Tosikoillekin totuuksia.

17. mai, 2021

Sinne jäi Väyrysen tähtiliikkeet ja muut Otavat.
Äijää ruvettiin systemaattisesti poistamaan jo siinä vaiheessa,
kun Kansalaispuolue kaapattiin tarkalla ohjelmoinnilla. Kahvimukejakin jäi myymättä monta laatikollista,
tiedä sitten lunastiko joku ne jossain vaiheessa, vai veikö voro ne.

Lapin Kärnällä on myöskin asian tiimoilta jäänyt rumia jalanjälkiä navetan porstuaan. Tahtoo unohtua ne
lapikkaiden pyyhkimiset vallan kiimassa.
Ja sitä kirjekurssin käynyttä insinööriä joutaisi joku ihan oikeasti hereille tönäistä.

Kokoomuksen suurin virhe oli valita Petteri Orpo puolueen puheenjohtajaksi.
Täys’ suutari, nalli puuttuu tai se on märkä, saman luokan satulaseppä kuin edeltäjänsäkin Alexander Stubb,
joka peri sikolätin myöskin kokoomuksen kasvatilta, kalja Kataiselta.

Kokoomuksessa ei taaskaan haluta eikä osata kuunnella sitä väheksyttyä kansalaista, joka poliitikon
urasta loppupelissä päättää. Huomenna äänestetään tukipaketista, katsotaan sen äänestyksen jälkeen
kannattaako Kokoomuksen lähteä kuntavaaleihin lainkaan.
Se onkin sitten karvas koettelemus herrasväellä, kun suonikohjut rupeavat nousemaan ohimoille kesän vaali tuloksia kuunnellessa.

13. apr, 2021

 

Vasemmistolainen ja oikeistolainen rikollinen toiminta poikkeavat toisistaan

”Vasemmistolainen” ja ”oikeistolainen” po. rikollinen toiminta on profiililtaan varsin poikkeavaa. Vasemmalla korostuu viranomaisten vastustaminen, erilainen vahingonteko, valtion ja ”infran” vastaiset vaaralliset teot, tulipalojen sytyttäminen. Oikealla vahingonteko ja vastaavat ovat selvästi vähäisempiä. Viranomaisten ja valtion vastaisuus on myös vähäistä. Ehkä yllättäen näiden äärilaitojen keskinäinen väkivalta painottuu vasemmistolaisten ”ylivoimaan”.

Antifa on kommunistinen liike

”Black Lives Matter -rasistinen väkivaltamellakointi”

”Mellakoinnin takana eivät suinkaan ole – kuten jotkut poliittisesti korrektit lähteet ovat esittäneet – niin sanotut valkoiset nationalistit.

Väkivaltamellakoinnin takana on ensinnäkin kommunisti- ja anarkistitaustainen Antifa”

Antifan marxilais-leniniläinen fasismin määritelmä on rinnastaa se kapitalismiin.

”Fasismin vastainen taistelu voitetaan vasta, kun kapitalistinen järjestelmä on murskattu ja luokaton yhteiskunta on saavutettu”, piipittää Vasemmistonuorten puheenjohtaja Liv Anderssonin olan yli. 

 

13. feb, 2021

 

Ympäristö ja ilmastoministeriön virkamies Martti Stenberg kertoi, että tälle hetkellä ainoa kasvava ikäluokka Suomessa on 20–75-vuotiaat laiskat ja työttömät suomalaiset.

Sen sijaan Norjassa työikäisten määrä kasvaa ammatin omaavan maahanmuuttaja vyöryn myötä. Ruotsin autoteollisuus ja heidän alihankkijansa ovat myös noususuhdanteessa. Siihen vaikuttaa Afgaanien ja Albaanien työpanos auton poltto alalla.

– Suomessa ratkaisu voisi olla osaavan työvoiman hankkiminen globaalisti. Vapautetaan työperäinen maahanmuutto, ehkä jopa ryhdytään aktiivisesti rekrytoimaan kansainvälisiä osaajia lähettämällä virkamiehiä kaukomaihin värväystehtäviin, Stenberg tiivisti.

