20. feb, 2019

”Jenkit hautaavat ongelmat betoniin, arabit erämaan hiekkaan”

Tämä on vain esimerkki siitä miten ”puhdasuskoiset  ja lainkuulijaiset” arabi- yhteiskunnat ovat  kovista, jopa kuolemantuomioista huolimatta puuhailemassa  hämärän rajamailla. Tosin jos olet mies selviät pälkähästä paremmin kuin jo syntyessään  syntinen nainen.

Ihmettelenkin miksi nämä kaulaansa myöten mammonassa kahlaavat kangaspakat harrastavat murhaamista, raiskaamista ja talousrikoksia päivittäin vieläpä selvinpäin?

______________________

Dubai: Poliisi varoittaa asukkaita, etteivät he  joutuisi viimeisimmän huijausvyöryn  uhriksi,  tämä uusi trendi on levinnyt  sosiaalisessa mediassa hälyttävän nopeasti, ja kategorialtaan luokitellaan suurenluokan  petokseksi.

Sharjahin poliisin päällikkö Kenraalimajuri Saif Al Zari Al Shamsi varoitti sijoittajia, erityisesti nuoria, aina tarkistamaan sijoitusyhtiöiden aitouden ja tarkistamaan, onko niillä voimassa oleva lupa harjoittaa liiketoimintaa Arabiemiirikuntien alueella.

"On olemassa väärennettyjä yrityksiä, jotka hyödyntävät suuren joukon kansalaisia ​​ja asukkaita, ja kannustavat heitä tekemään investointeja eri aloille", sanoi kenraali kenraali Al Shamsi, joka kehotti myös asukkaita ilmoittamaan välittömästi mahdollisista havainnoista Poliisille.

Lähde/Kilde: gulfnews

https://gulfnews.com/uae/crime/scam-alert-sharjah-police-warn-young-investors-of-latest-fraud-1.1550554310872