Jokaiselle löytyy mielenkiintoisia tarinoita talteen otettavaksi, tässä jotain minulta.

18. feb, 2018

Tämä on sitä Salen ulkohuone politiikkaa,
eli EU-maiden sotilasyhteistyön syventämistä?
Aivan niin, sitä mitä ennen vaaleja lupasikin
sionistiselle pankkimafialle.

Sale tapasi sattumalta fasiatipresidentti Petron
Munchenin turvallisuuskokouksen illan istujaisissa.
Näyttää olevan Suomi suuressa vaarassa kun pitää
tuommoisiikin ryynimakkararalla höystettyihin
ryyppyjuhliin osallistua vielä kahden Niinistön voimin.

Petro keräsi tilaisuuden yhteydessä muutaman
kymmenen miljoonaa henkilökohtaisiin tarpeisiinsa.
Vastalahjaksi jaettiin Ukrainalaista, Patria merkkistä suklaata.

Hyi helevetti!

9. feb, 2018

Jo on malliin menneet, nimittäin nämä niin sanotut
olymppialaiset. Minulta ainakin lähti
ajat sitten kiinnostus näihin geimeihin,
oli sitten kyse kesä tai talvi sellaisista
niin jotenkin ne ovat pilalla mielessä menneet.
Viimeksi taisin tarkemmin seurata silloin kun Gassius Glay
alias Muhammad Ali sytytti (räjäytti) liekkitornin..
missä lie stadionilla tapahtunut sekin tapaus, en muista.
Edelleenkin on ihan perseellistä toimintaa tänäkin herran vuonna 2018,                                  ja paremmaksi kai menee kun katselee näitä "yheksänkymppisiä" ihra-ukkoja ja heidän toimintojaan  olymppiakomitean hallituksessa.

Valkoinen mies mikä on prosentuaalisesti suuressa vähemmistössä tässä maailmassa,
säätelee kaikenlaisia kieltolakeja ja tutkimuksia huomaamattaan itseään vastaan, vieläpä urheilun nimissä!
Hulluja bulvaaneita! Ja jos ei syyllistä johonkin löydy niin se on sitten Venäläinen.
Katso mitä tapahtuu, neljän muun värin maailma nauraa meille albiinolle Etelä-Koreassakin!

20. jan, 2018

No ei kai tuostakaan laihasta litkusta niin suuria
olisi tarvinnut siunastella. Ompas hyvän hintaistakin, johan
tuolla rahalla saa 9% eksportti olutta litran ravintolassa!
Ravintolasta puheen ollen täällä voit viedä vaikka omant viinat
ravintolaan tai kahvilaan. Pyydät lasit, ostat vettä ja
vaikka leipää, tai mitä nyt ostat, se on siinä.

Katselen tässä talvimaisemaa Pietarilaisesta ikkunasta ja
ihmettelen mielessäni suomalaisten "ihan kauheeta" kukkahattu ämmien
vastarintaliike toimintaa tuosta kaljastakin, mikä sitten sivistyneistön onneksi kaatui.

Eikö siellä todellakaan ole mitään lääkkeitäkään
ensi hätään päivittäistavarakaupoista saatavissa?
Johan ne ovat olleet muissa pohjoismaissa vapaasti
tarjolla ainakin viimeiset 30 vuotta.

Monta muutakin asiaa aineellisuudesta olisi,esimerkiksi turhan
tiukista reseptipakosta ja mafistisista lääkkeiden hinnoista, mutta olkoon.
Totean vain lopuksi että Suomi on hyvä maa ja paremmaksi tulee
kunhan saatte ensin holhouksen normaalille tasolle,
ja sen itsemääräämisen takaisin.

 

14. jan, 2018

Sauli Niinistö on kokoomuksen ja sinistenkin tukema kuningas sekä Naton tausta hys, hys takuumies Suomessa. Hän on myös euron suomalainen kantaisä ja Euroopan Unionin satraappihallitsija maassamme.

Lilliputti Suomikin kuuluu hänen mielestään yleiseurooppalaiseen liittovaltioon, ja sen tulevaan saksalaisranskalaiseen hallinto mekanismin alamaisuuteen.

Herra Niinistö ei halua, että Suomi hallitsee ja kontrolloi omia rajojaan.

Niinistön toiminta euron ja Nato Isäntämaa - sopimuksen suhteen tulisi selvittää rikosoikeudellisesta näkökulmasta.

