointi on vankeusrangaistuksen uhalla kielletty!

23. jun, 2018

 

Olen tässä tuumaillut näitä hysteerisiä YouTuben toimia,
sitä harrastetaan suvakkikomppanian voimin, etenkin SKE:en striimejä
vastaan niin että niitä poistetaan solkenaan ja kanavia suljetaan.
Eihän niissä striimeissä ole muuta kuin informoivaa ja paljastavaa totuutta,
mutta sitähän ei siedetä, hyi kauheata, hatustakin kuihtuu muovikukat!
Kun taas ISIS päänleikkaus sekä muita
hirttäjäis ja puukotus videoita pyörii YorTubessa tuhansia
kenen tahansa vapaasti katseltavissa.
Olemmeko todistamassa jakautuneen kansan katkeruutta?
On todella pikkumaista kiusanteko toimintaa, mutta SKE tulee nousemaan puolueeksi
näistä häiriöistä huolimatta.
Tulevaisuudessa katsotaan sitten että kuka poistaa, ja mitä.

Kansallismieliset puolueet ja yhdistykset,
tukekaa toisianna kaikissa tulevissa vaaleissa.

 

15. jun, 2018

 

EU-ONGELMIA JONOSSA.

Ulkomaat VIENTITULLI ONGELMIA ETENKIN SAKSALLA JA RANSKALLA. SUOMEN VIENTIkin ROMAHTAA, JOS EI Lähiaikoina TURVAUDUTA bisneksessä VENÄJÄÄN.

 

Turvapaikanhakijat ongelma mitä ei haluta muka tunnustaa.

 

Italia ja Ranska ovat ajautuneet sanasotaan maahanmuutosta Italian pysäytettyä viikonloppuna SOS Méditerranée –järjestön Aquarius-laivan kansainvälisille vesille.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron syytti Italian hallitusta kyynisyydestä ja vastuuttomuudesta. Lisäksi hänen johtamansa En Marche –puolue kuvaili tiedottajansa suulla Italian uutta maahanmuuttopolitiikkaa kuvottavaksi.

Italialaispoliitikot ovat vastanneet samalla mitalla.

–Jos Ranska avaa satamansa, lähetämme muutamia (maahanmuuttajia) Ranskaan, Viiden tähden liikettä edustava varapääministeri Luigi Di Maio sanoi muun muassa Corriere della Seran mukaan.

 

Ulkomaat SAKSAssa poliittinen TILANNE kärjistyy.

 

Saksan hallitusta repii yhä riita turvapaikkapolitiikasta. Liittokansleri Angela Merkelin ja tiukemman linjan sisarpuoluetta edustavan sisäministeri Horst Seehoferin kriisikokous ei johtanut ratkaisuun umpisolmussa, Deutsche Welle kertoo.

Seehoferin CSU-puolue sulkisi Saksan rajat ihmisiltä, jotka tulevat turvapaikanhakuun mutta ovat jo hakeneet turvapaikkaa toisessa EU-maassa tai saaneet kieltävän päätöksen unionin alueella. Lehtitietojen mukaan ehdotus olisi sisältynyt Seehoferin massiiviseen siirtolaisuusohjelmaan, joka piti julkaista tiistaina, mutta jonka julkistaminen lykkääntyi ilmeisesti Merkelin vastustuksen vuoksi.

Merkel vastustaa ehdotusta, koska se saattaisi olla ristiriidassa EU:n Dublin-säännösten kanssa. Merkel myös katsoo, että ehdotuksen toteuttaminen voisi vaikeuttaa yhteisen eurooppalaisen turvapaikkalinjan luomista.

Jos Seehofer ei saakaan tukea omalta hallituskumppaniltaan, niin sitä tulee naapurimaa Itävallasta. Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz on ehdottanut Itävallan, Saksan ja Itävallan liittoumaa, joka tähtäisi ”laittoman” siirtolaisuuden vähentämiseen. Hän on kehunut Seehoferia antaen näin painetta Merkelille.

Moni muukin Euroopan valtio valmistautuu sionistien ja pankkimafian suunnitelmien estämiseen, ennen kuin viimeinen asema on ohitettu.

Kiirettä pitää vanhalla mantereella. Onnekseni ei täällä Venäjällä ole tuon tyyppisiä ongelmia edes odotettavissa.