Ajankohtaisia faktoja ihmisten tietoon

20. feb, 2019

Tämä on vain esimerkki siitä miten ”puhdasuskoiset  ja lainkuulijaiset” arabi- yhteiskunnat ovat  kovista, jopa kuolemantuomioista huolimatta puuhailemassa  hämärän rajamailla. Tosin jos olet mies selviät pälkähästä paremmin kuin jo syntyessään  syntinen nainen.

Ihmettelenkin miksi nämä kaulaansa myöten mammonassa kahlaavat kangaspakat harrastavat murhaamista, raiskaamista ja talousrikoksia päivittäin vieläpä selvinpäin?

______________________

Dubai: Poliisi varoittaa asukkaita, etteivät he  joutuisi viimeisimmän huijausvyöryn  uhriksi,  tämä uusi trendi on levinnyt  sosiaalisessa mediassa hälyttävän nopeasti, ja kategorialtaan luokitellaan suurenluokan  petokseksi.

Sharjahin poliisin päällikkö Kenraalimajuri Saif Al Zari Al Shamsi varoitti sijoittajia, erityisesti nuoria, aina tarkistamaan sijoitusyhtiöiden aitouden ja tarkistamaan, onko niillä voimassa oleva lupa harjoittaa liiketoimintaa Arabiemiirikuntien alueella.

"On olemassa väärennettyjä yrityksiä, jotka hyödyntävät suuren joukon kansalaisia ​​ja asukkaita, ja kannustavat heitä tekemään investointeja eri aloille", sanoi kenraali kenraali Al Shamsi, joka kehotti myös asukkaita ilmoittamaan välittömästi mahdollisista havainnoista Poliisille.

Lähde/Kilde: gulfnews

https://gulfnews.com/uae/crime/scam-alert-sharjah-police-warn-young-investors-of-latest-fraud-1.1550554310872

 

16. feb, 2019

OIKEUSMINISTERI Antti Häkkänen (kok) vaatii vanhuspalvelujen väärinkäytöksistä kovempia sanktioita ja tehokkaampaa valvontaa.

Sanktiot ja valvonta ovat Häkkäsen mukaan vain osa tarvittavia toimenpiteitä. Hänen mukaansa sosiaali- ja terveysministeriön pitäisi laatia laaja vanhuspalvelujen korjausohjelma, jossa hoitajien määrää lisätään ja sääntelyä kiristetään kauttaaltaan. Myös kuntapäättäjien olisi kannettava vahvemmin vastuuta vanhuspalveluista.

”Vanhuspalvelujen ongelmat ovat Suomelle häpeätahra”, sanoo Häkkänen tiedotteessa.

”Viime viikkoina paljastuneet hoivayritysten törkeät laiminlyönnit ovat jatkumoa vanhuspalvelujen vuosikausia jatkuneisiin ongelmiin. Jokaisen ikäihmisen on voitava luottaa hyvään hoivaan ja arvokkaaseen vanhuuteen asuinkunnasta riippumatta. Luottamus on palautettava.”

16. feb, 2019

Mikään mahti ei ottomannia suomalaiseksi muuta, ei siinä
joku kansalaisuus dokumentti miestä miksikään vaihda.
Puheetkin on välillä niin myrkyllisiä, että jos
koira puraisisi niin kuolisi.. se koira.
Vihreitten kansanedustaja, myöskin Helsingin kaupunginvaltuustossa.
Tiuskiva tyyppi, eikä sen vihreämpi kuin mustapippuri.

https://youtu.be/h31xQfevuaE

 

10. feb, 2019

Ei se nyt ihan noinkaan mene.. valitettavasti.

Pikakurssi vokissa, no mitä ne oppii? Se opettaminen pitää mennä kantapään kautta,  kysymyksessähän on kaksi täysin erilaista kulttuuria, ja se ei onnistu niin kauan kun Mohamed kummittelee taustalla.

Raiskaukset ei lopu vaikka partasuti osaisikin  luntata Suomea kämmenestään testin aikana.

Suvakeille muistutukseksi, ”Tekeehän se suomalainenkin niitä” Joo kyllä vain.. Suomi myönsi viimevuonnakin 12 000 passia kamelikuskeille!

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005973652.html

 No ei ole tavat täälläkään muuttuneet, samaa paskaa jauhetaan pentujen päähän.. jopa suomalaistenkin. Lähtekää jo vittuun suosiolla, teitähän on jo yli 100 000 Helsingissäkin.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/suomalaisen-islamkoulun-perustaja-tarkeaa-ei-ole-milla-nimella-kutsut-itseasi-vaan-mita-teet-

 

 

8. feb, 2019

Paljon löytyy netistä ja arkistoista asiaa trolli mummosta ja siihen liittyvistä asijoista. Ainesta on vaikka väitöskirjaan, mutta kuka nyt sellaista jostain

sopertelevasta akasta viitsisi ruveta tässä vaiheessa tekemään.

Mielenkiintoisimmat maininnat trolli mummosta ovat amerikkalaisten itsensä, toistaiseksi vain teelusikalla tarjoamat medikamentit.

 

 

https://vastavalkea.fi/2018/12/17/loytyiko-ensimmainen-suomalainen-trolli-ison-britannian-naton-ja-facebookin-rahoittamalta-trollitehtaalta/

 https://vastavalkea.fi/2016/08/03/trollauksen-koko-kuva/

 https://vastavalkea.fi/2016/05/31/yleisradion-infosotayhteistyon-nolo-paljastuminen/

 https://vastavalkea.fi/2016/03/07/hybridisotaa-ja-trollijahtia/

 https://vastavalkea.fi/2016/07/10/jessikka-aro-taysiverinen-usan-infosoturi/

 https://vastavalkea.fi/2016/03/16/onneksi-olkoon-jessikka/