19. jul, 2019

Kun ryhtyy siivoamaan niin poisheitettävä muuttuukin arvokkaaksi.

 

Sinne meni CIA:n ja  Kongressin myöntämät miljardit, Clintonien roposet. Soroksen ja EU:n dollarit ja eurot.  Ne rahat katosivat fasistien perseisiin, eikä suinkaan niihin avainasia toteutuksiin korvaamaan tärkeitä henkilöitä ja muita asioita.

Luuliko nämä  ääliöt että Ukrainan vallankumouksen myötä päästään kukoistaville markkinoille, ja jopa liitetään maa Eurostoliiton jäseneksi hyvänä maatalous maana, mille hankitaan ensi kädessä myös isäntämaasopimus Naton kanssa että päästään härnäämään Venäjää melkeinpä heidän piha portille. 

Nahka päitten olisi pitänyt tutustua ensin Ukrainan ja Venäjän strategiseen historiaan, ja vaikkapa kysäistä Putinilta vinkki kompromissiin ennen kuin ylittää määrätyt ideologiset rajat.

Loputhan te tapahtumista tiedättekin. Tosin hyvin monet eivät ole halunneet oikeaa totuutta kuullakaan, koska kaikkihan oli virallisesti kauhean Venäjän syytä, ja sitä piti rangaista.

Määrätyn puolueen senaattorit ja muut US juutalais gurut ovat niin katkeria vieläkin aikaansaannoksistaan Ukrainassa, presidentinvaali tappiosta, Mexicon muurista ja ties mistä, he mollaavat presidentti Trumpia  päivittäin vuodesta toiseen tuloksetta. Suomessakin Yle huutelee Trumpsta vääriin pöytiin heti tilaisuuden tullen. Venäjällä nauretaan tälle Suomen juhojen amerikkalaiselle media osastolle.

Aikamoisia demokratian toteuttajia nämä Amerikan demarit, eikö vain.