Ajankohtaisia faktoja ja historiaa ihmisten tietoon

27. jul, 2019
23. jul, 2019

Aivopesu on pakottavien tekniikoiden soveltamista aivopesun kohteen uskomusten tai käyttäytymisen muuttamiseksi. 

Suomessa aivopesua harrastavat ohjeistuksen mukaisesti mm. peruskoulujen opettajat. Nyt ollaan siirrytty globaaliin aivopesuun, "ilmastonmuutos" niminen mantra iskostetaan jo alakoulun lapsiin ja "hiili peikolla" pelotellaan.  

Aivopesun konseptia on kritisoitu mm. sillä, että uhrit -sen sijaan että oikeasti muuttaisivat ajattelutapaansa - ymmärtävät että heidän on parempi olla muuttavinaan sitä koska he ovat joka tapauksessa kaikkivoivan vihollisen käsissä ja pääsevät näin vähän helpommalla. Tämä tuo toivoa nykyisille peruskoulun oppilaista huolissaan olevalle puolueelle koska pudokkaat ja peruskoulusta selvinneet voivat eheytyä äänestämään heitä kunhan aivopesu loppuu.

Peruskouluissa laajasti käytetty ja aivopesua  hienovaraisempi "Henkinen kontrolli "pitää sisällään kolme vaihetta:

Sulattaminen 

Uhrin ”vanha minä”, nujerretaan heikentämällä hänen puolustus kykynsä esimerkiksi velvoittamalla tai syöttämällä hänelle jatkuvasti tunteisiin vaikuttavaa materiaalia. Kaksoissidos Ilmausten käyttö on tällöin olennainen osa prosessia. Lopulta uhri antaa periksi ja sopeutuu oppeihin. Onko joku koskaan miettinyt, miksi peruskoulu alkaa niin aikaisin aamulla tai miksi evoluutio-oppia edelleen syötetään koululaisillemme?

Muuttaminen

Uhrille syötetään uusi käsitys itsestä ja uusi tapa ajatella, tuntea ja käyttäytyä. Sulattamis vaiheen tekniikat ovat edelleen käytössä. Kaikki me tiedämme että lapsi, mennessään kouluun, on luonnostaan perussuomalainen. Aikuisina vain muutama prosentti. Syynä tähän on peruskoulu laitoksen suorittama Indoktrinaatio.

Uudelleen jäädyttäminen

”Uusi minä” vakiinnutetaan. Entisen elämän hyviä puolia vähätellään. Mikäli vanhat kiinnostuksen kohteet ja erityistaidot ovat haitallisia, ne hylätään. Ryhmä on uhrin uusi perhe. Lopullisen päämäärän saavuttaminen voidaan todentaa esimerkiksi taide projektilla, jossa aikaisempi ja lapsen luonnollinen sidosryhmä piirtyy epämiellyttävänä.

 

Mitä tehdä?

On edellytettävä, että laajamittainen opettajien ja opetushallinnon salaliitto selvitetään puolueettomin tutkimuksin esimerkiksi "Suomen Perusta" -ajatushautomon toimesta. 

_____________________________

Tämä on jotenkin surullinen totuus ihmisen elämästä. Uuden sukupolven on aina pakko omaksua ensin vanhempiensa tavat ja asenteet, joita vastaan ehkä jossain vaiheessa sitten kapinoidaan. Omaan ajatteluun valitettavan harvat kuitenkaan heräävät missään vaiheessa, tästä pitää huolen sosiaalinen kontrolli ja hyväksytyksi tulemisen tarve.

___________________________

Transferenssi-nimisen psykologisen ilmiön välityksellä uusi usko leviää kulovalkean lailla yksilöihin, joilla omilla aivoilla ajattelu on gibbonin tasolla ja kuorolaulu mieli harrastuksensa. 

Tälle globaalille mielettömyydelle vetää vertoja vain vuosisata sitten vallinnut kvasitiede nimeltä eugeniikka.Siihen uskoi aikoinaan koko tiedemaailma ja johtavat poliitikot.

Tietolähteitä on netissä tuhansia, on uudempaa ja vanhempaa, kuitenkaan asiat eivät ole muuttuneet mihinkään.  https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/830391/Koti+ei+voi+kieltaa+suvaitsevaisuuden+opetusta+koulussa

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mielenhallinta

https://www.youtube.com/watch?v=7jEAPrQykFs

http://artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232433-mita-ihmetta-kouluissa-tapahtuu

22. jul, 2019

 

Millähän seminaarilla se Harakka on käynyt kun niin livertelee.

