21. aug, 2018

Turku ilman natseja on turvattomampi paikka kuin Turku natsien kanssa.

Turku ilman sinappia on aika lailla tärkeämpää kuin Turku ilman anarkistisia satuolentoja. Vaihdetaan kaikki muslimit sinappiin! Mikä siinä on kun muslimi murhaa naisia Turun torilla niin Turun ämmien ja miesämmien mukaan ongelma ovat NE jotka eivät naismurhaajista tykkää? Onkohan lääkitykset kohdallaaaaaaaaaan? Juotu liikaa kiljua?

Turussa harhamielisten ”Turku ilman natseja”-mielenilmaus, joka epäonnistui täysin. Äärivasemmistolaisten järjestämässä tapahtumassa oli mukana vain kourallinen henkilöitä ja käsikirjoituksen kadottaneita puhujia.

Marssille osallistui 200-300 henkilöä. Marssi oli irvokas tapahtuma kun ottaa huomioon, että kyseessä piti olla hiljainen muistopäivä Turun terrorin uhreille. Osallistujat paukuttivat rumpuja kuin karnevaalitapahtumassa ja huusivat äärivasemmistolaisia iskulauseita.

Kun kulkue pääsi perille, alkoi puheiden pito. Puhetilausuudessa oli mukana enää muutama sata henkilöä, mutta puheet olivat sitäkin harhaisempia.

Puhetilaisuuden aloitti tuntemattomaksi jäänyt (laitospotilas) puhuja, joka vertasi nykypäivää natsi-Saksaan.  Tilanne Suomessa on aivan sama kuin natsiaikaan. Saippuatehtaiden piiput savuavat ja uuninluukkuja rasvataan. Puhuja toisti useaan otteeseen, että jos karkoituksia ei lopeteta, siitä seuraa katastrofi. Lopulta selvisi, että äärivasemmistolaiset eivät halua karkoittaa edes terroristia, saatikka laittomasti maassa piileksiviä syöpäläisiä.