2. sep, 2019

Johtohenkilöitä ei pitäisi kritisoida,vaan niitä jotka valitsevat ne.

Obama jää historiaan kaikkein eniten konflikteja aikaan saaneena mulattina. Hän vaikutti sivistyneeltä ensi alkuun mutta kuinkas ollakaan hän osoittautuikin ylimieliseksi demokraattisen puolueen kasvatiksi.

Hussein Obama syntyi Havaijilla,? missä äitinsä ihmetteli mikähän kummajainen se tuostakin tulee, kunnes äiti ajan mittaan havaitsi, että päähän se siitä elimestä kasvaa.

Nykyisin liukenee pahimpien konnien passit ja paperit Välimereen, Obaman syntymätodistus katosi Tyyneenmereen, että silleen.

Lukekaa itse netistä mitä Hussein Obama sai aikaiseksi presidenttinä ollessaan. Voin kuitenkin mainita kaksi. Hyväksyi ISIS terrorijärjestön perustamisen sekä epäonnistuneen amerikkalaisen valinnanvapauteen perustuvan soten.

Jostain kumman syystä kehtasi ottaa vielä vastaan Nobelin rauhanpalkinnon, vaikka Irakin sota ei ole täysin ohi vielä tänä päivänäkään. Hän on työskennellyt aktiivisesti Clintonien kanssa Trumpin vastaista 24/7 kampanjaa kaikin keinoin siinä kuitenkaan onnistumatta.

Aika näyttää kuuluuko Hussein Obama myös siihen korkean tason sarvipää piiriin, jotka ovat käyneet eräällä saarella leikkimässä lasten kanssa tuhmaa setää.

Pietarissa 2.9. 2019

Musta Pekka