Toivottavasti kaikki Harakan perse sulat ovat tallella.

Eihän niitä työpaikkoja tällaisilla loruilla aikaan saada. 75% työllisyysaste puheitten mukaan  saavutetaan kevyesti, kunhan saadaan ensin Afrikasta ammattilaisia etenkin konttori alalle, missä tarvitaan porukkaa tilttaamaan loputkin tietokannasta.

___________________________

Nyt on sitten syvälliset  tutkimukset osoittaneet että seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin myönteisesti suhtautuvat yritykset ovat kannattavampia ja markkina-arvoltaan suurempia kuin erilaisuutta torjuvat. Seksuaalivähemmistöjä huomioivat yritykset ovat myös muita innovatiivisempia ja luovat enemmän patentteja.

- Yhdenvertaisuutta vahvistava henkilöstöpolitiikka tekee hyvää yrityksen maineelle ja kannattavuudelle. Sama lähestymistapa pitäisi saada entistä vahvemmin osaksi yritysten sisäistä toimintakulttuuria, työministeri esittää.

Timo Harakka huomauttaa, että moninaisuutta ja moniarvoisuutta kannustavat yhteiskunnat menestyvät myös kansainvälisessä kilpailussa.

- Digitaalisen maailmantalouden muutos myrskyissä pärjäävät vain ne, jotka osaavat ennakoida yllättäviä tilanteita, mukautua ja muuntautua. Yritykset ja yhteiskunnat, jotka osaavat hyödyntää omaa moninaisuuttaan, ovat herkkiä tarttumaan myös toimintaympäristön muutosten mahdollisuuksiin.  

Hallitus on päättänyt käynnistää työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelman, jonka tavoitteena on saavuttaa maailman paras työhyvinvointi 2030 mennessä.

-Yhdenvertaisempi työelämä ja huippuluokan työhyvinvointi voidaan saavuttaa, kun erilaisuutta ja moninaisuutta opitaan arvostamaan ja hyödyntämään, työministeri Harakka sanoo. 

Notaatti,

Tarvitaan ensin “pika”sota, (Afganistanian malli ei hyvä) ja siltähän tuo jo maailmalla näyttää,  väen vängällä sitä sotaa ollaan taas vaihteeksi kehittämässä, sen jälkeen duunia riittää jopa lapsille jos niitäkään enää on.

Voltaire

 

 

19. jul, 2019

 

Sinne meni CIA:n ja  Kongressin myöntämät miljardit, Clintonien roposet. Soroksen ja EU:n dollarit ja eurot.  Ne rahat katosivat fasistien perseisiin, eikä suinkaan niihin avainasia toteutuksiin korvaamaan tärkeitä henkilöitä ja muita asioita.

Luuliko nämä  ääliöt että Ukrainan vallankumouksen myötä päästään kukoistaville markkinoille, ja jopa liitetään maa Eurostoliiton jäseneksi hyvänä maatalous maana, mille hankitaan ensi kädessä myös isäntämaasopimus Naton kanssa että päästään härnäämään Venäjää melkeinpä heidän piha portille. 

Nahka päitten olisi pitänyt tutustua ensin Ukrainan ja Venäjän strategiseen historiaan, ja vaikkapa kysäistä Putinilta vinkki kompromissiin ennen kuin ylittää määrätyt ideologiset rajat.

Loputhan te tapahtumista tiedättekin. Tosin hyvin monet eivät ole halunneet oikeaa totuutta kuullakaan, koska kaikkihan oli virallisesti kauhean Venäjän syytä, ja sitä piti rangaista.

Määrätyn puolueen senaattorit ja muut US juutalais gurut ovat niin katkeria vieläkin aikaansaannoksistaan Ukrainassa, presidentinvaali tappiosta, Mexicon muurista ja ties mistä, he mollaavat presidentti Trumpia  päivittäin vuodesta toiseen tuloksetta. Suomessakin Yle huutelee Trumpsta vääriin pöytiin heti tilaisuuden tullen. Venäjällä nauretaan tälle Suomen juhojen amerikkalaiselle media osastolle.

Aikamoisia demokratian toteuttajia nämä Amerikan demarit, eikö vain.

18. jul, 2019

 

 

Uusi valtio voisi avata Putinille oikotien jatkokausille – Venäjä painostaa yhä penseämpää Valko-Venäjää syliinsä

Valko-Venäjä ei luota enää Venäjän hyvään tahtoon. Maa yrittää korostaa omia itsenäisiä juuriaan slaaviveljeyden sijaan.

