19. sep, 2018

Luojan kiitos ratkaisut ovat saavutettavissa 2019

Sinun sanasi kohdistuivat kokonaista ihmisryhmää kohtaan. Sinun sanasi satuttavat. Sinun sanasi loukkaavat. Miksi sanot näin?

”Nämä [muslimit] elävät sosiaaliturvan varassa ja osa vielä yhä enenevässä määrin syyllistyy rikoksiin, jotka ennen ovat olleet harvinaisia meillä, mm. joukkoraiskauksiin.”

”– jokaisen muslimin kunnia ja velvollisuus on surmata jokainen uskoton ja juutalainen.”

—-

Noin kirjoitti blogissaan Nasima Razmyar, tuo vuonna 1992 Suomeen pakolaisena (what a fucking heck?!!) muuttanut afganilainen helvetin isonenäinen muslimi. Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei vaan ole mennyt retkuun.

Lukiessanne blogiaan ette toivottavasti ole näkemättä sitä itse asiaa josta Teuvo Hakkarainen kirjoitti, eli ”Muslimeja tulvii miljoonittain länteen kuin Troijan puuhevosessa, jossa nämä odottavat ”maltillisina” kutsua jihadiin”. Nasima Razmyar ON yksi heistä ja te saatanan idiootit äänestitte häntä!!

Koska muslimien koraani kieltää ehkäisyn, jokaisessa muslimipesueessa on keskimäärin 7 lasta kun keskimääräinen luku suomalaisten perheissä on 1,4. Jos tämän saatanan ’kaikki muslimit Suomeen’ -politiikan annetaan jatkua, meitä oikeita suomalaisia on muutaman kymmenen vuoden kuluttua vähemmän kuin muslimeja. Mitä sitten tapahtuu?

Ai mitäkö tapahtuu? Muslimit äänestävät muslimit johtamaan maatamme ja sharia laki astuu voimaan. Naiset huputetaan, halusit tai et. Raiskatuille naisille määrätään raippatuomioita, kuten AINA on tehty muslimimaissa.

Onko tuo todellakin sitä mitä suomalaiset haluavat?