Huikeitakin havaintoja.

17. apr, 2022

Linkki jos ei aukea hesarissa.  1709 Ukrainan tehokas propaganda.docx

8. mar, 2022

Ihmisiltä puuttuu paljon yleistietoa. Haukutaan oikein porukalla ajattelematta lainkaan "onko se totta vai ei". - Ja vieläpä luulotellaan että maailman napa on jossain Sanomatalon paikkeilla tai MTV:n respassa. Menepä siihen jotain neutraalisti sanomaan, niin halveksitaan jo omalta suunnaltakin... "Olet hullu, sehän lukee niin Savon sanomissakin"
Ukrainan tilanne on mikä on jo vuodesta 2014, siitä salaliitosta vastatkoon EU ja Nato. Pitäisi ajatella nyt sitä hajoavan EU:n taloutta, ja sitä että mistähän sekin johtuu, että jäsenvaltiot osoittelevat jo sormella toisiaan? Näin on Puolan kohdalla juuri nyt, he lopettavat omaan vaistoonsa luottaen kaikki asetoimitukset Ukrainaan. Saksalla on toinen polvi maassa, kohta molemmat, siksipä kansleri sanookin nyt jatkavansa ja laajentavansa kaasutoimituksia Venäjältä. "Ei ole aikaa odotella mitään olemattomia vaihtoehtoja".

Talouden kaatumista ei kukaan ylpeydessään tunnusta, mutta jatkakaa samaan malliin, niin kohta teillä maksaa leipäjauhotkin satasen kilo.
Sodan jälkeen tulee aina rauha raunioille, on töitä, sekä sitä peräänkuulutettua uutta työvoimaakin on riittävästi saatavilla.


6. feb, 2022

Käsityksen lehtijutusta saatte lukemalla kuvan tekstin, siinä on enemmän kuin datarobotilla kirjoitetussa HS - prosenttilaskukokeessa.

Kansanäänestystä ei tarvita Nato asiassa, eikä mitään perustuslakiakaan... siltä se kuulostaa.
Uusia hyväksymättömiä lakeja näyttää laativan yksi sun toinen.
En laita linkkiä, eivät hekään tee sitä, vai oletteko kenties nähneet Cyber Sentterin "osaajien" linkin joskus jossain?

6. feb, 2022

Ei totuuteen perustuvaa informaatiota pitäisi työkseen ruveta piiloittelemaan, se on lähinnä yksinoikeus
nokka pystyssä hoippuville, ei koskaan aikuistuville vasemmistolaishaamuille.

Juurikin tämä juttu jäi vähemmälle huomiolle koska sitä on luultavasti niin vaikea sulattaa.
Käsittämätöntä salajuontamista ja ketkuilua... hienolle velkavetoiselle kaartillehan se oli tarkoitettu, tuskin ymmärtävät hekään tarkoitusta.
Saattaa siinä kynsi katketa päänahkaa raapiessa, kun eräänä päivänä selviää se totuus, mitä kouluissa ei vasemmisto globalisti opeta.

24. okt, 2021

Ovat myös onnistuneet siinä levittäytymällä syvälle uutis- ja viihdemediaan, sekä ennen kaikkea koulutusjärjestelmään.

Mutta kun näitä juttuja uskotellaan vanhoilla 50-luvun kaavoilla nykyaikanakin, perustelemalla teorioihin, että kaikki kansa on saman luokan hölmöjä, (kuin heidän omat kannattajansakin) niin muuta ei tarvita.

Vasemmisto parantajat kuvittelevat, että jatkuvuus toimii edelleenkin huutamalla: "Ei natseja Neuvostoliittoon" No eihän se toimi!

Kohta menette taas sinne hämärään Valtioneuvoston linnaan nuoleskelemaan hillolusikoita, ja suunnittelemaan, miten saataisiin uskoton kansanosa henkisesti pöydän alle, ja mitä tehdä, kun luottoluokituskin alkaa olla jo ihan perseestä.

Vasemmisto kerjäläiset tukevat hallitusta omalta osaltaan kaikissa suunnitelmissa, kuten:

Kuinka verotettaisiin kaikkea omaisuutta toistuvasti, sekä että etenkin velaksi ostettua omaisuutta pitäisi rokottaa jollakin vero viruksella"

Niillä rahoilla on Li Junk luvannut pitää kunnon kolumbialaiset nuuska bileet jossain Punavuoren kaljakuppilassa Kesäranta mökkeilijöiden malliin.