Huikeitakin havaintoja.

22. jul, 2021

 

Jos Euroopan ja pienen EU-Euroopan kaikki Sputnik 5. rokotteen saanutta käännytettäisiin Suomen rajalla, olisi niitä tällä hetkellä pitkälti yli 170 miljoonaa. Lisäksi afrikkalaiset töihin tulijat, joista kaksi kolmesta ihan oikeesti ovat saaneet ”paperilla” Sputnik 5. rokotteen.

ENSI viikon maanantaista lähtien Suomeen voi saapua kaikista maista vapaasti eli ilman pakollista koronatestiä, jos esittää todistuksen täydestä Suomen hyväksymästä rokotesarjasta. Tällä hetkellä Suomessa on hyväksytty seitsemän rokotevalmistetta.  (Oho, onko Suomi saanut itsemääräämisoikeutensa takaisin EU:lta?)

Suomen terveysviranomaiset eivät ole hyväksyneet Venäjän Sputnik-rokotetta, joten kyseisen rokotesarjan saaneet henkilöt eivät tule ainakaan toistaiseksi pääsemään pelkällä rokotustodistuksella Suomeen.

Taitaa olla taas tämäkin juttu niitä vessanpöntöllä keksittyjä tyypillisiä hesarin juttuja.

Todistus täytyy esittää Suomeen saapuessa ja viimeisestä rokoteannoksesta on täytynyt kulua vähintään 14 vuorokautta.

Alaikäiset saavat saapua maahan vanhempiensa kanssa ilman rokotustodistusta.

Kunhan kysyn: ”Eikös ne kaikki amerikkalaisilta sota alueilta Suomeen rahdatut väitä olevansa alaikäisiä?”

 

 

22. jul, 2021

 

Ääriliikkeet voivat pyrkiä hulluuksissaan lamauttamaan suomalaisen yhteiskunnan toimintakykyä samalla tavoin kuin Yhdysvalloissa.

Tähän pitäisi Rinteen mielestä herätä niin politiikassa kuin mediassa.

Vihaa lietsovissa ääriajattelijoissa on Rinteen mielestä ”liian usein” kyse perussuomalaisten toiminnassa mukana olevista tai puolueen liepeillä toimivista henkilöistä!

SDP kärsii luuvalosta. Vanha kannatus kansa väistyy, eikä Suomen valistunutta nuorisoa kiinnosta moinen työväen puolue.

Kannattajista on huutava pula, enkä ihmettele miksi Taliban ja muita muka rekisteröityjä hyväkkäitä oli värvätty osallistumaan eduskuntavaaleihin 2019, ja nyt tänä vuonna kuntavaaleissa kävi melkoinen tulkki bisnes muun kaupan käynnin ohella.

Oli ollut kuulema vaalipaikoilla äänestys lippua ja lappua kahdeksallatoista eri kielelläkin. Lieneekö nuo edes kaikille halukkaille riittäneet.

 

 

 

13. jul, 2021

Vai oliko se joku muu.?

Joka tapauksessa itku pitkästä ilosta. Syntyihän sentään ”jo etukäteen suunniteltu” ehta uusi apupuolue!

Ryhmästä, joka erosi Perusuomalaisista, ennen kuin kerittiin erottaa, kehiteltiin nopealla tempolla huonosti toimiva ja yhtenään kiinnileikkaava moottori Sipilän gangsteri hallituksen sirkusvaunuun tekemään ne raskaat vetotyöt.

Valitettavasti se moottori kehitti ja levitti pahan hajuista ja myrkyllistä sinistä savua, mikä ei ollut suomalaisen äänestäjän mieleen, joitain harvoja ohjattavia lukuun ottamatta, joiden tehtäväksi jäi kantaa aatteen arkku hautaan.

 Sen pituinen oli se sininen satu.

Seuraava variantti onkin sitten Sinimusta puolue, (jos kannatuskortit saadaan kasaan). Tosin viranomaiset ovat jo kuohinneet sen puolueen säännöt siihen malliin, ettei siellä mitään nenän mittauksia suoriteta,eikä uniformuissa marssita.

 

 

5. jul, 2021

Seta Säätiön tarkoituksena on edistää seksuaaliseen tasavertaisuuteen pyrkivää yhteiskunnallista toimintaa. Säätiön tarkoituksena on vastaanottaa yksityisten kansalaisten lahjoituksia ja testamentteja, mutta toistaiseksi rikkaita homoja ei vain näy maneesilla.

Setaa kritisoidaan siitä, että se sateenkaariliikkeen etujärjestönä ei ole tarpeeksi kehittänyt yhteiskunnallisen vaikuttamisen työkaluja, eikä kartuttanut säätiön pääomaa ja sitä kautta voinut edistää liikkeen vaikuttamistyötä.

Seta säätiö ei toistaiseksi jaa apurahoja tai avustuksia. Tällä hetkellä säätiön toiminta on vain ”pitäisi mentaliteetilla” toimiva unikuva.

Tänään nähdään, että suurpääoma kyllä kasvattaa voittojaan sateenkaarikansan brändillä, jakaa osinkoja omistajilleen ja unohtaa kuinkas muuten liikkeen, jolla sateenkaarikansan oikeuksia kehitettäisiin.

(Siis onneton Seta säätiö ei näytä osaavan ottaa provikkaa, eikä uskalla kääntyä eliitin setä seurojen puoleen)

Ei ole mitenkään muuten selitettävissä, että aikana, jolloin bisneksellä menee jotenkuten hyvin – sukupuoli- ja seksuaalioikeuksien työtä kehittämään luodulla säätiöllä menee todella huonosti, kun se ei ole viimeiseen viiteentoista vuoteen pystynyt jakamaan apurahoja tai avustuksia erilaisten tapahtumien järjestäjille.

Onko kenttä tyytyväinen tilanteeseen? Riittääkö meille alennuskuponki makaroni ketchup variantille, tai muutama lantti veikkausvaroista konsertin järjestämiseen.

 

 

 

3. jul, 2021

Helsingin Sanomissa tänään Jutta Urpilaisen läpinäkyviä
ennustuksia EU:n tulevaisuudesta.
Sanotaan kaunistelematta ohi median ja Urpilaisen, että uusi "oikea kauppaliitto" on syntymässä.


Siihen tarvitaan aivan jotain muuta kuin Angela Merkel ja savijaloilla seisova byrokratinen Eurostoliiton korruptoitunut johto,
ja pankki mafia painokoneineen.

Uuden linjan politiikkaa syntyy tulevissa Saksan vaaleissa, eikä Ranskassa Le Penin voitto presidentin vaaleissa
huononna tilannetta. Arkajalka Suomikin tulee olemaan kiikun kaakun, katsotaan ei siihen mitään Fixit prosessia tarvita,
vain uusiutumisen taito ja globalismin ulkoistaminen. Ruotsi, Puola, Unkari, Tsekki sekä muutamat muutkin odottavat junaa...

Linkki: https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008055351.html
Kommentteja 70