23. jul, 2019

Ainakin lasten pitäisi antaa olla rauhassa.

Aivopesu on pakottavien tekniikoiden soveltamista aivopesun kohteen uskomusten tai käyttäytymisen muuttamiseksi. 

Suomessa aivopesua harrastavat ohjeistuksen mukaisesti mm. peruskoulujen opettajat. Nyt ollaan siirrytty globaaliin aivopesuun, "ilmastonmuutos" niminen mantra iskostetaan jo alakoulun lapsiin ja "hiili peikolla" pelotellaan.  

Aivopesun konseptia on kritisoitu mm. sillä, että uhrit -sen sijaan että oikeasti muuttaisivat ajattelutapaansa - ymmärtävät että heidän on parempi olla muuttavinaan sitä koska he ovat joka tapauksessa kaikkivoivan vihollisen käsissä ja pääsevät näin vähän helpommalla. Tämä tuo toivoa nykyisille peruskoulun oppilaista huolissaan olevalle puolueelle koska pudokkaat ja peruskoulusta selvinneet voivat eheytyä äänestämään heitä kunhan aivopesu loppuu.

Peruskouluissa laajasti käytetty ja aivopesua  hienovaraisempi "Henkinen kontrolli "pitää sisällään kolme vaihetta:

Sulattaminen 

Uhrin ”vanha minä”, nujerretaan heikentämällä hänen puolustus kykynsä esimerkiksi velvoittamalla tai syöttämällä hänelle jatkuvasti tunteisiin vaikuttavaa materiaalia. Kaksoissidos Ilmausten käyttö on tällöin olennainen osa prosessia. Lopulta uhri antaa periksi ja sopeutuu oppeihin. Onko joku koskaan miettinyt, miksi peruskoulu alkaa niin aikaisin aamulla tai miksi evoluutio-oppia edelleen syötetään koululaisillemme?

Muuttaminen

Uhrille syötetään uusi käsitys itsestä ja uusi tapa ajatella, tuntea ja käyttäytyä. Sulattamis vaiheen tekniikat ovat edelleen käytössä. Kaikki me tiedämme että lapsi, mennessään kouluun, on luonnostaan perussuomalainen. Aikuisina vain muutama prosentti. Syynä tähän on peruskoulu laitoksen suorittama Indoktrinaatio.

Uudelleen jäädyttäminen

”Uusi minä” vakiinnutetaan. Entisen elämän hyviä puolia vähätellään. Mikäli vanhat kiinnostuksen kohteet ja erityistaidot ovat haitallisia, ne hylätään. Ryhmä on uhrin uusi perhe. Lopullisen päämäärän saavuttaminen voidaan todentaa esimerkiksi taide projektilla, jossa aikaisempi ja lapsen luonnollinen sidosryhmä piirtyy epämiellyttävänä.

 

Mitä tehdä?

On edellytettävä, että laajamittainen opettajien ja opetushallinnon salaliitto selvitetään puolueettomin tutkimuksin esimerkiksi "Suomen Perusta" -ajatushautomon toimesta. 

_____________________________

Tämä on jotenkin surullinen totuus ihmisen elämästä. Uuden sukupolven on aina pakko omaksua ensin vanhempiensa tavat ja asenteet, joita vastaan ehkä jossain vaiheessa sitten kapinoidaan. Omaan ajatteluun valitettavan harvat kuitenkaan heräävät missään vaiheessa, tästä pitää huolen sosiaalinen kontrolli ja hyväksytyksi tulemisen tarve.

___________________________

Transferenssi-nimisen psykologisen ilmiön välityksellä uusi usko leviää kulovalkean lailla yksilöihin, joilla omilla aivoilla ajattelu on gibbonin tasolla ja kuorolaulu mieli harrastuksensa. 

Tälle globaalille mielettömyydelle vetää vertoja vain vuosisata sitten vallinnut kvasitiede nimeltä eugeniikka.Siihen uskoi aikoinaan koko tiedemaailma ja johtavat poliitikot.

Tietolähteitä on netissä tuhansia, on uudempaa ja vanhempaa, kuitenkaan asiat eivät ole muuttuneet mihinkään.  https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/830391/Koti+ei+voi+kieltaa+suvaitsevaisuuden+opetusta+koulussa

https://fi.wikipedia.org/wiki/Mielenhallinta

https://www.youtube.com/watch?v=7jEAPrQykFs

http://artojaaskelainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/232433-mita-ihmetta-kouluissa-tapahtuu