11. nov, 2019

Vartijan iltahuuto.

”Tämän päivän porukka ei jaksa lukea, ei ne kyllä mitään tiedäkään, saatikka viitsisivät vielä jotain muutakin tehdä kuin availla tölkkejä” Näin se vartija mummo minulle huuteli, kun käytin kameraa, ja se näki sen. No en kai minä kaikkia museon sääntöjä tiennyt, paitsi sen, että mummo hiljeni sadan ruplan setelillä.

Maalauksessa Venäjän viimeinen Tsaari Nikolai II ja hänen poliittinen johtonsa. Potretin tilanne yksityiskohdat jäivät sillä kertaa selvittämättä (2014). Piti vain lähteä, kun näitä vartija virkailijoita ilmestyi useampiakin paikalle satasen toivossa.

---------------------------------------------

Joka tapauksessa Nikolai II pidätettiin ja vangittiin vallankumouksen tiimoilla. Lopuksi tsaari, ja hänen perheensä teloitettiin Leninin allekirjoittamalla päätöksellä, mikä johti seuraavat 70 vuotta kestävään psykologiseen kansanmurhaan. Sama Lenin äijä, antoi muuten sille oikealle Suomelle itsenäisyyden minkä Niinistö myi.

Kommunismi, nykyaikana se yrittää taas hiukan toisenlaisella variantilla vallata Eurooppaa, mutta ei tule onnistumaan EU-opposition estäessä globaalistien kolhoosia muistuttavan toiminnan.

Suomessa on tätä alkuperin juutalaisten kommunismi aatteellista keksintöä havaittavissa edelleenkin vihervasemmiston riutuneissa järjestöissä, missä pääkallot huutelevat: ”Ei natseja sinne, ei natseja tänne?” Tämän hetken punamulta hallituksen ohjelmassa on myös kirjauksia, jotka haiskahtavat vankileirien käymälältä.

---------------------------------------------------

Lyhyt selostus Tsaarin ja hänen perheensä kohtalosta.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006178078.html  Vai silleen... Ilta Sanomat ottaa tällaiset asiat vain viihteenä netti linkin nimen perusteella.