Jostakin kumman syystä Suomesta ei löydy yhtä ainoaa lainvalvontaviranomaista, joka uskaltaisi selvittää perustuslain ja rikoslain vastaisten Isänmaa - sopimusten ja jopa Euro - liitosten taustoja.

Jos valitset Sauli Niinistön, valitset edelleen sen rappion mitä maassamme on tapahtunut ja tehty viimeiset reilut parikymmentä vuotta erinäisten ”hanslankareitten” sitä aktiivisesti tukien.

Se on ollut Niinistön linjan mukaista kehitystä eikä siitä sionistit ja pankkimafiat ole olleet mitenkään pahoillaan.

Jos et vieläkään halua varmistaa edes rippeitä itsenäisestä Suomesta, äänestä kummisetää!

Ääni Niinistölle on samalla ääni kokoomuslaiselle politiikalle,
jonka saldon tällä vaalikaudella pitäisi olla selvä kaikille
politiikkaa seuraaville: leikkauksia pienituloisten etuuksiin,
kädenojennuksia hyväosaisille,
koulutusleikkauksia ja työttömiä kepittäviä aktiivimalleja.
Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

14. jan, 2018

Näkökulma: Ylen ala-arvoiset vaalitentit aiheuttavat pahoinvointia

Toimittaja: B52S   En tiedä kuka tämän artikkelin kirjoittaja on,  (artikkelilainaus lehdestä: Nykysuomi).luultavasti joku YLE:n oma, ei fanaattisiin punavihreisiin kuuluva toimittaja.

 
Kansalaisilta nyhdetyin pakkoverovaroin operoiva Yleisradio on aloittanut tällä viikolla henkilökohtaiset presidentinvaalitenttinsä. Kuten arvata saattoi, nykytyylin mukaisesti toimittajien henkilökohtaiset arvot ja mielipiteet puskevat vahvasti esiin tentissä.

Tentit alkoivat maanantaina konkariehdokas Paavo Väyrysen tentillä. Väyrystä tentannut Seija Vaaherkumpu puhui jatkuvasti haastateltavansa päälle, minkä vuoksi Väyrynen joutuikin kysymään toimittajalta: ”Saanko vastata?”

Vaaherkummun omat punavihreät ja feministiset arvot tulivat esiin, kun hän totesi, että 15 % kasvihuonekaasupäästöistä aiheutuu lihan tuotannosta. Sen perään hän huomautti, että lihaa syövä heteromies on tässä luupin alla.

Miksi juuri mies? Eivätkö naiset syö lihaa toimittelijan mielikuvissa? Ja mitä tekemistä seksuaalisella suuntautumisella on asian kanssa? Onko heteroiden lihansyönti pahasta, mutta homoille ja kaikille muilla tavoin seksuaalisesti suuntautuneille se on OK?

Varsinainen rimanalitus tuli tämän jälkeen, kun Seija Vaaherkumpu kysyi Väyryseltä: ”Miten aiotte muuttaa ruokavaliotanne vähemmän ilmastoa kuormittavaksi?” Tämä kysymys sai ihan ansaitusti yleisöltä toimittajan kannalta vähemmän mairittelevan reaktion.

Mitä tekemistä presidentin ruokavaliolla on hänen viranhoitonsa kannalta? Sanavalmis Väyrynen kuitenkin ”servasi” toimittajan sanomalla: ”Minun ruokavalioni ei ratkaise ilmastonmuutosta.” Vastaus sai yleisöltä ansaitut suosionosoitukset.

Toimittaja yritti nolata Huhtasaaren, mutta nolasikin itsensä

Tiistaina Ylen vaalitentissä oli perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari. Hänen kohdallaan Ylen toimittajien puolueellisuus tuli niin räikeästi esiin, että oikein pahaa teki katsoa ohjelmaa.

Toinen toimittajista oli Marja Sannikka, joka aiemmin on kunnostautunut muun muassa Jussi Halla-ahon haastattelussa kertomalla maahanmuuton hyödyiksi kivat yhteiset ruuanlaittohetket maahanmuuttajien kanssa.

Sannikan ilme kirkastui aina, kun mukana lähetyksessä olleet ”asiantuntijat” puhuivat jotain negatiivista Huhtasaaresta. Tyytyväisesti myhäilevän Sannikan oma kanta ei jäänyt katselijalle epäselväksi, se oli selvästi Huhtasaari-vastainen.

