Huikeitakin havaintoja.

5. sep, 2021

 

Syksyn budjettiriihi tulee navigoimaan itsensä karille että karahtaa. Joko vihreät vittuuntuvat ja pakenevat paikalta, tai kerrotaan että hallitus pääsi pitkän väännön jälkeen yksimielisyyteen. Toisin sanoen mistään ei päästy oikeasti yksimielisyyteen, ja tappelu jatkuu kulisseissa.

Vasemmiston neuvostoliitto ja vihreät ovat viestittäneet, että keskusta torjuu varmasti kaikki heidän ehdotukset, eikä tuo pöytään omia esityksiään. Keskustan mielestä ilmastonmuutosta voidaan torjua parhaiten sopimalla niistä yritysten kanssa.

RKP:n puheenjohtaja Anna-Maja Henriksson on sovitellut, että ilmastotoimista voidaan päättää joskus myöhemminkin koska työllisyysasiat ovat sijalla yksi.
Kuulostaa ihan hyvältä.

 

2. sep, 2021

Radikaali Extinction Rebellion -ilmastoaktivistiliike kehottaa seuraajiaan jättämään esimerkiksi luottokortti- ja asuntovelkansa maksamatta ja ottamaan lainoja ilman aikomusta maksaa niitä takaisin. Suomessa Elokapinana tunnetun ryhmän kampanjan ideana on pakottaa pankkeja ja hallituksia tekemään enemmän päästöjen vähentämiseksi. Kuulostaa melkeinpä monopolipelin talouteen kohdistuvalta "Das Grona" terrorismilta.

Ulkomailta tuleva alakouluasteen aivoilla kehitelty itsetuhoon johtava kehoitus ei vain Suomessa toimi, koska 63 % kansasta on jo luottotietonsa menettänyt.
Näyttäkäähän esimerkkiä, kiitos.

Kommentti: Arto Kaukovaara
Eikö vastapainoksi tälle roskasakille voitaisi asettaa sossutottelematomuus! Jätetään kaikki yhteiskunnan tuet näille maksamatta!!!

Lähde: https://www.verkkouutiset.fi/elokapina-kehottaa-jattamaan-velat-maksamatta/

30. aug, 2021

 

Yhdysvaltain presidentti Joe Bidenin kannatus on laskenut alimmilleen virkaanastumisen jälkeen. Useiden eri mielipidemittausten perusteella presidentin kannatus on laskenut lähes nollaan suhteessa vaaleissa hänelle annettuihin ääniin.

Tämä uusi tapa tehdä kannatus gallupia rajoittaa median valehtelemista. 

Suosion laskua selittää erityisesti tapa uneksivassa tilassa johtaa maan asioita, kuten esim. työ ja maahanmuuttopolitiikkaa. Tilannetta paremmaksi ei muuta amatöörimäiseltä näyttänyt operaatio, jolla on vedetty Yhdysvaltojen joukkoja Afganistanista.

Jopa demokraattien edustajista osa pitää Bideniä täysin epäonnistuneena presidentin tehtäviin, eikä vähempää Afganistanin vetäytymistoimien takia, missä Amerikan armeijaa verrataan säikytettyyn jänikseen.

 

 

28. aug, 2021

Sittemmin nämä kaksi takiaista, USA & Afganistan ryhtyivät terrorisoimaan toisiaan itsemurhapommilla Kabulin lentokentän läheisyydessä, ja sen seurauksena Joe "setä" Bidenin lennokeilla.
Tilanne on kuuma, siitä saattaa seurata terroristi aalto. Oletettavasti kohdistuen amerikkalaisiin ja muihin Naton apulaisiin, etenkin Euroopassa koska tahansa ja missä tahansa.
Mene ja tiedä.