11. okt, 2018

Kodittomien kantasuomalaisten määrä jo 92 000 vain Helsingissä.

Kansanedustaja Anna Kontulan (vas.) mielestä suomalaisten tulisi piilotella kodeissaan kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita. Kontula asettui vahvasti laittomasti maassa olevien puolelle Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/3b166239-cefd-43b1-9196-9f1e096af6ae_pi.shtml

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Leena Meri on tyrmistynyt Kontulan näkemyksistä.

– Vasemmisto kannattaa laittomasti maassa olevien piilottelua. Toivottavasti piilottelija vastaa elatuksesta nyt ja tulevaisuudessa, sekä siitä, jos jotain sattuu. Eli maksaa kulut valtiolle ja omaisille sekä menee median eteen vastaamaan, miksi vaarantaa tavalliset kansalaiset oman touhunsa vuoksi.

Meri muistuttaa piilottelijoita ja Kontulaa Turun terroriteolla ja muilla vakavilla rikoksilla, joihin turvapaikanhakijat ovat syyllistyneet.

– Yhdelläkään kansalaisella ei tulisi olla oikeutta ottaa lakia omiin käsiinsä muiden kustannuksella. Kannattaa miettiä ketä äänestää.

SUOMEN UUTISET

 

NOTA

Vasemmisto hyväksyy myös Antifan ja anarkistit, jotka on turvallisuusvaara Suomessa. Nyt sitten vielä tämä, eivätpä välitä kantasuomalaisten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista tippaakaan.

Tämä on lainvastaista toimintaa, onko kyse maanpetturuudesta? Eikö nämä politiikot muista että olivat itse mukana hyväksymässä lakia mikä kieltää tällaisen toiminnan.