2. nov, 2018

Nämä valtiot haistattaa suolikaasut ilmaston muutoksille. USA, Venäjä, Saudi-Arabia.

 

Entäs ne tekopyhät luonto_rahastukseen syyllistyvät valtiot jotka ostavat nämä mönjät ja kaasut jo vuosia etukäteen tehtyjen sopimusten mukaisesti, ethän varmaan luule että kontrakteissa lukee jotain rajoitusmääräyksiä muka ilmaston tähden? Ei inaustakaan kuulu kulissien takaa, kun taas maneesilla näytelmän huudon hoitaa paskat housussa ölisevät vihervassarit, että nyt on maailmanloppu ja venttiilit kiinni että nähdään tulevakin kevät.

 

(AP) - Yhdysvallat pumppaa ennätykselliset öljymäärät, ja nousee maailman suurimmaksi raaka-aineen tuottajaksi.

Energia-informaatio-osasto totesi torstaina, että Yhdysvallat tuotti lokakuusa 11,3 miljoonaa tynnyriä vuorokaudessa, 4% enemmän kuin syyskuussa.

Venäjän energiaministeriö arvioi, että maa pumppasi 11,2 miljoonaa tynnyriä kellon ympäri lokakuun aikana. OPEC raportoi, että Saudi-Arabia pumpasi 10,4 miljoonaa tynnyriä vuorokaudessa viime kuun aikana.

Se on ensimmäinen kerta vuodesta 1973 lähtien, että Yhdysvallat johtaa maailmaa öljyntuotannossa.

Useat osavaltiot saavuttivat lokakuussa ennätystuotannon, mukaan lukien Texas, joka vastaa noin 40 prosenttia yhdysvaltalaisesta raakaöljystä. Energiavirasto sanoo, että putkilinjan pullonkaulat Teksasissa ja Uudessa Meksikossa lisäävät kuorma-autojen ja rautatievaunujen käyttöä rahtiliikenteessä.

Nyt pitäisi Niinistön soittaa rimpauttaa Trumpille ja jyrähtää hiilijalan jäljistä.