EUROOPPA 17.7.2019 12:09

MAARIT UBER

SUOMEN KUVALEHTI

Venäjän ja Valko-Venäjän presidentit Vladimir Putin (vas.) ja Aleksandr Lukashenko tapasivat Valko-Venäjän pääkaupungissa Minskissä 30. kesäkuuta 2019. © SERGEY BOBYLEV / AP / LEHTIKUVA

PIENI naapurimaa Valko-Venäjä on Venäjän presidentin Vladimir Putininagendalla entistä vahvemmin. Maiden johtajat jatkoivat keskusteluja maiden välisen integraation syventämisestä jälleen heinäkuun toisella viikolla.

Venäjä ja Valko-Venäjä ovat vuodesta 1996 lähtien solmineet erilaisia sopimuksia maiden yhdistymisestä. Joulukuussa 1999 solmittiin liittovaltion muodostamisesta avoin ja määräajaton sopimus, joka astui voimaan tammikuussa 2000 Putinin kauden alkaessa.

Sopimusten konkreettiset saavutukset ovat kuitenkin jääneet vähäisiksi.

Tuoreimpien neuvotteluiden jälkeen Valko-Venäjän itsevaltias presidentti Aljaksandr Lukašenka tiedotti, että hän ja presidentti Putin päättivät olla tuhoamatta liittovaltiosopimusta.

Lukašenka perusteli päätöstä sillä, että sopimuksen mitätöinti veisi pohjan aiemmalta työltä. Lukašenka muistutti myös, että sopimus on yhä ajankohtainen ja että sitä ei ole pantu käytäntöön kokonaisuudessaan. Presidentin viesti kuulosti Venäjän käsikirjoittamalta.

Samaan hengenvetoon Lukašenka kuitenkin rauhoitteli maanmiehiään vakuuttamalla, että Valko-Venäjää ei ole tarkoitus liittää osaksi Venäjää.

 

TOSIASIA kuitenkin on, että Venäjä painostaa Valko-Venäjää yhä selvemmin syventämään maiden välistä integraatiota.

Jo nyt maiden kansalaiset pääsevät liikkumaan maiden välillä ja asumaan molemmissa maissa ilman ylimääräistä paperisotaa. Heidän ei myöskään tarvitse välittää ulkomaalaisia normaalisti koskevista tullimääräyksistä.

Maat ovat keskustelleet viime aikoina esimerkiksi yhteisestä valuutasta yhtenä integraation muotona. Venäjä vaikuttaa naapurinsa sisäisiin asioihin muun muassa yhteisen talousliiton varjolla.

Vuosituhannen vaihteessa kaavaillut maiden yhteinen lainsäädäntö, lippu, kansallislaulu, armeija ja valuutta eivät ole toteutuneet. Huolet Venäjän aikeista ovat kuitenkin vieneet valkovenäläisten kiinnostuksen integraation syventämiseen.

Venäjällä järjestetään presidentinvaalit seuraavan kerran vuonna 2024. Putin ei voi enää asettua ehdolle ellei perustuslakia muuteta. Mutta jos Valko-Venäjä liitettäisiin osaksi Venäjää, Putin voisi valituttaa itsensä uuden valtion presidentiksi.

Vaikka myös Putin on kieltänyt Venäjän havittelevan liittovaltiota Valko-Venäjän kanssa, valkovenäläiset ovat tilanteesta syvästi huolissaan. Etenkin Lukašenkaa vastustava oppositio on jo pitkään syyttänyt presidenttiä maan myymisestä Venäjälle.

Valko-Venäjällä on havahduttu siihen, että maan säilyminen itsenäisenä edellyttää siirtymistä neuvostoaikaisesta slaavien veljeyden korostamisesta kansallisen identiteetin vahvistamiseen.

Moni valkovenäläinen uskoo, että Venäjän vaikutusvallan lisääntymistä vastustetaan tehokkaimmin maiden välisiä eroja korostamalla.

Eväitä siihen haetaan maan historiasta, kulttuurista ja kielestä.

 

JOPA presidentti Lukašenkan suhtautumisessa on näkynyt viime vuosina muutoksia. Aiemmin Lukašenka näki puheen valkovenäläisestä kansallistunteesta ja -identiteetistä lähinnä poliittisten vastustajiensa projektina.

Viime aikoina hänkin on kuitenkin alkanut korostaa Valko-Venäjän ikivanhoja juuria ”venäläiseen maailmaan” kuulumisen sijasta.

