Ajankohtaisia faktoja.

23. apr, 2018

Amnesty on laajentanut toimialaansa. Tänään se on 
vihamielisen poliittisen eliitin hyödyntämä lobbausjärjestö, 
joka edistää massainvaasiota länsimaihin. 

 
Amnesty International on yksi monista globalistien käsikassaroista, joiden avulla edistetään laillistettua kansainvaellusta ja etnisen yhtenäisyyden hajoittamista. Alun perin kidutuksen ja kuolemantuomion vastainen painostusjärjestö on viimeistään 2000-luvulla muuttunut vapaan maahanmuuton puolestajapuhujaksi, mikä sopii hyvin liberaalin poliittisen eliitin tavoitteisiin.

Amnestyn hyödyllisyys perustuu sen "moraaliseen aukoriteettiin", jolloin se voi "ihmisoikeuksiin" vedoten vaatia varsinkin länsimaita avaamaan rajansa ja tuhomaan näin sekä kultuurinsa että lopulta etnisen erityislaatunsa.  

Koska valtamedia on globalistien kanssa samassa juonessa, se antaa mielellään Amnestylle moraalisen tuomarin roolin kun puheeksi nousee massainvaasioksi muuttunut "pakolaisuus". Ylen tuoreessa uutisessa"Suomi on mukana yleiseurooppalaisessa virrassa, jossa mennään huonompaan suuntaan" – Amnestyn raportti listaa maailman ihmisoikeustilanteesta synkkiä tietojaglobalistiorganisaatio saa Suomen aluejohtajan suulla levittää sentimentalistista propagandansa ilman poikkipuolista sanaa ja lähdekritiikkiä.

Se mitä maailma kaipaisi eniten juuri nyt, olisi suvereenien kansojen yhteistyöelin, joka valvoisi ja raportoisi säännöllisesti Amnestystä ja sen tuhoisasta ihmiskeskeisestä ideologiasta.  
 
Toimittaja Kirsti Karttusen Amnesty-artikkelissa esitetyt väitteet ovat pelkkiä poliittiisia vaatimuksia, jotka on vain naamioitu kaiken arvostelun yläpuolelle julistetun ihmisoikeusetiikan taakse.

Suomen  Amnestyn pahamaineinen johtaja Frank Johansson todistaa jälleen kerran olevansa aito jälkimarxilainen mädättäjä, kun hän vaatii tiettyjen seksuaalisesti ja lääketieteellisesti poikkevien erityisoikeuksien tunnustamista vain siksi, että näin voitaisiin palvoa ihmisoikeuksien alttarilla kaiken mitätöivää tasa-arvoa. 

Pahimmillaan nämä sivilisaation tuhatvuotisia perustuksia tuhoavat Amnestyn "edistykselliset" ovat silloin, kun he pakolaisuutta tekosyynä käyttäen vaativat korkean sivistyksen maita muuttamaan demografista koostumustaan peruuttamattomasti.

Eurooppa on päästänyt jo nyt sisuksiinsa miljoonittain kehitysmaalaisia, joista huomattavalla osalla ei ole mitään juridista oikeutta oleskella täällä.

Kiittämättömälle Johanssonille tämäkään ei riitä, vaan hän haluaa heruttaa mantereelle kaikki kynnelle kykenvät yrittäjät, jotka vain julistavat olevansa pakolaisia. 

Lisäksi tähän kuvioon kuuluu olennaisesti se, että Johannsonin mielestä Suomen pitäisi ehdottomasti lopettaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden afganistanilaisten palauttaminen  kotimaahan, koska ihmisiä sattuu kuolemaan siellä aivan kuten täälläkin.  

Johansson ei esitä tietenkään mitään kriteerejä turvapaikanhakijoille, mutta sitäkin enemmän kantaväestölle, joka yrittää puolustaa itseään ulkopuolisia vapaamatkustajia vastaan.

Hän kauhistelee ennalta arvattavasti "vihapuhetta" ja on luultavasti tyytyväinen kaikkiin toimiin, joissa kantaväestön poliittisia toimintavapauksia tukahdutetaan keinoilla millä hyvänsä. 

 

16. apr, 2018

No niin, kaksi perätöntä ja todistamatonta kaasuprovokaatiota
aina sitä yhtä, muka syyllistä vastaan.
Mitä hyödyllistä motiivia noissakin tekemisissä muka olisi
Venäjälle tai Syyrialle?
Ei sitten yhtään mitään.
Pelkkää juutalais jenkkien ala arvoista ei useinkaan
mihinkään johtavaa räpellystä.
Pommitettiin kolmea myrkkykaasutehdasta Damaskuksen
läheisyydessä. Ihme kun ei kukaan kuollut sitten
niihin myrkkykaasu pilviin tai 60-luvun modifisoituihin
Tomahawk ohjuksiin.
Kuinka monta Pentagonin kenraalia on Twitterissä?
Luojan kiitos ei ensimmäistäkään.

1. apr, 2018

Yleisradion ex-toimittaja Jouni Tervo esitteli vuonna 2 000 Ylen MOT–ohjelmassa toimittajaliiton nimilistan, jonka jälkeen toimittajien etujärjestö hermostui.

Toimittajaliitto  (noin 13 000 jäsentä) oli taistolaiskommunistien järjestö, joka sai aikoinaan Neuvostoliitosta ainakin 150 miljoonaa markkaa neuvostomyönteisen propagandan levittämiseen. Taistolaiskommunistit ihailivat sokeasti Neuvostoliittoa ja hyväksyivät väkivallan poliittisen vallankumouksen välineenä.

