4. okt, 2018

Modernin ajan kopio, "Iitin Tiltu" väärällä puolella rajaa.

Rysky Riiheläinen on "vapaa toimittelija, joka ei ole sidottu mihinkään ajatussuuntaan", paitsi Venäjä-vihaan.

Ihmittelen miksi YLE:llä on tarve antaa palstatilaa tuolle propagandistille. Informaatio-operaatiot kuuluvat kiinteästi Nato-maiden tapaan toimia, ovat aina kuuluneet. Meilläkin tiedotusvälineet katsovat velvollisuudekseen olla tässä mukana.

Esimerkiksi Skripalta-myrkytys tapauksen tutkinta oli hyvin poikkeuksellinen. Siinä ei kiinnitetä lainkaan huomiota motiiviin.

Putinilla ei voinut olla mitään syytä aiheuttaa myrkkykriisiä vähän ennen presidentinvaalia.

Putinin vastustajilla kyllä. Erityisen paljon niitä on Englannissa ja USA:ssa, mutta myös Venäjällä.

Mahdollista on, Venäjän oppositio on iskujen takana. Yhdysvallat toimii agressiivisesti kaikkialla maailmassa. Juuri nyt he uhkaavat YK:n peruskirjan vastaisesti Etelä-Amerikassa ja Iranissa kaataa laillisia hallituksia.

Tästä ei Rysky Riiheläinen, eikä tiedotusvälineet juuri puhu. Vaikeneminen on myös informaatiovaikuttamista.

Toistankin että Skripal juttu on Brittien ihan itse tekemä valheiden ja kuulopuheiden ja itsensä ristiriidassa oleva tarina joka uskottavuudessa on alemmalla tasolla kuin tarina Tuhkimosta.

Ryskyn kolumneissa ei ainakaan tarvitse päätään käyttää, syyllinen on aina sama ja selvillä.

Olisi varmasti milenkiintoista lukea kirjoittajan sanomaa, jos hän paneutuisi samaan aiheeseen ja kohteena olisi suomalainen Keskuspuolue ja Sipilä.

Jotenkin saa sen käsityksen että Ryskyllä taitaa olla jotakin Venäjää vastaan.  No onhan hänellä  NATO ja Yhdysvallat, Britannia ja Ranska tukenaan aina kun jää kiinni valheistaan.

Miksi nämä samat ryskyt, joensuun yliopiston rikostieteen professorit tolvaset ja esimerkkinä vaikka J Vartiainen vilisee uutisvirrassa kommentoimassa...aina samat naamat?

Mikä yhteinen nimittäjä heillä on mitä he itsekkään eivät ilmeisesti ymmärrä...sille on ihan termikin jota en viitsi tähän laittaa.

Tuskin se ainakaan on charmantti habitus tai miellyttävä ulosanti...Venäjä on Venäjä joten näiden 'itseoppineiden asiantuntijoiden' kommentit kiusaa lähinnä meitä suomalaisia 'Venäjän trolleja'.