Jokaiselle löytyy mielenkiintoisia tarinoita talteen otettavaksi, tässä jotain minulta.

26. apr, 2018

Hän kertoo harkitsevansa Väyrysen valtakirjan riitauttamista oikeudessa, mikäli tämä todella pyrkii palaamaan eduskuntaan kesäkuussa.

Kärnä muistuttaa, että eduskunnan työjärjestyksen 77§:n mukaisesti Väyrysen edustajantoimen hoitaminen on keskeytynyt silloin, kun hän on ilmoittanut puhemiehelle jatkavansa toimintaansa Euroopan parlamentissa.

– Eduskunnan työjärjestyksessä ei todeta yhtään mitään siitä mitä tapahtuu, jos Väyrynen jättää europarlamentaarikon tehtävänsä vapaaehtoisesti. Muutenkin työjärjestys on laadittu vaaleja eikä yksittäisten poliitikkojen päähänpistoja ajatellen.

Kärnä kiirehtii asiasta perustuslakiasiantuntijoiden mielipiteitä.

– Eduskunnan työjärjestyksen sanamuodot tukevat kuitenkin tulkintaa siitä, että Väyrysen voi olla mahdotonta palata. Siinä ei myöskään totea yhtään mitään siitä, kuinka oma edustajantoimen hoitamiseni voisi edes keskeytyä. Varsin mielenkiintoinen tilanne, joka on syytä selvittää perinpohjaisesti ja tarvittaessa oikeusteitse.

 

 

26. apr, 2018

 

Siitäkin huolimatta Väyrynen laittaa itsensä muun muassa Kansalaispuolueen ehdokkaaksi seuraaviin eduskuntavaaleihin.

Kansalaispuolueen puheenjohtaja Sami Kilpeläisen ja varapuheenjohtaja Piia Katteluksen mukaan Paavo Väyrysen keskiviikkoinen ilmoitus palata kansalaispuolueeseen ei ole hänen päätettävissään oleva asia, sillä hän ei ole kansalaispuolueen jäsen.

Väyrynen on erotettu puolueesta ja hän on vielä lisäksi itsekin eronnut ja sen julkisuudessa ilmoittanut. Väyrynen ei johda kansalaispuolueessa yhtään mitään, Kilpeläinen sanoo.

Puolueen tekemä päätös erottamisesta on lainvoimainen, mutta se on asetettu toimeenpanokieltoon.

Kansalaispuolueen mukaan kyse ei ole heidän puoleltaan riitelystä, sen sijaan Väyrynen haastaa riitaa. Puolue ei hyväksy kyseenalaisia toimintatapoja.

Piia Katteluksen kokemukset viime ajoilta osoittavat, ettei ”Paavon puheisiin ole luottamista”.

– Paavon mieli vaihtuu useammin kuin sukat jalassa, hän sanoo.

22. apr, 2018

Sinisten arkkitakinkääntäjä, ulkoministeri Timo Soini, todistaa viimeisimmällä lausunnollaan olevansa globaalistien maailmanjärjestystä tukeva poliitikko, joka näennäisestä unionin vastaisuudesta huolimatta asettuu sopuisasti EU:n julkilausumien taakse.

Huolimatta Soinin häikäilemättömästä vallanahneudesta, mistään itsenäisestä poliittisesta toimijasta ei ole kyse, joka käy selväksi Ylen uutisesta EU antoi tukensa Syyrian ilmaiskuille – Soini: Näytöt kemiallisten aseiden käytöstä riittävät.

Todennäköisesti Soini itsekin tietää, että hän puhuu EU:n syöttämää potaskaa sanoessaan että Syyria on varmuudella Itä-Ghoutan kaasuiskun tekijä: 

– Kemiallista asetta on käytetty ja sillä on seurauksensa, Soini sanoi kokouksen tauolla Luxemburgissa. 
 
Hänen mukaansa ei ole mitään syytä epäillä kuka kemiallisia aseita on Syyriassa käyttänyt, ja etteivätkö ilmaiskujen tekijät olisi toimineet riittävin tiedoin.

EU ilmoitti olevansa valmis panemaan toimeen uusia pakotteita kemiallisten aseiden käytön seurauksena, mutta varsinaisia uusia pakotepäätöksiä ei Luxemburgin kokouksessa tehty.

Lukija voi jo tässä kohtaa ihmetellä miksi taas pitää jankuttaa Syyrian tilanteesta. Tähän on hyvänä perusteena se, että Lähi-idän maailmanpoliittisen näytelmän avaaminen paljastaa esimerkinomaisesti kuinka lännen vihollinen ei ole Assadin laillinen hallinto, vaan omille kansalaisilleen valehteleva poliittinen johto ja sitä myötäilevä valtamedia.  

 
Syyrian Ghoutan alueella on tehty ennenkin kaasuiskuja kuten vuoden 2013 syksyllä ja myös silloin Assadin hallinto julistettiin yksiselitteisesti syylliseksi.

Yllättävää kyllä Yle julkaisi seuraavan vuoden tammikuussa uutisen MIT:n tutkimus: Ghoutan sariiniraketit eivät voineet tulla Syyrian hallituksen alueilta, jossa todennäköisimpänä iskun tekijänä pidettiin kapinallisia.