Taistolaiskommunistien Neuvostoliiton ihailun astetta kuvaa erään taistolaisnaisen linja-autossa lausumat hurmoshenkiset sanat, ”voisinpa joskus synnyttää lapsen tähän maahan”. Sanat lausuttiin hetki sen jälkeen, kun linja-auto oli ylittänyt Suomen ja Neuvostoliiton rajan matkalla kohti Leningradia, kuten Pietarin neuvostoaikojen nimi kuului.

Toimittajaliiton edustajat verkottuivat aktiivisesti merkittävimpiin tiedotusvälineisiin, erityiskohteina olivat Yleisradio, Helsingin Sanomat, Suomen tietotoimisto (STT) ja Hufvudstadsbladet.

Toimittaja Jouni Tervon toisessa dokumentissa ”Mustan laatikon salaisuus” kerrotaan, että esimerkiksi Helsingin Sanomien toimitusosasto oli kiivaimpana taistolaisaikana täydellisesti äärivasemmiston ja toimittajaliiton käsissä.

Helsingin Sanomien nykyistä ääripunavihreässä kuplassa lillumista ei tarvitse ihmetellä, perinteet velvoittavat kansallisvaltion vihaamiseen.

Tausta tietoja

Kuka johti Journalistiliittoa, kun toimittajat hermostuivat totuuden paljastumisesta?

Markkinointi ja mainonta –lehden 23.5.2002 julkaistu uutinen kertoo seuraavaa:

”Pekka Laine, 54, jatkaa Suomen journalistiliiton puheenjohtajana. Journalistiliiton liittokokous valitsi Laineen tehtävään seuraavaksi nelivuotiskaudeksi yksimielisesti torstaina Turussa.

Laine on johtanut noin 13 000 jäsenen journalistiliittoa vuodesta 1992. Ennen liittojohtajakauttaan Laine työskenteli toimittajana Yleisradiossa.”

26. mar, 2018

Siksipä se valtaan pääsy onkin niin kaikki kaikessa
päästä huipulle, ja pitää siitä kiinni vaikka murhaamalla.
Kaikkein suurimmat rosvot lukeutuvat
johtajien klaaneihin, ja useinmilla on sama tausta,
he tulevat politiikan piiristä.
Politiikkaan ryhtyminen ja jos siinä onnistuu,
on pääsylippu luvalliseen varastamiseen.

Niin se on ollut, ja on vielä tänä päivänäkin maasta riippumatta.

______________________

Ranskan entinen presidentti Nicolas Sarkozy on nimetty rikosepäillyksi ja hänen toimistaan on aloitettu virallinen tutkinta. Sarkozyn epäillään ottaneen vastaan miljoonia euroja laitonta vaalirahaa Libyan edesmenneeltä diktaattorilta Muammar Gaddafilta.

Sarkozy toimi Ranskan presidenttinä vuosina 2007–2012. Gaddafin hallinnon epäillään rahoittaneen juuri vuoden 2007 voittoisaa vaalikampanjaa noin 50 miljoonalla eurolla.

Kampanja-avustusten yläraja oli tuolloin 21 miljoonaa euroa. Epäillyt rahansiirrot rikkoisivat myös muita lakeja: Ranskassa ulkomainen vaalirahoitus on kielletty ja vaalirahan lähteet pitäisi ilmoittaa.

Tapauksen selvittely alkoi jo viisi vuotta sitten, mutta se nousi tällä viikolla uudestaan otsikoihin, kun Sarkozy otettiin kiinni kuulusteluja varten. Hän pääsi keskiviikkona vapaaksi kahden päivän kuulustelujen jälkeen.

Ranskassa käytetään termiä "alustavan syytteen nostaminen", kun henkilö nimetään virallisesti epäillyksi ja rikostutkinnan kohteeksi. Se tarkoittaa, että tutkintatuomareilla on vahva syy epäillä rikosta.

Sarkozy ei ole kommentoinut syytöksiä julkisesti tällä viikolla. Hän on kiistänyt ne aiemmin.

Lue myös:

Ranskan ex-presidentti Sarkozy poliisin huostassa vaalirahasotkujen takia

Lähteet: REUTERS, AP, AFP

 

 

21. mar, 2018

Neekeri on suomen kielen sana, jolla tarkoitetaan tavallisesti Afrikan tummaihoista väestöä ja sen jälkeläisiä muuallakin maailmassa tai joidenkin rotuteorioiden mukaista negridistä rotua.

 Nykyisin sana käsitetään usein halventavaksi. 

Joissakin tutkimuksissa on havaittu, että sanaa käytetään ajoittain myös muista ”ei-suomalaiseksi” tai ”vähemmän suomalaiseksi” katsotuista ihmisistä.

 1980-luvulle asti neekeri-sana oli nykyistä selvästi yleisemmässä käytössä eikä sitä pidetty halventavana, vaikka yksittäisiä tapauksia, joissa sanaa on pidetty halventavana, on dokumentoitu jo 1950-luvulta

Viimeistään 1990-luvun puoleenväliin mennessä sanaa on alettu pitää rasistisena, etenkin pääkaupunkiseudulla ja nuoremman kansanosan keskuudessa.

 Eräässä suomalaisten keskuudessa tehdyssä kyselytutkimuksessa vastaajat pitivät ilmauksia ”neekeri”, ”ryssä” ja ”manne” kaikkein loukkaavimpina vähemmistöjen nimityksistä.

 Omasta puolesta suosittelenkin siirtymistä Robinson Crusoen uskollisen palvelijan nimeen… PERJANTAI