23. apr, 2018

Tämä mies ottaa hatkat ennen seuraavia vaaleja?

Amnesty on laajentanut toimialaansa. Tänään se on 
vihamielisen poliittisen eliitin hyödyntämä lobbausjärjestö, 
joka edistää massainvaasiota länsimaihin. 

 
Amnesty International on yksi monista globalistien käsikassaroista, joiden avulla edistetään laillistettua kansainvaellusta ja etnisen yhtenäisyyden hajoittamista. Alun perin kidutuksen ja kuolemantuomion vastainen painostusjärjestö on viimeistään 2000-luvulla muuttunut vapaan maahanmuuton puolestajapuhujaksi, mikä sopii hyvin liberaalin poliittisen eliitin tavoitteisiin.

Amnestyn hyödyllisyys perustuu sen "moraaliseen aukoriteettiin", jolloin se voi "ihmisoikeuksiin" vedoten vaatia varsinkin länsimaita avaamaan rajansa ja tuhomaan näin sekä kultuurinsa että lopulta etnisen erityislaatunsa.  

Koska valtamedia on globalistien kanssa samassa juonessa, se antaa mielellään Amnestylle moraalisen tuomarin roolin kun puheeksi nousee massainvaasioksi muuttunut "pakolaisuus". Ylen tuoreessa uutisessa"Suomi on mukana yleiseurooppalaisessa virrassa, jossa mennään huonompaan suuntaan" – Amnestyn raportti listaa maailman ihmisoikeustilanteesta synkkiä tietojaglobalistiorganisaatio saa Suomen aluejohtajan suulla levittää sentimentalistista propagandansa ilman poikkipuolista sanaa ja lähdekritiikkiä.

Se mitä maailma kaipaisi eniten juuri nyt, olisi suvereenien kansojen yhteistyöelin, joka valvoisi ja raportoisi säännöllisesti Amnestystä ja sen tuhoisasta ihmiskeskeisestä ideologiasta.  
 
Toimittaja Kirsti Karttusen Amnesty-artikkelissa esitetyt väitteet ovat pelkkiä poliittiisia vaatimuksia, jotka on vain naamioitu kaiken arvostelun yläpuolelle julistetun ihmisoikeusetiikan taakse.

Suomen  Amnestyn pahamaineinen johtaja Frank Johansson todistaa jälleen kerran olevansa aito jälkimarxilainen mädättäjä, kun hän vaatii tiettyjen seksuaalisesti ja lääketieteellisesti poikkevien erityisoikeuksien tunnustamista vain siksi, että näin voitaisiin palvoa ihmisoikeuksien alttarilla kaiken mitätöivää tasa-arvoa. 

Pahimmillaan nämä sivilisaation tuhatvuotisia perustuksia tuhoavat Amnestyn "edistykselliset" ovat silloin, kun he pakolaisuutta tekosyynä käyttäen vaativat korkean sivistyksen maita muuttamaan demografista koostumustaan peruuttamattomasti.

Eurooppa on päästänyt jo nyt sisuksiinsa miljoonittain kehitysmaalaisia, joista huomattavalla osalla ei ole mitään juridista oikeutta oleskella täällä.

Kiittämättömälle Johanssonille tämäkään ei riitä, vaan hän haluaa heruttaa mantereelle kaikki kynnelle kykenvät yrittäjät, jotka vain julistavat olevansa pakolaisia. 

Lisäksi tähän kuvioon kuuluu olennaisesti se, että Johannsonin mielestä Suomen pitäisi ehdottomasti lopettaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden afganistanilaisten palauttaminen  kotimaahan, koska ihmisiä sattuu kuolemaan siellä aivan kuten täälläkin.  

Johansson ei esitä tietenkään mitään kriteerejä turvapaikanhakijoille, mutta sitäkin enemmän kantaväestölle, joka yrittää puolustaa itseään ulkopuolisia vapaamatkustajia vastaan.

Hän kauhistelee ennalta arvattavasti "vihapuhetta" ja on luultavasti tyytyväinen kaikkiin toimiin, joissa kantaväestön poliittisia toimintavapauksia tukahdutetaan keinoilla millä hyvänsä.