Ajankohtaisia faktoja ihmisten tietoon

26. nov, 2018

Kukaan kokoomuslainen ei ole ikinä kertonut selvällä Suomella sitä, kuka hyökkäisi kimppuumme ja miksi juuri Venäjä sen tekisi, vaikka julistavat aika ajoin avoimesti Natoon liittymistä Venäjä uhkan takia. Presidentinkin pitänee ryhtyä jatkamaan pahasti keskenjääneitä opiskelujaan, ja kenties perehtyä myös historiaan.

 

Sumu senkun tihenee EU:n yllä. Napoleoniksi julistautunut Macroen haluaakin nyt Eurooppa armeijan. Haalittaisiinko siihen sotilaat Waterloon kentältä vaiko Moskovan edustalta?

Tuskinpa näistä euroopan verkkosukka pride pojista on niinkään telttaretkille lähtijöiksi. Lopettakaa houruilu herrat presidentit ja kanslerit, ottakaa lopputili ja menkää oikeisiin duuneihin!

Venäjä ei ole uhka Suomelle, halusivat sitä niin Sanoma Oy:n Helsingin Sanomat, Janne Virkkusen kynällä, tai eräiden maakuntalehtien päätoimittajat.

Kun vielä tähän kansalaisten enemmistön vastaiseen koalitioon kuuluu YLE, niin

loput laulun sanoista osataankin jo ulkoa.

Johan tuo paistaa kuin perse märkien housujen läpi että esimerkiksi toimittelija Jessikka Arokin anarkisti ystävineen, ja Nato vouhotuksineen  on Suomelle suurempi uhka kuin Venäjä.

Monet poliitikot väittävät, että kansa ei ole täydessä ymmärryksessä mitä Nato on. Useat poliitikot väittävät, ettei Natosta ja siihen liittymisestä ole keskusteltu riittävästi. Riittävyys ilmeisesti peilautuu kannatusprosentista – jos kannatus olisi myönteinen Natolle – varmaan kansa on silloin täydessä ymmärryksessä ja asiastakin on puhuttu riittävästi.

Meillä on muutakin tekemistä kuin kuunnella median puolivillaisia vihjailuja kansakunnan ”pihalla olosta ymmärtämättöminä mitä tämä Nato oikeastaan merkitsisi” – tässä osuu median upottavasti sanonta: ”Kyllä kansa tietää” – ja sen suomalaiset ovat useasti ja selkeästi ilmaisseet, vaikka sananvapautta enää ei ole kuin nimeksi.

https://vastavalkea.fi/2018/11/16/miten-venalaiset-saataisiin-kimppuumme/

 

18. nov, 2018

Turhaa höyhötystä poliittisilta amatööreiltä,
joka viikko kuunnellaan uusia hienouksia
globalistin korviin kuiskailevilta lobbareilta,
ja valehtelevalta valtamedialta. Näihin sitten uskotaan ja
puolustaudutaan "asiantuntijoiden" taakse.

Toisin sanoen näillä Mykkäsillä ja muilla syytteeseen joutuvilla ei ole
tarkoituskaan tehdä vastuullista politiikkaa, tai edes halua saada
käsitystä negatiivisistä seurauksista.
Kaiken tähän liittyvän totuuden voi etukäteen lukea seinältä jos on sitä älliä annettu.

Nähtiin aiemminkin Jyri Kataisen ja Alexander Stubb:in
vastuuttomissa keinosiemennys yrityksissä järjen puutetta ja
oikeaan aikaan lopettamisen kykyä.

Perättömiä paska puheita että ei muka löydy ammattityövoimaa lähempää
kuin Cobin autiomaasta tai Norsunluurannikon entisiltä orjamarkkinoilta.
Muutama puhelu ja sinulla on esim. 100 suomalaista tekemässä jonkun jobin jo ensiviikolla.

Tuhansia suomalaisia ammattilaisia työskentelee Scandinaviassa
erilaisten ISO-serfisoitujen lainafirmojen kirjoilla.
Siitä vain toimeen uusilla asenteilla työnantajat, vuokraahan valtiovaltakin
satoja konsulentteja oman virkakoneistonsa käyttöön.

Suoranaista maanpetturuutta syöttää Suomalaisten leipää
kamelille joka ei siitä edes tykkää!

14. nov, 2018

Nimittäin uusi asijoita paljastava kirja on ilmestynyt.

Eräänlainen vastakkainasettelu Jorma Ollilan johtaman Nokian ja Risto Siilasmaan silloisilta ajoilta ”pohjalta ylös ja takaisin pohjaan”  Mitään dokumentteja  tietääkseni ei ole vapautettu kirjoittajan käyttöön, mutta hän oli Nokian hallituksessa vuodesta 2008 lähtien ja toimii nykyisin Nokian hallituksen puheenjohtajana.

https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005838254.html                          https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000005838263.html

Kieltämättä Ollila sekoili ratkaisevien vaiheitten aikana. Sekoilee vieläkinBildenberg aaveitten seurassa, tavoitteenaan globalinen maailman herruus.

Saattaa olla ettei nuo linkit aukea teille kaikille, ne ovat maksumuurin takana.                      Katsotaan nyt, jos ei aukea niin ilmoita minulle, saattanen auttaa?

2. nov, 2018

 

Entäs ne tekopyhät luonto_rahastukseen syyllistyvät valtiot jotka ostavat nämä mönjät ja kaasut jo vuosia etukäteen tehtyjen sopimusten mukaisesti, ethän varmaan luule että kontrakteissa lukee jotain rajoitusmääräyksiä muka ilmaston tähden? Ei inaustakaan kuulu kulissien takaa, kun taas maneesilla näytelmän huudon hoitaa paskat housussa ölisevät vihervassarit, että nyt on maailmanloppu ja venttiilit kiinni että nähdään tulevakin kevät.

 

(AP) - Yhdysvallat pumppaa ennätykselliset öljymäärät, ja nousee maailman suurimmaksi raaka-aineen tuottajaksi.

Energia-informaatio-osasto totesi torstaina, että Yhdysvallat tuotti lokakuusa 11,3 miljoonaa tynnyriä vuorokaudessa, 4% enemmän kuin syyskuussa.

Venäjän energiaministeriö arvioi, että maa pumppasi 11,2 miljoonaa tynnyriä kellon ympäri lokakuun aikana. OPEC raportoi, että Saudi-Arabia pumpasi 10,4 miljoonaa tynnyriä vuorokaudessa viime kuun aikana.

Se on ensimmäinen kerta vuodesta 1973 lähtien, että Yhdysvallat johtaa maailmaa öljyntuotannossa.

Useat osavaltiot saavuttivat lokakuussa ennätystuotannon, mukaan lukien Texas, joka vastaa noin 40 prosenttia yhdysvaltalaisesta raakaöljystä. Energiavirasto sanoo, että putkilinjan pullonkaulat Teksasissa ja Uudessa Meksikossa lisäävät kuorma-autojen ja rautatievaunujen käyttöä rahtiliikenteessä.

Nyt pitäisi Niinistön soittaa rimpauttaa Trumpille ja jyrähtää hiilijalan jäljistä.