Todellisen pohjanoteerauksen teki kuitenkin Huhtasaarta hiillostanut Kirsi Heikel. Hänellä oli vielä vähättelevämpi ja halveksuvampi asenne haastateltavaansa kohtaan kuin kollegallaan Vaaherkummulla edellisenä päivänä.

Toimittajan käytöksestä näki, että hän oli jo etukäteen päättänyt nolata Huhtasaaren ottamalla esiin asioita ja kysymyksiä, joissa arveli Huhtasaaren osaamisen olevan heikoimmillaan. Vaikka Huhtasaari antoi jokaiseen kysymykseen itsevarmasti asiapitoisen vastauksen, jankkasi Heikel useita kertoja samaa kysymystä väittäen, ettei Huhtasaari muka ollut vastannut kysymykseen.

Vaikka Huhtasaari vastasi jokaiseen kysymykseen kelvollisesti, käyttäytyi Heikel aivan kuin Huhtasaari olisi vastannut kuten Heikel oli etukäteen kaavaillut ja toivonut Huhtasaaren vastaavan. Heikelin reagointi Huhtasaaren vastauksiin osoitti, että hän oli varautunut Huhtasaaren epäonnistumiseen. Valitettavasti nolaamisyritys karahti kiville ja Heikel nolasi pelkästään itsensä.

Yksi käsittämättömimpiä asioita oli se, että Heikeliä häiritsi, kun Huhtasaari hymyilee puhuessaan. Lisäksi Heikel kivenkovaan väitti, että viennin edistäminen ei kuulu presidentin tehtäviin. Kyllä se varmasti tärkeämpi seikka on kuin jo aiemmin mainittu presidentin henkilökohtainen ruokavalio.

Huhtasaaren tentin jälkeen Yle julkaisi ikään kuin uutisena toimittajiensa ja luultavasti koko talon ennakkoasenteiden mukaisen mielipidekirjoituksen, jossa Huhtasaaren kerrotaan epäonnistuneen tentissä.

Toimittajan täydellinen muutos

Eilen oli vuorossa entisen pääministerin, keskustan Matti Vanhasen vuoro. Aiemmin Laura Huhtasaarta aggressiivisesti grillannut toimittaja Kirsi Heikel olikin Vanhasen haastattelussa hyvin rauhallinen, ja jutustelu eteni leppoisissa merkeissä. Piti oikein hieraista silmiään, että onko tässä todellakin kyseessä sama toimittaja.

Ilmeisesti Vanhasen tavoitteet ja arvot eivät niin paljoa ärsytä toimittajaa, kun tällä kertaa suhtautuminen oli tyystin erilaista kuin se oli Huhtasaarta kohtaan. Merkille pantavaa oli, että Heikel useampaan otteeseen siteerasi Tarja Halosta, jonka voidaan päätellä edustavan toimittajan itsensä arvoja. Niin ihailevaan sävyyn hän Halosesta puhui.

Ammattitaitoinen toimittaja suhtautuisi kaikkiin haastateltaviin samalla tavalla, eikä toisi haastattelussa esiin omia näkemyksiään. Tämä hyve on tosin viime aikoina vaipunut täysin unholaan Suomen valtamedian toimittajilta. Puolueeton journalismi on nykyisin enää kaunis muisto menneiltä ajoilta. Nykyään feminististä ja monikulttuurista punavihreää agendaa ajetaan puolueettomuuden nimissä.

Nähdyn ja kuullun perusteella toimittajat tulevat suorastaan jumaloimaan haastateltaviaan, kun pöydän toiselle puolelle istuvat heidän omat suosikkiehdokkaansa. Huhtasaaren kokeman hiillostuksen tapaista kohtelua ei varmastikaan ole luvassa, kun tenttiin tulee vihreiden Pekka Haavisto, vasemmiston Merja Kyllönen tai käsittämättömään kansansuosioon yli puoluerajojen noussut istuva presidentti Sauli Niinistö.

Näitä lähes luokattomia tenttejä katsoessa kannattaa muistaa, että me kaikki maksamme näiden toimittelijoiden palkan ja rahoitamme koko Yleisradion toiminnan. Kuluttajan näkökulmasta ajateltuna meillä pitäisi olla oikeus vaatia parempaa vastinetta rahoillemme.

Kyllä, kyllä ja puolueettomia vaalitenttejä!