15. des, 2019

Ohisalon ihanteisiin kuuluisi Sharia porukka sapeli vyöllä.

Musliminaiselta kysyttiin Poliisiammattikorkeakoulun haastattelussa, miten hän suhtautuisi siihen, jos huivin käyttö työaikana kiellettäisiin. Nainen ehdotti, että asiasta voisi neuvotella ja että huivia voisi myös muokata tarpeiden mukaan.

– Haastattelijan mielestä asiasta ei voinut neuvotella, enkä päässyt kouluun. Olen aina halunnut poliisiksi ja nyt olen joutunut luopumaan unelmastani. Huivi on identiteettini ja uskontoni, enkä voi siitä työaikana luopua, kertoo 38-vuotias musliminainen anonyymisti. 

Jotkut pahamaineisimmat hallituksen kulisseissa uikuttavat neuvonantajat vetoavat Ruotsin malliin, kun siellä saa poliisi käyttää huiveja ja turbaanejakin.

Hetkinen, pysykää nyt jossakin järjestyksessä! Suomi ei ole Kalifaatti.

Tämä tämänkertainen tyhjänpäivän viisastelija sisäministeri Ohisalo, muka kaikista asioista tietävä, ainakin (omasta mielestään) ei ole sen parempi kuin edeltäjänsäkään, GCM tervetuloa Afrikkalaiset Suomeen dokumentit allekirjoittanut Mykkänen, jolle oma eukkokin antoi kenkää moisesta häpeän tuottamuksesta ja korjaamattomasta tuhotyöstä.

No Ohisalo unelmoi nyt uudenlaisesta poliisista, (niin kuin ei tuo vanha muka kelpaisi), jos sen politisoiminen lopetettaisiin, kouluttajat vaihdettaisiin, eikä sallittaisi poliitikkojen, etenkään (viher- kommunistien) puuttua noin helvetin syvällisen omatoimisesti virkavallan toimintaan, vain ottamalla puhelu tai lähettämällä viesti poliisipäällikölle, ilman sen syvällisempiä viivätteitä kuin esim. laillisuus kysymys.

https://www.verkkouutiset.fi/maria-ohisalo-poliisiin-tarvitaan-lisaa-vahemmiston-edustajia/?ref=rns_fb&fbclid=IwAR05GnNwvbwXInZxLy6VaqFSMrKvyzCGv6tJ8DTnP66cYf-qIrdX6f03d3w  Poliisi voimista noin 80% kannattaa perus suomalaisia ja kokoomusta, siis ei niinkään valmiita työskentelemään huivipäitten kanssa. Ohisalo voi unohtaa tuollaiset läähätykset, ja jos vetää niin ompeluttakoon persesilmänsä kiinni.

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2019/12/08/huivin-salliminen-osana-poliisin-virka-asua-on-huono-idea/ niin kuin on myös ajatus jostain muslimipoliisistakin suomalaisessa yhteiskunnassa missä kohta vaadittaisiin myös Sharia lain käyttöön ottoa.