Kun nykytapahtumia vertaa Ylen yli neljä vuotta vanhaan uutiseen lukija ei voi välttyä déjà-vu kokemukselta. Vai mitä sanoa tuolloin MIT:n tutkimukseen osallistuneen YK:n entinen asetarkastaja Richard Lloydin näkemyksistä:

McClatchy DC:n mukaan Richard Lloyd on tutkinut viimeisen puolen vuoden ajan Syyrian konfliktissa käytettyjä aseita. Lloydin mukaan Syyrian kapinallisilla on taito valmistaa Ghoutan iskussa käytettyjä raketteja.    – Syyrian kapinallisilla on varmasti kyky valmistaa tällaisia aseita. Luulen, että heillä voi olla enemmän kykyä kuin Syyrian hallituksella, Lloyd sanoi.

Täysin oma lukunsa on kemiallisten aseiden käytön kauhistelu, joka vaikuttaa jokseenkin tekopyhältä, koska samaan aikaan suurvallat voivat halutessaan turvatua "legitiimisti" ydinaseisiin.

On kieltämättä hirtehistä, että kemiallisten aseiden käyttämisestä rangaistaan toisilla aseilla, joiden kautta kuolee yhtä lailla ihmisiä, niinkuin tapahtuikin Amerikan, Ranskan ja Englannin Nato hullujen kostoiskussa (omia lavasteitaan kohtaan Syyriassa)

 Pahintahan tässä on se ettei mitään kaasuiskua edes tapahtunut mistä muka olisi pitänyt kostaa!

 Siinä meillä ulkoministeri, sängyssä päivät pitkät, rouskuttaa sinistä lenkkiä ja paskoo alleen uutisia joita ei edes vaivaudu tarkistamaan. Taitaa olla saman sortin esinahan liikuttelija kuin eräs Eurooppa_ministerikin.  

 Ilmeisesti maailmanlaajuista pöyristystä ei olisi tapahtunut lainkaan, mikäli tekijät olisivat teloittaneet Itä-Ghoutan uhrit pentuineen päivineen vaikka kivittämällä.

22. apr, 2018

Näinhän se meni. Suomenkin vasemmisto myrkytyksen saanut anarkisti media julisti tällaista paskaa ensimmäisten joukossa, kunnes sitten totuus tuli esiin Syyrialaisista siviiliväestön lähteistä.

Valeuutinen,  Syyria   8.4.2018 klo 18:29päivitetty 8.4.2018 klo 18:39

Syyrian Itä-Ghoutassa ainakin 70 ihmistä on kuollut iskussa, jossa pelastustyötekijöiden mukaan pudotettiin myrkyllistä kaasua Douman kaupunkiin lauantaina. Douma on viimeinen kapinallisten hallitsema kaupunki Syyrian Itä-Ghoutassa.

Trumpin mielestä Syyrian presidentti al-Assad on epäillyn kemiallisen iskun takana. Syyrian hallitus ja sen tukija Venäjä ovat sanoneet tiedon Douman kaasuiskusta olevan valhetta.

– Syyriassa monia on kuollut järjettömässä kemiallisessa iskussa, mukaan lukien naisia ja lapsia. Alue, jossa hirmuteko on tehty, on eristetty ja Syyrian armeijan piirittämä, eikä ulkomaailmasta pääse alueelle mitenkään, Trump kirjoittaa tviitissään.

– Presidentti (Vladimir) Putin, Venäjä ja Iran ovat vastuullisia tuestaan elukka-Assadille, Trump jatkaa viitaten Syyrian presidenttiin Bashar al-Assadiin.

Nyt kävikin niin ettei siellä mitään taistelu-kaasuhyökkäystä ole ollutkaan. Lavastettu juttu englantilaisten ja jenkkien tiedustelupalveluilta ja länsimieliseltä kapinallisjoukolta.

Ruumiitakaan ei löydy mistään, silmin näkijöitä kylläkin joille maksettiin videolle osallistumisesta. (Pienikin määrä kloorikaasua saattaa tappaa, se menee keuhkoihin, ja siihen tarvitaan muita keinoja, ei vain vedellä läträämistä).

Klikkaa kuvaa suuremmaksi tai download se laitteellesi, jos haluat. Alla pari linkkiä, netissä vaikka kuinka paljon asiaa ja videota tapahtuneesta.

https://youtu.be/sBmWe5FnSCc

https://youtu.be/AwpXLhLUY3A

 

 

21. apr, 2018

Mitä positiivista tässä Ottoman_miehessä Suomelle olisi?
Sekö että uskontonsa puolesta esimerkiksi,
(ei isänmaallisia suomalaisia) suvaitsematon koneisto
ei tulisi vastustamaan tämän oikeutta etsivän kansanosan poistamista.
Eihän nämä ihrapatit vastusta äijää nytkään,
vaikka Kurdeja (Intian mustalaisia) tapetaan kuin luteita
vieläpä Syrian alueella.
Mitä sanoo Putin? Ei mitään.
Mitä sanoo Trump? Ei yhtään mitään.
Mitä sanoo Soini? Päästää pierun ja on erittäin huolestunut siittä.