Tosikoillekin totuuksia.

21. okt, 2020

Ukrainan presidentti Zelensky teki äskettäin yksityisvierailun Petroskoihin missä tapasi salaisen kiinnostuksensa, Suomalais-syntyisen Kertun. Kerttu tunnetaan myös toimineen Sanna Marinin erikoisneuvonantajana, mutta joutui lopettamaan koska joi toistuvasti Sannan ruokaryypyt ja kaljat päivällisillä.

Petroskoissa kävi kuitenkin niin, että Kerttu löydettiin Ulitsa Petrovin kaista kakkoselta nukkumassa puujalka pystyssä, hän oli luultavasti lentänyt kurvissa ulos raitiovaunun kyydistä, Zelensky ei ollut tähän herännyt.

Kerttu jäi henkiin ja voi hyvin.

Kertusta otetun kuvan liitteenä Zelenskyn ravintolassa antaman julistuksen päällekirjoitus… toimittaja ei päässyt pitemmälle koska hänet heitettiin sieltä ulos.

 

 

15. okt, 2020

Nämä valtiot haistattavat suolikaasut ilmaston muutoksille. USA, Venäjä, Saudi-Arabia, Kiina ja Intia.

Entäs ne tekopyhät luonto rahastukseen pakotetut EU- valtiot?

Hekin ostavat nämä mönjät ja kaasut jo vuosia etukäteen tehtyjen volyymi kontrahtien mukaisesti, ethän luule, että sopimuksissa lukee jotain rajoitusmääräyksiä muka ilmaston tähden?

Ei inaustakaan kuulu kulissien takaa, kun taas maneesilla näytelmän huudon hoitaa paskat housussa ölisevät vihervassarit ja muut toverit, että nyt on maailmanloppu ja venttiilit kiinni, että nähdään muka tulevakin kevät. Jos kevättä ei näkyisi, olisiko siihen kenties giljotiini syypää?

(AP) - Yhdysvallat pumppaa ennätykselliset öljymäärät, ja nousee maailman suurimmaksi raaka-aineen tuottajaksi.

Kun taas Venäjän energiaministeriö arvioi, että maa pumppasi 11,2 miljoonaa tynnyriä kellon ympäri lokakuun aikana pitääkseen yllä Kiinan toivomukset. OPEC raportoi, että Saudi-Arabia pumppasi 10,4 miljoonaa tynnyriä vuorokaudessa viime kuun aikana.

Nyt pitäisi Niinistön soittaa rimputtaa Trumpille ja isona miehenä jyrähtää hiilijalan jäljistä, ja arktisista jääkentistä, mitkä jäätyvätkin uudestaan, kun puhe oli ainakin salonkipuolella EU:ssa, että ne pitää sulaa pois.

 

15. okt, 2020

Aikuiset ihmiset, kaikenlaiseen kyyhöttämiseen te elämänne käytättekin, niin kuin esim. tämä Ville. Eikö todellakaan ole muuta tärkeämpää tekemistä kuin hoidella niitä Euroopan omia kyynisiä asioita? Mitä hyötyä Suomella on tuollaisesta EU huuhaasta? No ei todellakaan yhtikäs mitään, rahat siellä huijataan johonkin ilmasto taistelu keksintöön, sekä kavaliin miljardi tukipaketteihin EU pankkien pelastamiseksi.

Ja Suomi, Saksan ja Ranskan silmissä vain pieni rupinen maaläntti suonsilmässä, eihän Suomea tosissaan Brysselissä edes huomioida. Pystyneekö tuo voitokkaasti edes äänestämään nuppineulan pään väristäkään?

Lähtekää pois, olkaa aikuisia. Tosin tarvitsette ensin uuden enemmistöhallituksen.                                                                                                                              Se on FIXIT, ja sillä siisti!

https://www.facebook.com/niinistoville/posts/3694253740593321

 

 

29. sep, 2020

Välillä tuntuu siltä, että muun maan mustikat ovat tärkeämmässä asemassa hänelle, kuin Nälkämaan tyhjää piereskelevät asukkaat.

-------------------------------------

Ohisalo syntyi vuonna 1985 Helsingin Vesalaan parikymppisten vanhempien lapseksi. Ohisalo eli lapsuutensa köyhyydessä Helsingin lähiöissä. Yksivuotispäivänsä hän vietti turvakodissa. Vanhemmat olivat välillä työttöminä, välillä pätkätöissä. Isän alkoholiongelma johti lopulta vanhempien eroon. 

Ohisalo valmistui ylioppilaaksi Mäkelänrinteen urheilulukiosta vuonna 2004 ja valtiotieteiden maisteriksi Helsingin yliopistosta vuonna 2011 pääaineenaan sosiaalipolitiikka

Ohisalo on tutkinut ruoka-apua ja pitkäaikaisasunnottomuutta Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston alaisuudessa toimivassa pääkaupunkiseudun sosiaalialan osaamiskeskuksessa Soccassa ja ruoka-apua Itä-Suomen yliopistossa sekä toiminut tutkijana Y-säätiöllä.

 

 

13. sep, 2020

 

Keskusta puolueena on jakautunut. Saarikko ja useimmat muut Kepun ministerit saivat vihiä jostain, he pakenivat pimeyden turvin, huhujen mukaan Lauttasaaresta varastamallaan soutuveneellä Suursaareen.

Kulmunin motorisoidut joukot, vyöryivät Helsingin Senaatintorille, samalla Antti Kaikkosen Kainuusta hankkimiensa äänettömien pöllö hävittäjien varmistaessa tilannetta kaupungin yllä.

Kaikki tapahtui niin nopeasti, ettei edes poliisimestari Patukka tiennyt tapahtuneesta ennen kuin joskus iltapäivällä.

Luultavasti Venäjältä lainattu elektromagneettinen yömyssy oli ensin heitetty kaupungin ylle. Sitten oli ilmestynyt joku planeetta vielä siihen, missä oli valtava Keskustan logo ja teksti. ” Keskusta turvaa kaupunkien pienviljelijät” Pienemmällä tekstillä alla luki, ”Avaruushallitus OY”

(Teksti eikä logo ei näy kuvassa juuri nyt, planeetta pyörii).