2018 - lehti on kääntynyt.

Näin Uuden Vuoden kunniaksi voisi ottaa esille tämän Anne Meskasen korinat päivämäärältä 02.01.2016 Ylen Ykkösaamusta, no miksikö? No siksi ettei tuollaisen oppineen papittaren lausunnot menisi unholaan, ja vielä painettaisiin suvakkien koulukirjojen esipuheeseenkin vuosittaisen muistelon kunniaks

Katsellaampas näitä presidenttiehdokkaita, vaikkapa Sauli Niinistö ensin, ja loput sitä mukaa mitä nyt sitten esille ilmaantuvat. Tekstit ovat neutraaleja totuuksia, eikä niistä voi tietenkään mitään härkäpapuja nenäänsä vetää muut kuin syyllisyyttä tuntevat. Mielenkiintoinen havainto on "kokoomuk

Mistä johtuu Pekka Haaviston suosio? Ei ole mikään väriläikkä, hyvä puhumaan asioista ominaan joita ei toteuteta, tai on jo toisten toteuttamia. Ei mikään vihreä fanaatikko. Ajelee vanhalla V-8 letukalla päästöistä välittämättä.

Onko RKP "ääniharava" Ahvenanmaan presidentiksi kuviteltu, vai mitä tässä valinnassa on ajettu takaa? Saattaapa Nils hyvinkin olla sotaministeri Jussi Niinistön kanssa salaisessa liitossa, jotta sitten yhdessä hoidetaan se mistä "Napoleon Jussia" taannoin moitittiin.

Presidentille on demokratian nimissä annettava lisää valtaa tai ainakin palautettava se sille tasolle millä se aiemmin oli. Näin säästymme salaseurasopimuksilta.

Matin se pitäisi ensin oikaista ne aiemmin aiheuttamansa karille ajot, kansa ei ole niin tyhmä mitä luullaan.

Se on hyvä että uskaltaa sanoa totuuksia. Ilman Pavea oli sellaista lässyn lässyä, sekä tuulen viemää epäuskottavaa tekohymy vyörytystä, komposoitu istuvan kaminavahdin raivo vingahduksilla. Kansanne valitsee, luultavasti sen veljeskunnan edustajan taas joka hävittää sen lopunkin Suomen johonkin h

Kuulostaako hyvältä? No ei kuulosta.

Tässä tämä sarjan viimeinen ehdokas. Hyvä että loppui, kaksikin kahdeksasta olisi riittänyt, mutta vietti on niin kova joillain johtaa vaikka rahan voimalla.

Siinäs näätte, Uuno Urho osti aikoinaan tuomarin tittelin Ruattista ja ryhtyi tekemään menestyksellistä bisnestä Suamessa.

Äänestäkää kansalaiset, siellä löhöttää 100 000 äijää vähintään sohvalla ajattelematta sen enempää hyvinvointinsa eteen.

Se joka sanoo A kun pitäisi sanoa B joutuu Tikkakosken kallion alle.

Kas kun ei ole kehitetty lääkettä tuollekkaan kulkutaudille.

Edustava työasu. Yö vuorossa tarpeeton.

Ennen oli köyhillä isot lapsiperheet. Nyt ei ole enää muita kuin köyhiä.

Noilla toiminnoilla löytyy kohta 10 000 kuopankaivajalle töitä.

Mielestäni näitä puolueitakin on aivan liian monta sähläämässä. Loppuis' toi mäkättäminen jos olisi vain yksi puolue ja armeija hallituksessa.

Myydäänkö tässä jotain, vai asutaanko tässä? Todennäköisesti tehdään kumpaakin.

Laitetaan Suomi kuntoon.. nämä vai Sipilä?

Laitetaans tämmöinen vielä. Sitten ei mitään, että saa ihmiset rauhan. Ryhdynkin tässä Uuden Vuoden viettoon. Tänään on semmoinenkin aatto vanhan kalenterin mukaan. Siis maassa maan tavalla.

Normaali yhteistyö ja luottamus on paras Isänmaan-sopimus. Mitä sitä turhia höyryilee tuommoista liittoa vastaan mihin Venäjän lisäksi kuuluu Kiina, Intia, Iran ja useita muita virityksiä. Ei lasketa Pohjois-Korea:kaan pois.

Kukaanhan ei tätä tunnusta.. eihän?

Jyrki Kataisen hallituksen alkuperäisistä 19:stä ministeristä vaihtui hallituskauden aikana 12, eli peräti 63 prosenttia. Niinhän siinä sitten kävi. Tuli kiire kellä minnekin. Lopuksi katsoivat Katainen ja Urpilainen ottaa pitkät, ja mennä Brysseliin nauttimaan palkinto viroista. Arhinmäki sai myö

Ihmiset kysyy kuin muuta ei olisi, mikä on jutun lähde? Ei lähteen tarvitse välttämättä olla jostain valtavalemediasta. Saattaa olla analyysi monestakin yhdistetystä asiasta, tässäkin tapauksessa hajun perusteella tekemäni ennustus väistämättömistä muutoksista.

Englannin parlamentissa sentään vielä hyvin. Ruotsissa loppuu kuulemma kohta ruotsalaiset.

Tästäkin on tullut vuosien mittaan jonkinlainen tapa tyhmyyttää muita "kuuluisuuksia". Eiköhän se ole niin, että ei tässä olla itsekkään sen parempia.. tosin onneksi vähemmällä koulutuksella päästy samoihin tuloksiin, tiedä vaikka parempiin.