Enemmän uskottavia kuin kolhoosi Antin jutut.

9. nov, 2019

PÄÄMINISTERI Antti Rinteen (sd) näkemys kasvisten verotuksen alentamisesta ei saa hurraahuutoja asiantuntijoiden keskuudessa.

Rinne ehdotti Ylen pääministerin haastattelutunnilla 27. lokakuuta, että ihmisten ruokailutottumuksia ohjattaisiin ilmastoystävällisempään suuntaan kasvisten verotusta keventämällä.

Mun olisi pitänyt tämä silloin jo viime keväänä sanoa näin suoraan, kun nyt sanon, eli pistetään kasvikset pikkuisen halvemmiksi verotuksen kautta ja annetaan lihan olla entisellään. Sillä ohjataan”, Rinne sanoi haastattelutunnilla.

Valtiovarainministeriön (VM) vero-osastolla Rinteen ehdotus nähdään ongelmallisena.

Tällä hetkellä kasvikset kuuluvat kaikkien elintarvikkeiden tavoin alennettuun 14 prosentin arvonlisäveroluokkaan (alv). Euroopan unionin arvonlisäverodirektiivin mukaan Suomella saa olla yleisen alv-kannan (24 prosenttia) lisäksi vain kaksi alennettua alv-kantaa.

”Jos kasvisten verotusta halutaan alentaa, niiden laskeminen 10 prosentin verokantaan olisi käytännössä ainoa mahdollisuus”, sanoo lainsäädäntöneuvos Suvi Anttila VM:n vero-osastolta.

Asia ei kuitenkaan onnistu näin yksinkertaisesti.

EU-laki lähtee siitä, ettei kilpaileviin tuotteisiin saa soveltaa eri verokantoja.

”Sallittavuuden määrittää viime kädessä EU-tuomioistuin. Kilpailevien tuotteiden valmistajat voivat halutessaan riitauttaa asian”, Anttila sanoo.

Anttilan mukaan arvonlisäverojärjestelmä sopii muutenkin huonosti ympäristö- ja terveyspoliittisen ohjauksen välineeksi.

”Alennetut verokannat vähentävät verotuloja. Muutokset myös monimutkaistavat sitä mihin on totuttu.

En kyllä tajua mitä hyvää tuo Eurostoliitossa, (Neuvostoliitossa) roikkuminen Suomeenkin tuo.

 

 

9. nov, 2019

No ei todellakaan ole muuta kuin viheranarkistien visvainen instrumentti, ja vieläpä huono sellainen.  Julkisen sanan neuvosto on myrkytetty politiikalla, eikös sen pitäisi olla neutraali? On kai siellä niitäkin medioita jäsenenä, jotka ovat riippumattomia toimijoita?

Pahintahan tässä kaiken muun diktatuurin lisäksi on se, että tämä neuvosto luulee todellakin omaavansa yksinoikeuden toimia tuomarina pilkaten niitä, jotka eivät ole jäseniä tai ei ole huolittu sellaisiksi. Korjaamisen varaa on, ensimmäiseksi on heitettävä ulos tämä myrkyn levittäjä Elina Grundström kumppaneineen, eukkohan puolustaa yksilinjaisesti sitä todellista valemediaa Suomessa.

Vaihtoehto mediat kertovat uutiset uutisina ilman että niitä jyrätään politiikan sää tiedotteiden mukaisesti. Vaihtoehto mediat ja niihin kuuluva henkilöstö tarvitsee oman organisaation koska heitä haukutaan, pilkataan ja vähätellään, todellisuuden ollessa aivan jotain muuta...

 

https://www.suomenuutiset.fi/kommentti-elina-grundstromin-johtama-viher-jsn-jakaa-medialle-tuomioita-joissa-haisee-kaksoisstandardi-lopputulos-on-nurinkurinen/

https://yle.fi/uutiset/3-10375960

Elina Grundström on johtanut neuvostoa sen ensimmäisenä päätoimisena puheenjohtajana vuoden 2016 alusta lähtien. Hänen toimikautensa päättyy tämän vuoden lopussa.

Grundström on päättänyt, että hän ei hae jatkokautta.

8. nov, 2019

https://www.mikkoniskasaari.fi/node/266 Tuleeko tästä vielä sellainen show, että Toiviainen ottaa hatkat hommastaan?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/e0229e4e-aae7-41df-a2f8-1781f0d4f3f0  Vieläkö tyhmemmästä asiasta syyteharkintaa voi esittää. Pitää olla jo seniili ja epämääräinen tehtäväänsä, jos tuollaisia iän ikuisuuksia kehtaa edes esille tuoda.

----------------------------------------------

Kun oikeusministeri tässä taannoin jankutti silmin nähtävästi hermostuneena, että Suomi on maailman paras maa sanan vapauden saralla, niin kehno valehteli! Toivottavasti nämä järkevämmät voimat saavat aikaan muutoksia niin että tämä Henrikseen, tuomari kirjekurssin käynyt ymmärtää myös sen, että lakeja on modifioitava moderniin suuntaan, ja että kiihottaminen kansanryhmää kohtaan kuuluu sota aikaan, eikä sovellettavana nykypäivään.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/undefined/e04c3ea1-bb4c-48db-a690-390449f27884#keskustelu

 

7. nov, 2019

Googlella on paniikki päällä, tammikuussa astuu voimaan laki mikä tulee pilkkomaan jättiläisen pieniksi kuin sianruhon lihanleikkaajan veitsen alla. Niinpä Googlen toiminnasta tulee maa kohtaisia, ja globaalinen harmaa yhteistyö toiminta kielletään, (sallitaan salaa Suomessa), muutenhan Yandex kähveltää loputkin Naton ja trolli tutkijoiden työn tulokset.

https://www.tivi.fi/uutiset/kuin-lentokoneen-siipi-venalaisjatti-yandex-tuplaa-datakeskustilansa-mantsalassa/97fa241e-889a-4152-9c0b-3eb1ec829401

https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/800913-venalainen-it-jatti-tekee-taas-suurinvestoinnin-suomeen-katso-havainnekuva

 

7. nov, 2019

OMISTAJAOHJAUSMINISTERI Sirpa Paatero (sd) antoi tiistaina lausunnon, joka oli silmät avaava.

Ministeri kommentoi kohun keskelle joutuneen Veikkauksen päätöstä vähentää peliautomaatteja huomattavasti. Automaatteja on syytetty suomalaisten koukuttamisesta ja Veikkausta vähävaraisten rahastamisesta.

Paatero sanoi STT:lle eduskunnassa, että seuraavaksi tulee selvittää, onko Veikkauksella keinoja paikata tulojen pienenemistä. Hän pohti, olisiko esimerkiksi nettipelaamisesta mahdollista saada lisää tuottoja.

”Tai onko olemassa jotain uusia pelejä, jotka voi mahdollisesti ottaa käyttöön?” Paatero sanoi.

KYLLÄ: MINISTERI TOIVOI, että suomalaisille luodaan lisää pelejä, jotta he voivat yhä hävitä rahaa kuten ennenkin.

Lausunnon outouden hahmottaa, jos ajattelee muita addiktiota aiheuttavia asioita. On esimerkiksi vaikea kuvitella poliitikkoa pohtimassa, miten alkoholin myyntiä voisi verotulojen toivossa lisätä Alkoissa, jos myynti syystä tai toisesta vähenee kaupoissa.