Enemmän uskottavia kuin kolhoosi Antin jutut.

15. nov, 2019

Selailin näitä aiemmin julkaistuja tapahtumia, ja pysähdyin tätä eposta hetkeksi miettimään... Taisi kuivua viha kampanja Kiinan ja Venäjän veto oikeuteen, koska eihän tommoista kampanjaa kukaan hullukaan pysty läpi viemään, vaikka YK onkin organisaationa sekopäisempi poppamiesten lauma kuin kokoomus ja ylipäätään EU pellet yhteensä.

Suomen osalta lakia ei kukaan jaksa vihapuheesta ryhtyä valmistelemaan, koska sellaista ei yksinkertaisesti voi mielipiteen ilmaisusta tehdä, ihan tuosta vain. Aiheetkin laajenevat, jos ei muualla, niin Suomessa ainakin, taannoin keksittiin viha tuijotus, viha kuvaaminen ja ties mitä hapuilemista säkki päässä.

Viime viikon suosituin lisä läpsäys oli buldokin (oikeusministerin) toistuvat nenä puheet aiheesta, :-) "maalitus" Mielenkiintoista seurata tuleeko näistä globaalisten viha surinoista sotkuisempi kuin sote pyykistä.

Hauskaa päivän jatkoa sekameteli soppa hallitus ja sen avustaja pataljoona!

 

12. nov, 2019

Sdp:n Helsingin valtuustoryhmän puheenjohtaja Eveliina Heinäluoma kertoi maanantaina olevansa pettynyt Husseiniin.

Lue lisää: Sdp:n valtuustoryhmä keskustelee Abdirahim ”Husu” Husseinin jatkosta – Eveliina Heinäluoma: ”Olen äärimmäisen pettynyt”

Hussein myöntää HS:lle, että hänen tarinansa ei ollut kaikilta osin totuudenmukainen. Hän sanoo harmittelevansa mittasuhteita, joita asia on saanut.

Abdirahim Hussein pääsi ”Pohjois-Korean” uutisiin eilen.

 

10. nov, 2019

Rajansa kaikella, menee jo liian pitkälle. Ennen kuulumatonta viattomien suomalaisten vainoamista, Jessi Suomalaiselta?

https://nettiuutiset.fi/jessikka-aron-kirjassa-esiintyvat-henkilot-kertovat-valheista-ja-vainosta-mita-aro-on-kohdistanut-heihin/

Info sota Venäjältä on täydessä käynnissä! Tuollaiset puheet, ei auktoriselta persoonalta ole muuta kuin kiihottamista ja pelottelua hyväuskoisia kansalaisia kohtaan, jopa koululaisilla on traumoja.

Suomi ei tietääkseni ole sodassa Venäjää vastaan, Jessikan mielestä muka on!

Milloin presidentti Niinistö on julistanut poikkeustilan, vai onko hän ehkä yhteistyössä Putinin kanssa?

------------------------------------------------------

Tässä Ylen haastattelussa Jessi höpisee "infosodasta" https://areena.yle.fi/1-50266137?autoplay=true Todellista sellaista toimintaa tuskin käytäisiin Jessikan aivo tasolla, koska sellaiset asiat ovat tarkasti suojattuja julkisuudelta. Ei niistä ainakaan tutkija, kirjailija, toimittelija Jessikka Arolle kerrottaisi mitään.

Jessikka Aron ja Yle haastattelun ”alkumetreillä” tulee jo ahdistava olo kuulla ruosteista kitinää siitä, kuinka Putin kaappasi television omaan käyttöönsä. Saa sellaisen käsityksen, että Venäjällä on vain yksi TV- kanava.

Jessi on oikaisun velkaa, mitään erikoista Putinin kanavaa ei ole, TV1 on valtion kanava samalla tavalla kuin Yle Suomessa, tosin varustettu huippuluokan ohjelmilla, eikä kaapeliliittymä maksa mitään, niin kuin ei muutkaan TV-yhtiöitten päivittäiset valinta mahdollisuudet, (700 kanavaa).

Jessikka Aro on myös ”mahdollisesti yksinkertaisuudessaan” unohtanut mainita, että Venäjällä seurataan myös päivittäin kansainvälisiä tapahtumia ja uutisia satelliitin kautta. Sen mahdollistaa niin amerikkalaiset, aasialaiset kuin eurooppalaisetkin kanavat vertailtaviksi. Satelliitti liittymän vuosimaksu on symbolinen, toisin sanoen ei kenellekään mikään painolasti. Itse pidän Japanin englanninkielisiä uutisia kaikkein puhtaimpina ja totuuden mukaisimpina.

