Ajankohtaisia faktoja ja historiaa ihmisten tietoon

3. jun, 2019

 

 

https://www.sshs.fi/sitenews/view/-/nid/92/ngid/1

 

Tuli eilen käytyä Kansa Taisteli, miehet kertovat lehti arkistossa. Olihan siellä lottienkin kertomuksia, ei kai ne miehiä vielä silloin olleet?

 

31. mai, 2019

 

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yk-n-asiantuntija-julian-assange-on-joutunut-psykologisen-kidutuksen-kohteeksi/7431690#gs.fwbbgc

Tietovuotaja Julian Assange on joutunut sellaisten toimien kohteeksi, jotka vertautuvat psykologiseen kidutukseen, sanoo YK:n asiantuntija.

Hänen mukaansa Yhdysvallat, Britannia, Ecuador ja Ruotsi ovat syyllistyneet kollektiiviseen Assangen vainoamiseen.

YK:n erityisasiantuntija Nils Melzerin mukaan Assange on joutunut useiden vuosien ajan tahallisen julman, epäinhimillisen ja alentavan kohtelun kohteeksi. Melzer vieraili Assangen luona vankilassa kuun alussa..

Assange on siirretty vankilan sairasosastolle, hän on nopeasti huononemaan päin. Saatan olla väärässä jos sanon sanan “myrkytetty”

Minulle tuli tämä hymyilevä herra mieleen kun katselin Julian Assange:nin kuvaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Oliver_Cromwell13. mai, 2019

 

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Kun kuulin että Trump oli tullut valituksi presidentiksi alkoi Suomen vale valtamedia hysteerisen vinkumisen Yle ja hesari etunenässä.

Ilta-Sanomat rummutti äänten laskennan aikana draamaa, "kuinka suojaudut atomisodan syttyessä" peloitellen Iisalmea myöten kylien mummot.

Mitä se Suomalaisille kuuluu kenestä jenkkilän presidentti tulee? En ole eläissäni mokomaa paskan heittelemistä kuullut tai elokuvissa nähnyt, kuin se lehdistön vimma pienessä Suomessa silloin 2016 oli.

Juttuja kopioitiin amerikan vale uutisista urakalla. Sitähän harrastetaan aktiivisesti vieläkin STTn toimesta, on kyse sitten mistä kansainvälisistä uutisista tahansa.

Missähän se arvoisa faktan tarkastaja Vehkoo lymyili silloin sen Trump pommituksen aikoihin? Ämmästä ei pahimpaan aikaan kuulunut mitään.. vaikka olisi pitänytkin.

29. apr, 2019

 

Kun Greta Thunberg nimitettiin Nobelin rauhanpalkinto ehdokkaaksi.

Ilmasto sijoittaja Soros kumppaneineen keksivät  105 maassa tapahtuneen maailmanlaajuisen ilmasto lakon järjestämisen ja rahoittamisen.

Ilmastoliikettä koskevan Youth Strike -järjestön perustaja, 15 vuotias Greta Thunberg oli nimetty Nobelin rauhanpalkinto ehdokkaaksi juuri ennen maailman suurinta kansankiihoitus toimintaa.

Thunberg aloitti soolo-protestin Ruotsissa elokuussa 2018, mutta on siitä lähtien innoittanut opiskelijoita ympäri maailmaa. On järjestetty mielenosoituksia 1 659 kaupungissa, eli 105 maassa, joihin osallistui satoja tuhansia tehtävään komennettuja nuoria.

Kommentti                                                                                                                   Sairasta ihmistä käytetty häikäilemättömästi hyväksi.                                                       

15 vuotias alaikäinen perustaa maailman laajuisen järjestön tuosta vain? Täytyy sanoa että perseestä on hullujen keksinnöt. Luulevatko todella nämä viherpiipertäjät että kansa uskoo kaikkeen sontaan?

https://youtu.be/VDBJMqZ6lWI

25. apr, 2019

 

 

Nämäkö ne oli ne ilmasto vaalit?

Nyt toistaiseksi  ei kuulu kylläkään muuta kuin puna viheliäisten hammasproteesien kirskuntaa, ja lasien kilinää Hakaniemen linnakkeista.

No niinhän siinä kävi, Suomen puolustaja agronomi Saitti Ahmedkin joutui usean muunkin salaseura  kaverinsa kanssa jäämään eduskuntatalon  ulkopuolelle.

Jotain siitä sentään Suomikin saavutti, taso nousee ja aamut valkenevat. Pysyypähän luonto vähän vihreämpänä ilman  näitä ruostepilkkuja eduskunnan puutarhakalusteissa.

Toisekseen mikään ei paremmaksi muutu tälläkään vaalikaudella koska, lentävä hollander Marco de Wit ei päässyt hallitus asioita  hoitamaan niin kuin oli vaali strategiassakin etukäteen jo päätetty. Persuille taas saattaa koitua sama kohtalo kuin Ruotsidemokraateille.

Tuntuu ihan siltä ettei kokoomus luovuta sisäministeriötä, eikä mielellään oikeusministeriötäkään.

Perjantaina jakaa SDP-Antti (hanhi) kysymykset kaikille eduskunta puolueille, ja sieltä sitten vastausten perusteella muka valitaan ne oikeat  hallituskumppanit.