26. nov, 2018

Miten venäläiset saataisiin kimppuumme, siinäpä ongelma?

Kukaan kokoomuslainen ei ole ikinä kertonut selvällä Suomella sitä, kuka hyökkäisi kimppuumme ja miksi juuri Venäjä sen tekisi, vaikka julistavat aika ajoin avoimesti Natoon liittymistä Venäjä uhkan takia. Presidentinkin pitänee ryhtyä jatkamaan pahasti keskenjääneitä opiskelujaan, ja kenties perehtyä myös historiaan.

 

Sumu senkun tihenee EU:n yllä. Napoleoniksi julistautunut Macroen haluaakin nyt Eurooppa armeijan. Haalittaisiinko siihen sotilaat Waterloon kentältä vaiko Moskovan edustalta?

Tuskinpa näistä euroopan verkkosukka pride pojista on niinkään telttaretkille lähtijöiksi. Lopettakaa houruilu herrat presidentit ja kanslerit, ottakaa lopputili ja menkää oikeisiin duuneihin!

Venäjä ei ole uhka Suomelle, halusivat sitä niin Sanoma Oy:n Helsingin Sanomat, Janne Virkkusen kynällä, tai eräiden maakuntalehtien päätoimittajat.

Kun vielä tähän kansalaisten enemmistön vastaiseen koalitioon kuuluu YLE, niin

loput laulun sanoista osataankin jo ulkoa.

Johan tuo paistaa kuin perse märkien housujen läpi että esimerkiksi toimittelija Jessikka Arokin anarkisti ystävineen, ja Nato vouhotuksineen  on Suomelle suurempi uhka kuin Venäjä.

Monet poliitikot väittävät, että kansa ei ole täydessä ymmärryksessä mitä Nato on. Useat poliitikot väittävät, ettei Natosta ja siihen liittymisestä ole keskusteltu riittävästi. Riittävyys ilmeisesti peilautuu kannatusprosentista – jos kannatus olisi myönteinen Natolle – varmaan kansa on silloin täydessä ymmärryksessä ja asiastakin on puhuttu riittävästi.

Meillä on muutakin tekemistä kuin kuunnella median puolivillaisia vihjailuja kansakunnan ”pihalla olosta ymmärtämättöminä mitä tämä Nato oikeastaan merkitsisi” – tässä osuu median upottavasti sanonta: ”Kyllä kansa tietää” – ja sen suomalaiset ovat useasti ja selkeästi ilmaisseet, vaikka sananvapautta enää ei ole kuin nimeksi.

https://vastavalkea.fi/2018/11/16/miten-venalaiset-saataisiin-kimppuumme/