15. jun, 2018

EIKÖ SUOMEN JUNTIT NÄE MIHIN EU ON MENOSSA?

 

EU-ONGELMIA JONOSSA.

Ulkomaat VIENTITULLI ONGELMIA ETENKIN SAKSALLA JA RANSKALLA. SUOMEN VIENTIkin ROMAHTAA, JOS EI Lähiaikoina TURVAUDUTA bisneksessä VENÄJÄÄN.

 

Turvapaikanhakijat ongelma mitä ei haluta muka tunnustaa.

 

Italia ja Ranska ovat ajautuneet sanasotaan maahanmuutosta Italian pysäytettyä viikonloppuna SOS Méditerranée –järjestön Aquarius-laivan kansainvälisille vesille.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron syytti Italian hallitusta kyynisyydestä ja vastuuttomuudesta. Lisäksi hänen johtamansa En Marche –puolue kuvaili tiedottajansa suulla Italian uutta maahanmuuttopolitiikkaa kuvottavaksi.

Italialaispoliitikot ovat vastanneet samalla mitalla.

–Jos Ranska avaa satamansa, lähetämme muutamia (maahanmuuttajia) Ranskaan, Viiden tähden liikettä edustava varapääministeri Luigi Di Maio sanoi muun muassa Corriere della Seran mukaan.

 

Ulkomaat SAKSAssa poliittinen TILANNE kärjistyy.

 

Saksan hallitusta repii yhä riita turvapaikkapolitiikasta. Liittokansleri Angela Merkelin ja tiukemman linjan sisarpuoluetta edustavan sisäministeri Horst Seehoferin kriisikokous ei johtanut ratkaisuun umpisolmussa, Deutsche Welle kertoo.

Seehoferin CSU-puolue sulkisi Saksan rajat ihmisiltä, jotka tulevat turvapaikanhakuun mutta ovat jo hakeneet turvapaikkaa toisessa EU-maassa tai saaneet kieltävän päätöksen unionin alueella. Lehtitietojen mukaan ehdotus olisi sisältynyt Seehoferin massiiviseen siirtolaisuusohjelmaan, joka piti julkaista tiistaina, mutta jonka julkistaminen lykkääntyi ilmeisesti Merkelin vastustuksen vuoksi.

Merkel vastustaa ehdotusta, koska se saattaisi olla ristiriidassa EU:n Dublin-säännösten kanssa. Merkel myös katsoo, että ehdotuksen toteuttaminen voisi vaikeuttaa yhteisen eurooppalaisen turvapaikkalinjan luomista.

Jos Seehofer ei saakaan tukea omalta hallituskumppaniltaan, niin sitä tulee naapurimaa Itävallasta. Itävallan liittokansleri Sebastian Kurz on ehdottanut Itävallan, Saksan ja Itävallan liittoumaa, joka tähtäisi ”laittoman” siirtolaisuuden vähentämiseen. Hän on kehunut Seehoferia antaen näin painetta Merkelille.

Moni muukin Euroopan valtio valmistautuu sionistien ja pankkimafian suunnitelmien estämiseen, ennen kuin viimeinen asema on ohitettu.

Kiirettä pitää vanhalla mantereella. Onnekseni ei täällä Venäjällä ole tuon tyyppisiä ongelmia edes odotettavissa.