Huikeitakin havaintoja.

7. jan, 2021

 

Selataan vähän taaksepäin niin huomaat miten ristiriitaisia median ja poliitikkojen meiningit olivat suhteessa siihen mitä vuonna 2020 tietoisesti tapahtui, ja tapahtuu edelleenkin vieläpä enenevässä määrin.

Valehtelua, kusetusta ja keinottelua, sitten saatiin huomionpoistajaksi korona epidemia
tekosyyksi miljardien EU pankki tukipaketille ja muulle kähminnälle ja älyvapaalle lainan otolle.

Ja mitä vielä nyt! Poliitikot ottavat näytös rokotuksia, suolavettä lihakseen,
ja katsokaa kansa,ei mitään jälkioireita!

Mainitakseni lopuksi tuon Haavistolle kaikki kaikessa olleen al-Holin jupakan,
mistä herra sai ikuisen leiman otsaansa. Tuomio ja toteutus siitäkin paskasta
jäi saamatta, ja käärinliinat käyttämättä.

Syyrian olosuhteissa leiriltä ei mustassa kaavussa pysty asemiesten ohi lasten kanssa pakenemaan, vaikka niin väitettiin, eikä mikään ISIS-järjestöön viittaava pysy leirin ulkopuolella kovinkaan kauan hengissä.
Kusetettiin Suomalaisia UM:n ja median toimesta tuhkimo fantasioilla.

Ja Pekka Munchausen valehteli silmät ja korvat täyteen A-studiosta. Joo, ei tule kuulema kustannuksiakaan näistä operaatioista... ainakaan Pekalle.

6. jan, 2021

 

Politiikan ja oikeuslaitoksen korkeilta virka henkilöiltä varisee imago hyvinkin herkästi pomon, eli kansan silmissä. -Ja auta armias jos siihen menet mielipiteitäsi ilmaisemaan, niin löydät itsesi käräjiltä, tai jopa pallo jalassa.

 Siihen ei useinkaan tarvita arvon henkilöiltä muuta kuin että toistuvasti osoittaa ylimielisyyttä, valehtelee, väärinkäyttää tai jättää kuuntelematta ja vastaamatta kansalle, johonkin tärkeään kysymykseen.

 Tällä kertaa olikin kyse siitä, olisiko herra narri Haaviston pitänyt pidättäytyä tehtävistään tutkinnon ajaksi, ja vieläpä erota tehtävistään, kun Perustuslakivaliokunnan päätös julkaistiin?

"No ei tietenkään, minähän olen kansan rakastama Pekka, sitä paitsi olen syytön"

Siirtyihän eräskin ministeri sivuun vain muutaman tekstiviestin tähden.Toinen sankari valitti jalkaansa, kun tuli tiukka paikka, otti kuitenkin lautakuorman selkäänsä, lähti ja häipyi.

Jalka olikin kunnossa, pää ei, kun kehtasi palata takaisin näyttämölle sen jälkeen kun Valtionvarainministerinä toiminut Katri Kulmuni erosi hallituksesta pikku seikan takia.

Parasta todistetta narsistiseen luulotautiin oli se, että tämä Pekka todettiinsyyllistyneen väärinkäytöksiin, mutta sai hallituspuolueiden tuen, kun oli tämä koronakin päällä.

 Haistakaa omia sormianne niin tuen saaja kuin tuen antajatkin!

Olette vuoden aikana pystyneet vakuuttavasti näyttämään, ettei teissäkään ole muuta kuin 75 % vettä ja pussillinen luujauhoa.

26. des, 2020

 

HS julkaisi viime sunnuntaina viikkoliiteen, sinänsä se ei sisältänyt uutta eikä yllättävää. Pääviihteessä missä Sanna tavalliseen tapaansa ei kertonut mitään uutuuksia omakehujen lisäksi yhdisteltiin joitain salasanoja huonoin tuloksin.

