Atomia, terästä ja hitunen nikkeliäkin.

Eiköhän unohdeta nämä atomi jutut ja lopeteta kotimaisten kurkkujen ja tomaattien syönti niin häviää se hiilijalanjälki niittenkin osalta. Pierujen suuliekitkin pienenee huomattavasti , eikä taloremonttejakaan tarvitse niin usein tehdä.

750 miljoonaa dollaria on yhden pienen ydinreaktorin keskimääräiset kustannukset. 25 miljoonaa dollaria menee Hyperion Power Generaattorin ydinakkureaktorin kustannuksiin. Lisäksi 4 000–6 000 dollaria: Ydinreaktorin rakentamiseen liittyvät pääomakustannukset (sähkö kilowattia kohden (kWe)). Tämä on epätarkka amerikkalainen kustannusarvio vuodelta 2010. Eiköhän tuollainen pommi maksa Suomen oloissa paljon enemmän.. jos ei sitten myy sivutuotteita vaikka Palestiinaan kun näyttää ongelmajätekustannukset unohtuneen kustannusarviosta.


$750 million: An average cost for a small nuclear reactor. $25 million: The cost of Hyperion Power Generation's nuclear battery reactor. $4,000-$6,000: The capital costs (per kilowatts electrical (kWe)) to build a nuclear reactor