Omia mielipiteitäni.

23. jan, 2020

Täytyypä katsoa iltapäivällä mitä mieltä oppositio on Ohisalon valinnasta.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006381400.html

Hjalliksen video ja selväsanainen sanoma puolue korruptiosta.

https://youtu.be/bsLjFHPD6r8

Hjallis kertoo videollaan hallituksen avustaja armeijasta.

https://youtu.be/zljbwqMxh5c

https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/erityisavustajat

– Ministeri, joka kansalaisten silmissä syyllistyy poliittiseen virkanimitykseen, saa siitä kyllä pitkän, pitkän miinusmerkin, sanoo eduskunnan puhemies Matti Vanhanen. (Omia kokemuksiako)?

 

 

22. jan, 2020

Sinänsä normaalia että vallassa olevat suosivat omiaan, vaikka joka nuppi ei ihan pätevä olisikaan. Nyt näyttää olevan tähtäimessä sisäministerin suosima neiti Kirsi Pimiä kansliapäällikön virkaan, eikä jöröjukka ja entinen Supon pyöveli Antti Pelttari.

On noussut rähinä siitä, onko vihreitten puoluekirja painavampi kuin Pelttarin omaava tieto ja taito mokomankin viran kohdalla. Oikeuskansleri tutkii, mutta sitähän se raato on tehnyt jo kauan, ilman että se mihinkään on johtanut.

Samahan se pätee ministerien avustajiakin ja avustajien avustajia, että kirjalla mennään. On keksitty, että ne puolue toverit, jotka eivät päässeet uskottavina eduskuntaan, niin heille järjestetäänkin hyvä palkkaista virkamies toimintaa, olit sitten hölmö tai vähemmän hölmö.

https://yle.fi/uutiset/3-11169317?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsdaily&utm_content=2020-01-22

 

21. jan, 2020

Näitä aiheita on jauhettu suupielet vaahdossa, presidenttikin kiivasteli jopa Uuden Vuoden puheessaan. Nyt on näköjään kovisteltu ulkoministeriön virkamiehiä taas kerran.

Jos valtamedia julkaisisi asiat asioina, sekä kontrolloisi omien toimittelijoittensa, useinkin provosoivat kirjoittelut jo ennen julkaisua, niin eiköhän suurin osa moderointi työstä olisi jo tehty.

Kyllä juttu on niin, ettei toimittelijalla saisi olla omia poliittisia mielipiteitä, eikä provosoivaa valehtelua uutisiin ujutettuna. Mutta valitettavasti se on niin, etenkin vasemmisto ja viheraatteen omaavilla fanaatikoilla, koska vain he ovat oikeassa.

Poliittisissa piireissä on puhuttu vuosikausia myöskin valetileistä ja herjan heittämisestä nimimerkkien takaa, että sellainen pitäisi kieltää, ja vain omalla nimellä kommentointi olisi sallittavaa. Mutta mitään ei tapahdu, poliisikaan ei korvaansa helpolla heilauta, pitänee vähintään olla kyse murhasta. ”Kyllä me tiedetään ketä ne ovat” Siinä on poliisin vastaus.

Tähän on heti lisättävä!

Kumma kun ei syyttäjälle ja tyhjäpää tuomarille annettu tietoa edes silloin kun Ilja Janiskia retuutettiin käräjäoikeuden Golgatalle joidenkin tuntemattomien kommenteista muka vastuullisena.

Sairasta on touhu, ja hölmömmäksi menee tuon uuden moderointi villityksen seurauksena. Ainakin suuri osa tilaajista katoaa koska parasta journalistiikkaa näissä valta valemedioissa on ne mehevät kommentit.

 

20. jan, 2020

Tämä suuruuden hullu rakennustyöläisen poika, EU-Napoleon Macron:in pitäisi toki ymmärtää, ja järjestää ensin oman maansa asiat kuntoon ennen kuin lähtisi Persian lahdelle provosoimaan. Macron kuvittelee pääsevänsä ”kielehtimään” Trumpin persettä osallistumalla matkanjohtajan roolissa tällaisille kalastusmatkoille.

https://mvlehti.net/2020/01/19/ranskan-lentotukialuksen-johtama-eu-laivasto-keskitetaan-persianlahdelle/

 

12. jan, 2020

https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4195520-tutkijoihin-kohdistetun-vihapuheen-tavoite-on-hiljentaa-perussuomalaiset-maalittavat-nyt-tieteentekijoita

Pitää muistaa, ettei Perussuomalaisten suusta ole sanallakaan maalitettu esimerkiksi ”tyhjän tutkija” Oula Silvennoista henkilönä, niin kuin ei ketään muitakaan sotatieteiden tohtoreita.

Oula Silvennoinen, (sukunimensä perusteella jostain rajan pinnasta) on yhteiskuntaa hyväkseen käyttävä tutkija, ja syvästi vasemmistolainen kommunisti agitaattori, joka tutkii sellaista historiaa mitä löytyy netistä, vaikka kuinka paljon jo valmiiksi tutkittuna, ei vaadi edes tohtorin titteliä.

Kiitos Kansan Uutisille, että herättelette Suomen kansaa ymmärtämään ongelmianne, ja näin ollen antamaan ilomielin äänensä Perussuomalaisille.