Kiitosta nyt toimittaja tiimille, Sisäministeriön kansliapäällikölle ja muille
Eino Leinoille, että oli saatu juttuun edes vähän värinää mukaan,
-kiitos litograafikolle viidestä isosta studiokuvan asennustyöstä niitten "kehu, kehu"
hierolyfien väliin.

Niinpä, näillä uskottavuuksilla mennään kohti seuraavia presidentinvaaleja.
On jo muka Suomen kansakin (kommunistit) Sannan siihen valinneet, enemmistö
syleksii kämmeniin ja murahtelee... katotaan.

 

31. okt, 2020

Vuodesta toiseen samat ulkopoliittiset murahtelut. Venäjä, Arktiset alueet ja kasvisten ruoka, jota hiilijalanjäljeksi väärin kutsutaan.

Niinistö on taas jyrähdellyt, vaikka tietää että sellaisista ponnisteluista tulee maha kipeäksi.

Ajassa on kuulema menty taaksepäin, ja ilmeinen turvallisuusuhka ja rautaverho kylmine sotineen on vaivihkaa palaamassa uhkaamaan Suomea, (Nato kannattajien mielestä?)

No ei nyt sentään. Mitä tuon tyypin huonosti peitetyllä Venäjä pelottelulla on Suomen kansan kanssa tekemistä juuri taas nyt.

Parempi olla hiljaa eikä heti julistaa jotain olematonta Suomen totuutta kaihtavassa mediassa. Siellähän Niinistönkin juttuihin lyödään heti kylmästi puolet lisää, eikä pysytä reaalisessa totuudessa.

"Sota, jos se olisi uhka, olisi se ohi 20 sekunnissa" Ei Suomen suonsilmät ketään nykyisin kiinnosta, ne ajat ovat ohi.

Presidentillä pitäisi olla enemmän valtaa sisäpoliittisissa asioissa.

Ei se ole helppoa katsella vain sivusta, kuinka joku punakaarti porukka hajottaa Suomen sisältä käsin. Onko sitä pakko katsella, sano seis!

 

5. sep, 2020

On kai se jonkinlainen finaali lähdön merkki muutenkin, kun valoilta startataan, eikä mihinkään liikuta, kun vanteet sutivat renkaissa. Se oli huono merkki jo silloin kun Antti luuli olleensa pääministeri muutenkin kuin vahingossa.

Tässäpä meillä sosialisti toverit, näille hurraata huudetaan, ja ääniä juoksujalkaa kannetaan! Tuskinpa gallupit ovat käyneet katossa Antti Rinteen ansiosta.

Mutta Sanna sen teki tilaustyö gallupeilla, tosin nykyisin Sannan tähti taitaa olla jo laskussa.  Oliko kenties Vogue ja korona vain pystyssä pitävä illuusio korsetti Sanna ”märinä” Marinallekin.

En tiedä, liian nopeasti ajattelevat haaveilevat jo Sannasta seuraavaa presidenttiä. Ei mennä vielä ihan niin pitkälle, puuttuu ne taidot toistaiseksi.

-------------------------------------------

Entäs mitä tehdä nykyiselle hallitusohjelmalle? Eihän sillä voi kohta lunastaa edes kertalippua ratikkaan. Tarvitaan muutos ja nopeasti!

Yksinomaan demareiden hallitusohjelma on yli sata sivua pitkä. Siellä luvataan rahaa muun muassa oppivelvollisuuden pidentämiseen, (mikä on jo kustannuksiltaan täysin susi) sitten luvataan vanhustenhuoltoon ja etenkin eläkkeiden korottamiseen rahaa sekä muita helpotuksia.

Rinne perusteli suurta hintahaarukkaa (pääministerinä toimiessaan) sillä, ettei kaikkia lupauksia ole tarkoitus toteuttaa lainkaan. Puolue lupaa kuitenkin toteuttaa osan asioista pitkällä aikavälillä, siirtämällä niitä seuraavalle hallituskaudelle!

Huh huh… luuleeko nämä vielä näkevänsä seuraavankin hallituskauden?