Tasa-arvonkin puolesta. (ei taida koskea kansallismielisiä)

14. aug, 2019

 

Li Junk ja punaiset opetuslapset, vassareiden paras pelle joukkue keskittynee nyt ensimmäiseksi koululaitoksen muuttamiseen ja alakoululaisten aivopesuun. Viranomaiset eivät korviaan hetkauta vaikka Vasemmistoliitto hakee useinkin apua ja ohjeita väkivaltaisen  Antifan piireistä.

Mielestäni onkin erikoista että tällaisia henkilöitä jotka ovat yhteys sotilaita Antifa:an ja muuhun alamaailmaan nostetaan erityisavustajaksi spekuloimaan hallitustyötä. Dan Koivulaakson katumus sooloilu joistain 10 vuoden takaisista fasistisista kirjoituksista, se ei ole pääasia, vaan pääasia on viimeisen kymmenen vuoden aikana tapahtunut aktiivinen toiminta vihan aikaan saamiseksi suomalaisessa yhteiskunnassa.

https://www.suomenuutiset.fi/onko-tama-vitsi-poliiseja-sioiksi-kutsuva-dan-koivulaakso-hallitusneuvottelujen-oikeusvaltiotyoryhmaa/ ja nyt Opetusministerin erityisavustajaksi.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/opetusministeri-li-anderssonin-avustajajoukon-suuruus-herattaa-piikittelya-vahan-rotia-tuohon-populismiin/5356dfdc-7573-4144-ade3-4555c6553e46

https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/vasemmiston-dan-koivulaakso-pahoittelee-vanhoja-kirjoituksiaan-joissa-puolusti-poliittisen-vakivallan-kayttoa-merkittavassa-roolissa-hallitusneuvotteluissa/820057/13. aug, 2019

PERJANTAINA 16.8.2019  saattaa jo selvitä kansalaisten kannalta useita keskeisiä asioita, esimerkiksi se, mitkä uudistukset todennäköisesti saavat ensimmäisinä taivaasta satavaa rahaa. Hallituksen peruskirjassa eli hallitusohjelmassa on varsin vähän kirjauksia siitä, missä vaiheessa hallituspuolueiden keväällä sopimat noin 1,2 miljardin euron menolisäykset toteutuvat.

 

Valtiovarainministeriö on jo saanut meno toiveet muilta ministeriöiltä. Ministeriöt haluavat rahaa heti, koska on olemassa pelko, ettei kaikkia hallitusohjelmassa mainittuja uudistuksia toteuteta.

 

Hallitusohjelma on rakennettu niin, että menot rahoitetaan suurelta osin työllisyyden kohentumisella.

HALLITUSOHJELMAN rahoittamiseksi työllisiä pitäisi olla hallituskauden lopussa 60  000 enemmän kuin vielä keväällä ajateltiin. Jo vuoden kuluttua pitäisi olla varmuus siitä, että hallituksen ja työmarkkinajärjestöjen yhteisin päätöksin työllisten määrä lisääntyy noin 30 000:lla.

Hallitusohjelman mukaan hallitusohjelmassa mainittuja uudistuksia voidaan perua  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006135647.html, jos työllisyys ei kehity sovitulla tavalla. Ministeriöiden kiirettä saada rahaa lisää se, että talousennusteet ovat heikentyneet.

Ministeriöt tietävät, että mitä aikaisemmin ne saavat rahansa, sitä varmempaa rahaa se on. Hallituksen on helpompi päättää perua sellaisia menoja, joihin ei ole edes varattu rahaa, kuin leikata jo päätettyjä uudistuksia.

KETKÄ saavat lisää rahaa mahdollisesti jo ensi vuonna?

Tästä ei ole vielä varmuutta, mutta hallituksen suosiossa ovat lempeät toimet, jotka mahdollisesti lisäävät työllisten määrää.

Kuulostaa melko hyvältä ja niin lempeältäkin, vielä kun joku pääsisi tekemään jotain järjellistä duuniakin.

Kyllä pitää joku isompi vahinko tapahtua että sellainen ihme tapahtuisi, menee varmaankin taas poppa kurssituksen puolelle kun niitä uusia työnhakioitakin tulee Afrikasta muutama satatuhatta jo lähiaikoina.

