Huikeitakin havaintoja.

17. jun, 2022

Ei uutta maailmanjärjestystä Eurooppaan susilauma metoodeilla saada syntymään. -Pikemminkin näyttää toteutuvan siirtymä "bideniläisten hyvällä johdolla" suurin harppauksin siihen suuntaan, missä ennestäänkin jo suuret kansanjoukot etsivät vettä ja leipää.
Ei tässä nyt mistään profetiasta ole kysymys kunhan nyt vain totean. Jos vähänkin seuraatte, niin muistaisitte toki että jo vuosi sitten tuli mainittua jopa nimeltä, kuka laittaa silmätippoja Suomenkin Nato vyörytykseen.
Onnea matkaan, ja herralle kiitos että Amerikassakin vaihdetaan presidentti parempaan.

4. jun, 2022

Hallitusviisikko, joka seisoo hymyillen viikoittain tiedotustilaisuuksissa mikrofonitolppien takana, kertoo saavutetuista, hienoista kompromisseista. Jälleen he ovat toimeenpanneet vaalilupauksen, jolla lisätään pysyvästi julkisen talouden menoja (kunnat, valtio). Suomen julkisen talouden menot ja tulot eivät ole enää lähellekään tasapainossa. Sipilän hallituksen saavutukset on tuhottu moneen kertaan.

Tämä "hallitusnäytelmä" jatkuu vuoden 2023 kevääseen. Suuri kysymys kuuluu: Kuka ja mitkä puolueet uskaltavat hakeutua seuraavaan hallitukseen kesällä 2023 leikkaamaan etuuksia? Vastassa on valtava talousremontti ja sote-uudistuksen käytännön toteutus! Vastassa on myös kuntakentän sekasorto. Työllisyyttä parantavat lykätyt rakennetoimet odottavat.

Kuka uskaltaa hypätä ministeriautoon, tai paremminkin mistä Kokoomus löytää "pulmusia" seuraavaan hallitukseen?

17. apr, 2022

Linkki jos ei aukea hesarissa.  1709 Ukrainan tehokas propaganda.docx

8. mar, 2022

Ihmisiltä puuttuu paljon yleistietoa. Haukutaan oikein porukalla ajattelematta lainkaan "onko se totta vai ei". - Ja vieläpä luulotellaan että maailman napa on jossain Sanomatalon paikkeilla tai MTV:n respassa. Menepä siihen jotain neutraalisti sanomaan, niin halveksitaan jo omalta suunnaltakin... "Olet hullu, sehän lukee niin Savon sanomissakin"
Ukrainan tilanne on mikä on jo vuodesta 2014, siitä salaliitosta vastatkoon EU ja Nato. Pitäisi ajatella nyt sitä hajoavan EU:n taloutta, ja sitä että mistähän sekin johtuu, että jäsenvaltiot osoittelevat jo sormella toisiaan? Näin on Puolan kohdalla juuri nyt, he lopettavat omaan vaistoonsa luottaen kaikki asetoimitukset Ukrainaan. Saksalla on toinen polvi maassa, kohta molemmat, siksipä kansleri sanookin nyt jatkavansa ja laajentavansa kaasutoimituksia Venäjältä. "Ei ole aikaa odotella mitään olemattomia vaihtoehtoja".

Talouden kaatumista ei kukaan ylpeydessään tunnusta, mutta jatkakaa samaan malliin, niin kohta teillä maksaa leipäjauhotkin satasen kilo.
Sodan jälkeen tulee aina rauha raunioille, on töitä, sekä sitä peräänkuulutettua uutta työvoimaakin on riittävästi saatavilla.


6. feb, 2022

Käsityksen lehtijutusta saatte lukemalla kuvan tekstin, siinä on enemmän kuin datarobotilla kirjoitetussa HS - prosenttilaskukokeessa.

Kansanäänestystä ei tarvita Nato asiassa, eikä mitään perustuslakiakaan... siltä se kuulostaa.
Uusia hyväksymättömiä lakeja näyttää laativan yksi sun toinen.
En laita linkkiä, eivät hekään tee sitä, vai oletteko kenties nähneet Cyber Sentterin "osaajien" linkin joskus jossain?