Tosikoillekin totuuksia.

30. aug, 2020

 

Miten voi olla mahdollista, että harva se päivä joku näistä korkea arvoisista, pääministeriä myöten määkäisee jotain ennen kuulumatonta hömppää, mikä ei nyt vain sovi tämän aikajakson kriittiseen tilannekuvaan. Kenties joka aamuinen uriinitesti olisi paikallaan kaikille, eikä vain Li Anderssonille.

_____________________________

Etenkin Twitterissä itserakkaat poliitikoksi itseään jo luulevat, pari luokkaa kauemmin koulua pakosta käyneet pikkupimut kirkuvat kuin vampyyrilepakot, jos vahingossa sattuu seuraamaan heitä valistavassa tarkoituksessa lähettämällä epähuomiossa, vaikka valtamedian juttuihin perustuvan kuvan. Saa haukkuja ja tummemmilta tunnin banneja.

Pitänee nyt ryhtyä tarkemmaksi ja katsoa perään vihervasemmistolaisille tyypillistä leikkausarpea ohimossa.

Lue koko ”astronautti juttu alla olevasta linkistä.

https://mvlehti.net/2020/08/29/keskustan-kulmuni-suomeen-perustettava-avaruushallinto-tahallinen-poliittinen-itsemurha-viikkoa-ennen-puoluekokousta/

 

 

 

28. aug, 2020

 

Se on salamyhkäinen, se on ”luvallinen” veronkiertäjä omistussuhteittensa kautta, ja on yksi monista menneen ajan yrityksistä, jotka on pilkottu ja pilattu, eivätkä tuota suomalaiselle yhteiskunnalle käytännössä mitään käteen jäävää. Joku hullu työpaikka, niitäkin katoaa nyt.

----------------------------------------------

Ihan pakko mainita tähän väliin että…

 

Mitähän Kulmuni tarkoitti sillä sanoessaan, ettei Suomea viedä ilman teollisuutta, ja että meidän pitää houkutella tänne enemmän ulkomaalaista rahoitusta. Samalla hän unohtaa, tai ei osaa kertoa, että ”rahantuoja” ottaa vastinetta parhaasta päästä pilkkahintaan ja veroalennusten kera.

Suomessahan pitää olla ja onkin Suomalaista teollisuutta, mutta sen pitää saada toimia ilman EU:n kolmeakymmentäkuutta tuhatta sääntöä, ja kaupanteon välttämättömyys on oma valuutta euron sivuun.

 

On pakko vielä mainita tähän väliin että…

 

Köyhyyttä tutkinut, häikäilemättömäksi muuttunut sisäministeri Ohisalo haluaa hänkin parantaa tilannetta tuomalla ensi aluksi maahan 80 000 ulkomaalaista jalkatöitä tekemään kulmille!? No joo… eipähän tarvitse sitten ihmetellä, kenen suihin ne suomalaisten kovalla työllä hankitut verotulot hupenevat.

--------------------------------------------------

 

Lähteenä sokeroidulle jutulle on maan mainio Suomen Kuvalehti.

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/talous/salamyhkaiset-yt-neuvottelut-suomen-sokerilla-tavoitteena-kidesokerin-tuotannon-lopettaminen-kantvikissa-henkilostosta-kerrotaan/?shared=1136835-ec9a0eb7-4

Just’ joo teollisuutta. Miten monta ropoa näistäkin voitoista muka valtiolle maksetaan?    Katso vaikka huvin vuoksi taloustiedot alla olevasta linkistä. https://www.finder.fi/Elintarviketeollisuuden+tuotteet/Suomen+Sokeri+Oy/Kantvik/yhteystiedot/176998

 

https://www.sucros.fi/irj/go/to/fi/sokerielinkeino/sucros-oy/100-tarinaa-suomen-sokerista

https://youtu.be/iwTPCAAY0xw

Myöskin muita korkealaatuisia juttuja ja hätähuutoja suomalaiselta yritysmaailmalta.

https://suomenkuvalehti.fi/kategoria/kotimaa/talous/

 

Viisastu ja tilaa sinäkin Suomen Kuvalehti

 

 

 

26. aug, 2020

 

Ystävät kalliit!

Toistelen näitä hallituksen tekeleitä, että ne muistettaisiin ja otettaisiin tämäkin korona tukipaketti hämäys vakavasti.

Pitäkää nyt kirjaa, tämä on se Sannan ja hallituksen myötäilemä lahjuspaketti Nr1.

 Ensi vuoden kevääntyessä on tarvetta paketti kakkoselle, koska on ilmenemässä pahanlaatuista nuhaa ja kouristuksia afrikkalaisten pankkien toiminnassa.

Komissaari Urpilainen selvittää parhaillaan asiantuntemuksella tilannetta Sudanissa, Somaliassa ja Kongossa.

Hallitus tiedoitta sitten joskus, jos näkee tarpeelliseksi kertoa, kuinka monella miljardilla menemme avustus projektiin mukaan.

25. aug, 2020

 

Demarit!

Syksy ja sateet tulossa, puolueen perusta saattaa ajan mittaan heiketä, liukenemalla vähin erin alta, jos ja jos…

Eikö teistä ole puolueen tontin siivoojiksi? Vuodesta toiseen samat tekarit eri sielujen suussa.

Tehän pilaatte oman ympäristön näiden häthätää pystyssä pysyvien ukko muumioitten toimesta!

Sitten vielä nämä tilaustyö gallupit, jotka edustavat vain ohutta ostomaa kerrosta petollisen saven päällä.

Siihenkö te uskotte, että nyt menee hyvin, kun on juntattu uudestaan maalattu pilari linnan itäpäähän, ja että vanhoja vääntyneitä rakenteita on useampiakin ”Tampereen konepajan” toimesta vaihdettu?

Eihän se tulevaisuutta paremmaksi tee, jos ei vanhoja haamuja ja romuja poisteta tontilta lopullisesti.

 

 

 

20. aug, 2020

 

Jotkut olivat melkeinpä vahingoniloisina pilkkaamassa venäläisten valmistamaa korona rokotetta. Löysin hauskan pikkukuvan Twitteristä, mitä sitten oli sekopäisiksi itsensä lukeneet ja monen tittelin omaavat, kokemusta vaille jääneet arvo ihmiset, peukuttaneet tuhansia kertoja pilkka huomautusten kera.

Tosin tietämättömyydessään. Smirnoff ei ole edes Venäläistä vodkaa. 

https://fi.wikipedia.org/wiki/Smirnoff