9. aug, 2018

Trump voisi poistaa sen hävinneen osapuolen senaatista, haisee jo terrorille.

Pakotteet astuvat voimaan elokuun 22. päivän tienoilla, ulkoministeriö kertoo. Ensi vaiheessa niillä estetään viemästä Yhdysvalloista Venäjälle Kiinalaisia tuotteita, joita voitaisiin käyttää sotilaallisiin tarkoituksiin. (Hahaha.. haa!)

Aikaisemmin näiden ns. kaksikäyttötuotteiden vientiluvat on hyväksytty tapauskohtaisesti, kertovat USA:n tiedotusvälineet, muiden muassa valeuutiskanava CNN (siirryt toiseen palveluun).

Venäjä on kaiken aikaa kiistänyt osallisuutensa Skripalin tapaukseen. Venäjä sanoo haluavansa osallistua tutkimuksiin mutta sitä ei myönnetty. (Skripalin myrkytys yritys oli niin amatörimäisesti tehty ettei siitä voi syylliseksi osoittaa muita kuin M-1 ja CIA:n nelisormisia  tovereita).

Torstaina Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi, että uudet pakotteet ovat laittomia ja "ehdottoman epäystävällisiä". Vastapakotteista on kuitenkin Peskovin mukaan vielä liian aikaista puhua, koska pakotteiden laatu ei ole virallisesti selvillä

.----------------------------------------------------

Tyhjänpäiväistä hössötystä, tavalliselle ihmisille ei nuo jo opitut ruplan ylös tai alas menot vaikuta mitään jos ei ne ihan satasiin ja vuosiin mene. Pörssiläisten traumatisoimaa paskaa höystetty CNN kauhukuvilla mitä taas maustettu Ylen inisevän hyttysen pierulla.

Kannattaa vielä muistaa että Amerikalta loppuu rahat ennen kuin Venäläisiltä nasjonalismi.