Itse olisin enemmän huolissani siitä, että työministerinä toimii teatterikorkeasta potkut saanut populisti ja pääministerinä dementikko, joka ei viimeisillä käräjillään muistanut yhtään mitään tekemisistään ja sanomisistaan. 

13. aug, 2019

 

"Teidän pitää nyt lähteä" sanoi entinenkin laturi kun sytytti selkäreppuun menevän langan.

Näyttää siltä että pahan voimat tuhoavat itse itsensä taas kerran kun eivät ahneuksissaan älyä lähteä.
Liikehdintää havaittavissa koko Euroopassa positiiviseen suuntaan, mutta myös tiukkaan
vastatoimintaa on odotettavissa.

Kansa on luonut valtion, eikä valtio saa nousta luojaansa vastaan.
Hitaasti kun hauduttaa niin tulee paististakin parempi.

Macronin EU armeijasta ei tule koskaan mitään, ostakoon vaikka kaupasta tinasotilaita!
EU:un katolta varisee tiilet katuun, Italia ei halua asua sellaisessa talossa vaan järjestää
kansan äänestykset uuden kodin luomiseksi.

 

 

12. aug, 2019

Pari päivää sitten oli iltiksessä juttu Keskustan puheenjohtaja kamppanjasta.Tällaista sähinää lisää niin kohta ei puolueesta ole muuta jäljellä kuin jätteitä. 

Luultavasti pari pienempää ryhmää tulee syksyn aikana irtautumaan Keskustasta, siellä on sellaista uus-maaseutulaisten lompakon perässä hapuilevaa alkion siementä etsimässä paikkaansa.

 Käyttääkö lestadiolaiset suomalaista virsikirjaa en tiedä, mutta ehdottaisin nyt kuitenkin että käyttäisivät, ja vaikka Kolille nousisivat laulamaan virren numerolla kuusisataa.

Näillä näkymin on todella kiitettävä kaikkia niitä järkiintyneitä keskustalaisia jotka ovat siirtyneet tai siirtymässä Perussuomalaisiin.

Mitään satasia ei luvata, luvataan mieluummin kotimaa takaisin. Sehän se hevosen hirnahdus on kotoisampi kuin Mahmudin iltahuuto kaiuttimesta. 

 

 

12. aug, 2019

Joltakin luiskahti kalikka kädestä sanoessaan.. "Saapas sen näkee koska halal tuotteet kielletään osavaltiossa".

Pitkän eduskuntasalissa tapahtuneen röhkinän jälkeen hapansilakka imaanitar Emma hyökkäsi puhujanpönttöön ja kielsi sellaisesta puhumisen viitaten hallitusohjelman momentti viitoseen missä sanotaan että 

halal liha on kaikissa muodoissa hyväksyttävä ja elämää edistävä tuote, etenkin hoitokodeissa seitsemänkymppisille syötettävä lampaan ihra on tehnyt ihmeitä viime vuosien varrella selvittää Emma nassu vihreänä hapen puutteesta ja jatkaa, "Suomessa ei lehmiä tarvita"!

Mielestäni nämä vihreiden ja muidenkin "Antti Avuttoman" kolhoosi hallituksessa mukana yrittävien toimet rupeavat haiskahtamaan kaatopaikka kamalta.

Kyllä ihmisten pitää saada syödä sitä mistä ne tykkää ja tarvitsee.  Mitään rekkaa ei pitkälle liikutella, tai siltoja ja teitä rakenneta siemeniä ja ituja syömällä, sellaisiin tehtäviin tarvitaan myös ruokaa.

Ja vielä niistä lehmistä.. nämä pahimmat viher vinkujat pyöräilkööt Intiaan puhumaan lehmille.

https://yle.fi/uutiset/3-10915222  Näinhän se on, ja makkarat ym. maksapasteijat päälle.

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/287448-emma-kari-suomalaisten-vahennettava-lihansyontia-lihaideologiasta-paastava-eroon  Ihan totta, hallituksella on oikein oma maininta ohjelmassaan mitä Suomessa pitäisi syödä. Eiköhän se ole enemmänkin henkilökohtainen asia.

 

https://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/ruokauutiset/29-ruokaa-jotka-voivat-lyhent%C3%A4%C3%A4-elinik%C3%A4%C3%A4si/ss-AAj2xu4  On unohtunut listata makkarat, eikös ne olleet yhteenaikaan kauhian myrkyllisiä? Lyhenee tai pitenee.. no ketään ei ole maanpinnalle jätetty.