Lisäksi esiin nousi muun muassa se, että 10 000 toisen asteen eli lukion ja ammattikoulun opiskelijaa keskeyttää opinnot, eikä jatka niitä muualla. Tilannetta ei juurikaan kohenna se, että opinnoista valmistuneet eivät jää Suomeen

Comments’

Suomi ei nouse, jos tuo Vihreitten vastuuton höhellys ei lopu.  Sanna Marin kehuu Metson investointia Kemiin. Metso kehuu puolestaan kiinalaisia investoijia myhäillen samalla Marinin hallituksen jo lupaamista tukirahoista.

Toisekseen on turha mumista, että muka maahanmuutto esim. Norjan kohdalla on se ratkaiseva hyvä.

Kyllä se on maailman paras ammatti koulutus Norjassa mikä ratkaisee. Et siellä vuosia koulussa istuta homehtumassa. Nimittäin ensimmäisen opiskeluvuoden jälkeen olet joka toinen viikko jossain firmassa työharjoittelussa vanhempien ammattimiesten mukana.

Siitä jos et opi muuta kuin kaljaa juomaan, niin melko tonttu olet!

Älä vain sano, etten tiedä! ”50 vuotta Norjan työelämässä, olen nähnyt sen omin silmin, kuinka Norjan varallisuus hankittiin ja mistä. Norjan pankilla on 6000 miljardin varanto. Siinäpä kolhoosihallitukselle ajattelemisen aihetta.

 

 

7. feb, 2021

 

Ehdokkaiden taidot viedä kampanjansa verkkoon vaihtelevat. Osa ostaa lisänäkyvyyttä esimerkiksi ulkomainonnalla. ”Some menee tukkoon”,ennustaa vihreiden nuori epäluuloinen ehdokas.

Ei vaalimakkaroita toreilla, ei spontaaneja tapaamisia teltoilla. Ihmiset välttelevät kontakteja, joten esitteiden jakaminen kaupungilla on hieman kyseenalaista. Äänestäjät myös liikkuvat vähemmän.

Monet median haastattelemat sanovat, että perussuomalaiset ovat puolueista taitavimpia saamaan omat viestinsä leviämään sosiaalisessa mediassa. Siellä erottuu, kun osaa kärjistää sanomansa ja herättää vahvoja tunteita.

Comments

Oikean asian puolueessa on terveet taidot tallella, ei se sen kummempi asia ole. Kun tekee jotain tähdellistä, syntyy tuloksia, eikä juoksennella lentokentillä kirkumassa, ”ei natseja Suomeen”

 

29. jan, 2021

Asunnottomiksi lasketaan ulkona ja erilaisissa tilapäissuojissa tai yömajoissa yöpyvät ihmiset. Lisäksi joukossa on erilaisissa laitoksissa asunnottomuuden takia asuvat.

Näitä laitosasuinpaikkoja ovat esimerkiksi ensisuojat, hoito- ja huoltokodit, psykiatriset sairaalat sekä kehitysvammaisten laitokset.

Myös vapautuvat vangit, joilla ei ole asuntoa tiedossa, luetaan asunnottomiksi. Ja sitten on tilapäisesti tuttavien ja sukulaisten luona majailevia ihmisiä.

Herääkin kysymys: Miksi ei vahingossakaan kirjoiteta mustista munista? Ei ole kuulemma tarvetta.

No miksikö ei ole tarvetta ihmisten tietää?

Reaalinen vastaushan olisi hyvin yksinkertainen, jopa luvattomasti maassa oleskelevilla, tai bambumajan päällikölle perheineen järjestetään asunto kiireen vilkkaan, kunhan matkatavarat on ensin etsitty hihnalta.

Tehkää viisaammat kysymys vaikka Unkarin pääministerille, koska kysymystä tuskin Suomen sisäministeri seurueineen haluaa ymmärtää.