Lopuksi vielä muunnetusta totuudesta, siellä Suomessahan sitä toden teolla näköjään harrastetaan Jessikka Aron ja muitten vajaa päisten toimesta, vielä kun ihmiset osaisivat vaatia takeita ja todisteita Aron sanomisista.

Tämä tästä. 

https://soundcloud.com/user-975744362/jessikka-aron-trollijahti

https://soundcloud.com/user-975744362/saara-jantusen-natokiima

 

9. nov, 2019

PÄÄMINISTERI Antti Rinteen (sd) näkemys kasvisten verotuksen alentamisesta ei saa hurraahuutoja asiantuntijoiden keskuudessa.

Rinne ehdotti Ylen pääministerin haastattelutunnilla 27. lokakuuta, että ihmisten ruokailutottumuksia ohjattaisiin ilmastoystävällisempään suuntaan kasvisten verotusta keventämällä.

Mun olisi pitänyt tämä silloin jo viime keväänä sanoa näin suoraan, kun nyt sanon, eli pistetään kasvikset pikkuisen halvemmiksi verotuksen kautta ja annetaan lihan olla entisellään. Sillä ohjataan”, Rinne sanoi haastattelutunnilla.

Valtiovarainministeriön (VM) vero-osastolla Rinteen ehdotus nähdään ongelmallisena.

Tällä hetkellä kasvikset kuuluvat kaikkien elintarvikkeiden tavoin alennettuun 14 prosentin arvonlisäveroluokkaan (alv). Euroopan unionin arvonlisäverodirektiivin mukaan Suomella saa olla yleisen alv-kannan (24 prosenttia) lisäksi vain kaksi alennettua alv-kantaa.

”Jos kasvisten verotusta halutaan alentaa, niiden laskeminen 10 prosentin verokantaan olisi käytännössä ainoa mahdollisuus”, sanoo lainsäädäntöneuvos Suvi Anttila VM:n vero-osastolta.

Asia ei kuitenkaan onnistu näin yksinkertaisesti.

EU-laki lähtee siitä, ettei kilpaileviin tuotteisiin saa soveltaa eri verokantoja.

”Sallittavuuden määrittää viime kädessä EU-tuomioistuin. Kilpailevien tuotteiden valmistajat voivat halutessaan riitauttaa asian”, Anttila sanoo.

Anttilan mukaan arvonlisäverojärjestelmä sopii muutenkin huonosti ympäristö- ja terveyspoliittisen ohjauksen välineeksi.

”Alennetut verokannat vähentävät verotuloja. Muutokset myös monimutkaistavat sitä mihin on totuttu.

En kyllä tajua mitä hyvää tuo Eurostoliitossa, (Neuvostoliitossa) roikkuminen Suomeenkin tuo.

 

 

9. nov, 2019

No ei todellakaan ole muuta kuin viheranarkistien visvainen instrumentti, ja vieläpä huono sellainen.  Julkisen sanan neuvosto on myrkytetty politiikalla, eikös sen pitäisi olla neutraali? On kai siellä niitäkin medioita jäsenenä, jotka ovat riippumattomia toimijoita?

Pahintahan tässä kaiken muun diktatuurin lisäksi on se, että tämä neuvosto luulee todellakin omaavansa yksinoikeuden toimia tuomarina pilkaten niitä, jotka eivät ole jäseniä tai ei ole huolittu sellaisiksi. Korjaamisen varaa on, ensimmäiseksi on heitettävä ulos tämä myrkyn levittäjä Elina Grundström kumppaneineen, eukkohan puolustaa yksilinjaisesti sitä todellista valemediaa Suomessa.

Vaihtoehto mediat kertovat uutiset uutisina ilman että niitä jyrätään politiikan sää tiedotteiden mukaisesti. Vaihtoehto mediat ja niihin kuuluva henkilöstö tarvitsee oman organisaation koska heitä haukutaan, pilkataan ja vähätellään, todellisuuden ollessa aivan jotain muuta...

 

https://www.suomenuutiset.fi/kommentti-elina-grundstromin-johtama-viher-jsn-jakaa-medialle-tuomioita-joissa-haisee-kaksoisstandardi-lopputulos-on-nurinkurinen/

https://yle.fi/uutiset/3-10375960

Elina Grundström on johtanut neuvostoa sen ensimmäisenä päätoimisena puheenjohtajana vuoden 2016 alusta lähtien. Hänen toimikautensa päättyy tämän vuoden lopussa.

Grundström on päättänyt, että hän ei hae jatkokautta.