Aina vain löytyy lisää ennen kuulumattomia asijoita talteen otettavaksi, tässä jotain minulta.

18. jun, 2019

 

-kultaa, kyyneleitä ja tiukkoja pieruja.

Enpä olisi uskonut siihen aikaan kun tätä kuva sepustusta tein, että Sipilän klaanin orvoksi jäänyt pikku petteri (luultavasti) sisäministeriön toimesta usutti koston himossaan  kansanradio Ylen tukemaan noituutta. Kunniallisia isänmaallisia kansalaisia vastaan nostettiin syytteitä ja vaikka mitä virityksiä keksittiin, jopa oikeuslaitoskin joutui valehtelemaan.

Trolli toimintahan jatkuu tänä päivänäkin Ylen suojeluksessa, tosin vaihteeksi paskan levittämisellä hyväuskoisille amerikkalaisille, kun suureksi pettymykseksi niitä Venäjän ruplia eikä trolleja Suomesta löytynytkään muualta kuin omasta sairaasta mielikuvituksesta, mutta sitähän ei naiiville amerikkalaiselle totuutena kerrota.

Ihmettelenkin mikä saa nämä trollit tekemään tämän sortin maanpetturuutta vuosikaupalla, ja vielä Yle:n koneiston rahoilla, rahat ovat sinun ja hänen jota juuri äsken moikkasit.

16. jun, 2019

Melkoinen  hinnankorotus, tosin virkamies byrokratia syö sen eikä riitäkään. Verotulot jää vain paperilta haisteltaviksi, samalla tavalla kuin aikoinaan Lindströmin työpaikat.

 Viisi vuotta sitten Norja teki tämän, "mitä Suomi nyt apinoi" Norja nosti piippu/sätkätupakan hinnat  lähelle kahtasataa kruunua 50 gr. paketille, savukeaski taisi olla jotain sadan viiden kympin luokkaa. Shokki aiheutti sen että tänä päivänäkin "ne oikean hintaiset taxfree kessut ja Malborot" enimmäkseen toimitetaan Norjaan Baltian maista ja Valko-Venäjältä.

Ne jotka periaatteessa haluavat, saavat tupakkaa Suomessakin alle puoleen hintaan.

Ei tarvita  R-kioskin tiskiltä niitä Antti Rinteen verolla halpuutettuja kolhoosi sätkiä.

15. jun, 2019

Maria Ohisalo valittiin vihreiden puheenjohtajaksi

PERTTI KONSTINEN | 15.06.2019 | 12:23- päivitetty 15.06.2019 | 12:24

 

Tuore puheenjohtaja haluaa tavoitella feminististä yhteiskuntaa.

Vihreiden puoluekokous on valinnut puolueen puheenjohtajaksi kansanedustaja Maria Ohisalon. Hänet valittiin tehtävään ilman jäsenäänestystä tai puoluekokouksessa tehtävää äänestystä, sillä hän oli ainoa ehdokas puheenjohtajaksi.

Puheessaan tuore puheenjohtaja kiitteli edeltäviä puheenjohtajia Pekka Haavistoa, Touko Aaltoa ja Ville Niinistöä. Hänen mukaansa vihreät muuttavat Suomen suuntaa. Pääministeri Antti Rinteen (sd.) hallituksen ohjelmaa hän luonnehti ”todella feministiseksi”.

Mitä ihmettä tämä Maria Magdaleena oikein hourii..

– Meidän tulee tavoitella feminististä yhteiskuntaa, hän sanoi. (Eikö Suomessa ole jo riittävästi homoja ja kaiken sortin transuja?)

Hän myös totesi olevansa ensimmäinen vihreä sisäministeri Suomessa koskaan, (myöskin viimeinen.)

Suomen turvapaikkapolitiikan suuntaa voidaan hänen mukaansa nyt kääntää. (Turvapaikkapolitiikka on käännettävä niin että nuoli osoittaa ulos maasta.)

– Tällä hallituskaudella parannamme turvapaikanhakijoiden oikeusturvaa ja nostamme turvapaikka kiintiötä. ( Oikeusturvaa on jo enemmän kuin kantasuomalaisilla, sitä paitsi nämä turistit eivät turvapaikan tarpeessa ole, luvattomilla tunkeutujilla lihakoukku nilkkaan, on resurssien tuhlausta edes puhua mistään jalkapannasta.)  Suomen suurin sisäisen turvallisuuden uhka on Ohisalon mukaan Suomeen tulleiden syrjäytyminen.. niinpä..ja pitkät puukot.

https://areena.yle.fi/1-50196688

 

 

11. jun, 2019

Ministerit Tytti Tuppurainen ja Sanna Marin asialle tarkastelemaan pyöräilijöiden käytöstäliikenteessä. Miksi fillari porukka ei enää noudata liikennesääntöjä?

Ajellaan miten sattuu, potkitaan autoja ja siinä sivussa hurautellaan jalkakäytävillä lasten päälle. Ajattelemattomia ovat myös ne jotka tupsahtavat ilman valoja viisikymppiä mittarissa joltain pimeältä sivutieltä ajoväylälle, ilman että katsoisivat edes oikealle tai vasemmalle.

Pistäkäähän naiset asiat kuntoon, kampanjoita ja muita diplomi kursseja etenkin kaupungeissa. Poliisille kerätään data rekisteri, on niitä sen verran löysä kielisiä naapureita kantelemaan kellä pyörä, kellä ei. Kolme pahempaa virhettä, niin siltä satulalta linnaan katselemaan telkkaria, tai ottamaan pakollisen Ruotsin kielen kurssin jos sitä aiemmin ei ole suorittanut.

9. jun, 2019

 

Hieno asia sinänsä, kohta saa varmaan eläkeläisetkin ja muut rahansa ajallaan, tai sitten ei, kun pitää ensin löytää Intiasta parikymmentä operaattoria tastatuurin taakse katsomaan että sulakkeet kestää ja sähköä on verkossa.

Vielä kun nämä kaikenlaiset ministeriöt ja hallinto virastot muuttaisivat helmitaulut tuollaisiin teho tieto laitteisiin niin jopa vähenesi se tyhjästä maksaminen kaikenlaisille kynsien viilaajille.

Kajaaniin on tulossa supertietokone, joka on teholtaan kymmenkertainen verrattuna Euroopan tämän hetken tehokkaimpaan tietokoneeseen, joka on Sveitsin Piz Daintissa.

Supertietokone Lumi on yksi kahdeksasta koneesta, jotka sijoitetaan Euroopan eri maihin kehittämään maanosan kykyä suurteholaskentaan. Hankkeen takana on EU:n suurteholaskennan yhteisyritys Euro HPC. (siis yhteisyritys Eurostoliiton osavaltioittamiseksi tämäkin)

Suomelle Euro HPC-hanke on valtava mahdollisuus, joka nostaa meidän kansallisen datanhallinnan ja laskennan osaamisen uudelle tasolle, iloitsi opetus- ja kulttuuriministeriön kansliapäällikkö Anita Lehikoinen tiedotteessa.

Kannustaa yrityksiä hyödyntämään suurteholaskentaa

Työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikön Jari Gustafssonin mukaan tavoite on kannustaa yrityksiä hyödyntämään suurteholaskentaa toiminnassaan nykyistä enemmän.

Huomautus tähän allekirjoittaneelta heti elinkeinoministeriölle, näyttäkää esimerkkiä!

Med vennlig hilsen   Ari Kärkkäinen