Pitää muistaa se että sodassa on kaikki sallittua koska kukaan ei tunnusta, on vain tavanomaisia oletuksia, että Venäjä teki sen ja sen. Nämäkin maailmanparantajat lentelevät vähän väliä sinne sun tänne. Luulevat olevansa turvassa kun heitä ympäröi lauma aurinkolasipäisiä vajakkeja. Niinpä tämänkin G7 porukan olisi voinut puhaltaa huitsan helvettiin Japanissa moneenkin eri otteeseen. No mitä siitä olisi seurannut?  Rauha tietenkin niillä ehdoilla jotka Venäjä saneli ennen konfliktia, ja sehän se vasta olisi kamalan väärin.

G7 kokous-Miten-päästä-pahasta-eroon

G7 lahkokokousta pidetään parasta aikaa Hiroshimassa. Sinne pitäisi myös ilmaantua pastori Selensky keräämään kolehtia. Samat perseaukiset osallistuja tyypit nähtiin eilen telkassa laahustamassa Bidenin ja jonkun japanilaisen kaihon perässä, jota yritetään houkutella sotilasliittoon Kiinaa vastaan. Aikoihin on eletty, G7 on nykyisin jotain sellaista mikä olisi omiaan sirkus maneesille.

Zelensky. sELENSKY. pAAVI. vATIKAANI. iTALIA. uKRAINA. jAPANI.

02.05.2023 alkavat hallitusneuvottelut Säätytalolla. Tulee se hallituspuolueitten kokoonpano mikä on tullakseen, mitä sille kukaan voi. Pahinta on kun Ukraina häviää sodan, silloin on paras vetää Ruotsiin, sieltä Åren kautta Trondheimiin ja sukellusveneellä Kanadaan jemmaan. Tavallisella maatiaisella ei ole rahaa edes ratikkalippuun. Napsautahan kuvaa niin pääset kokkareitten kaatopaikalle.

Petteri Orpo. Hallitusneuvottelut. Iivana Julma. Bryssel. Trump. Sex.

Tää on hyvä! Tässä välähtää totuuden valo, vaikka roput paloivatkin jo ajat sitten.

Piden haluaa jatkaa hamaan helvettiin!
Pekka Haavisto-Presidentti ehdokas-Homo- kuolemantuomio

Tällaista juttua oli tänään 21.04.23. Hesarissa, että tottahan se tietenkin on.    Onpas kovat lait Ugandassa. Eipä ihme ettei siellä mitkään vihervasemmistolaispuolueet päätään nosta. Idi Amin olisi varmaan tykännyt tästä.

Henkilökohtaisesti ei minulla ole heitä kohtaan mitään... tarkoitin Ugandalaisia lainlaatijoita. 

Laitetaanpa kotimaista. Kuva on puuta heinää eikä liity tähän tekstiin. Sinimusta liike, esihistoriallinen sukukalleus Lapuanliikkeen ja Kosolan ajoilta. Nenän pituus ja otsaluun korkeus mitataan jäseniksi pyrkiviltä. En ole katsonut, mutta todennäköisesti ollaan pyrkimässä vaalien kautta eduskuntaan. Taitaa Arkadianmäen vahtimestarit pysäyttää jo ovella muutenkin. 

Pekka Haavisto-Adolf Hitler-Sinimusta liike

Ne jotka ennustivat tinasta jatkakoot vain edelleenkin. Vuosi on 2022 ja hulluus on kiihtymässä. Hallituksen shokkihoito kansaan on menettämässä uskottavuutensa, valheita ja paljastuksia viikoittain.

Hallituksen  suosio laskee sen myötä kun Ylen, MTVn, ja Hesarin vaakakupissa totuuden paino on muuttumassa lyijystä höyheniksi, etenkin vallitsevan Venäjä - Ukraina maaottelun aikana. Natokin olisi hyvä asia jos se ei olisi hyökkäysliitto. 

Yksi puhuu puolueesta, toinen persereiästä.