Lukašenka suhtautuu myös entistä torjuvammin Venäjän sekaantumiseen maansa sisäisiin asioihin ja yrittää paikata maan huonontuneita länsisuhteita.

Suhtautumisen muutos näkyy myös presidentin käyttämässä kielessä. Hän on aiemmin pilkannut valkovenäjää ja sanonut sen olevan kielenä alempiarvoinen venäjään nähden.

Lukašenka on valtakaudellaan tehnyt venäjän kielestä tasavertaisen valkovenäjän kanssa. Käytännössä venäjää käytetään esimerkiksi hallinnossa ja kouluissa niin paljon, että valkovenäjän asema on ollut uhattu jo vuosia.

Yhä edelleen Lukašenka puhuu useimmiten julkisesti esiintyessään venäjää. Viime aikoina hän on kuitenkin alkanut käyttää toisinaan myös valkovenäjää.

Lukašenkan on kuitenkin oltava varovainen tekemisissään.

Valko-Venäjä tarvitsee jatkossakin Venäjää ainakin jossain määrin. Maan talous on edelleen riippuvainen edullisesta venäläisestä öljystä ja kaasusta.

 

VALKOVENÄLÄISTEN huolten takana leijuu Krimin ja Itä-Ukrainan varjo. (lisäys: Siksipä onkin perusteltua pysyä visusti erossa EU:n kuiskutuksilta)

Venäjä on perustellut Krimin miehitystä ja sotatoimia Itä-Ukrainassa venäläisten ja venäjää puhuvien suojelulla. Venäjän silmissä Valko-Venäjä kuuluu Ukrainan kanssa samaan, Venäjän omanaan pitämään venäjänkieliseen maailmaan.

Maaliskuussa Valko-Venäjän turvallisuusneuvosto julkaisi päätöksen tiedonvälitystä koskevasta turvallisuudesta. Sitä ei ole suunnattu niinkään lännestä tulvivien demokraattisten virtausten torjumiseksi vaan Venäjää vastaan.

Venäjällä on tapana tuottaa ja levittää aggressiivista Valko-Venäjän valtiota, maan kieltä ja Venäjästä erillistä historiaa vähättelevää propagandaa. Myös Ukrainaa ja ukrainalaisia pilkattiin samaan tyyliin jo ennen Maidanin tapahtumia vuonna 2014.

Minskiläinen tuomioistuin nosti jo aiemmin syytteet venäläisen Regnum-uutispalvelun kolmea valkovenäläistä tekijää vastaan Valko-Venäjän ja sen kielen mollaamisesta. Virallisesti yksityisomisteisella Regnumilla tiedetään olevan siteitä Venäjän turvallisuuspalveluun.

Yksi kirjoittajista oli muun muassa kutsunut valkovenäjää Venäjän karkeaksi murteeksi ja väittänyt asian todistavan myös Valko-Venäjän kulttuurin olevan Venäjää alhaisemmalla tasolla. Toinen tekijä rinnasti valkovenäläisen isänmaallisuuden fasismiin.

Venäjä on käyttänyt vastaavia väitteitä toistuvasti Ukrainaa vastaan suunnatussa propagandassa.

 

VALKO-VENÄJÄN poliittisen kurssin lievä muutos näkyy paikoin myös muun muassa kulttuurielämässä. Esimerkiksi maan tunnetuimman poliittisen underground-bändin N.R.M:n toiminta on helpottunut poliittisen ilmapiirin muutoksen ansiosta.

Valkovenäjäksi laulavan bändin julkiset esiintymiset olivat kiellettyjä vuosien ajan. Syynä olivat poliittisina pidetyt kappaleet ja Valko-Venäjän ajaminen osaksi Eurooppaa Venäjän kanssa lähentymisen sijaan.

Nyt bändin annetaan esiintyä vapaasti, sillä sen katsotaan tukevan hallituksen tavoitetta vahvistaa valkovenäläisten kansallista identiteettiä.

Lisäys.

Ei Putin halua mitään jatkokautta. Siihen on jo prinssi valittu.

Kannattaa antaa Venäjän asiat kuulua Venäjälle, mitä se meille kuuluu mitä ne tekee tai on tekemättä.

Toisekseen monet ihmiset luulevat Valko-Venäjän kuuluvan Venäjän federaatioon, mutta näin ei ole. Valko-Venäjän presidentti on tänään 18.07.2019 Vladimirin vieraana täällä Pietarissa.