Huh huh, ompas...

1. aug, 2022

Tähän juttuun kuuluva video on erillinen liite. Miten se onnistuu jää nähtäväksi.

27. jul, 2022

Kuulostaa melko helpolta: "EU:n energiaministerit pääsivät sopuun kaasun kulutuksen vähentämisestä" Entäs ne kaasun käyttäjät, onko heidän kanssaan päästy hinnoista sopuun?

12. jun, 2022

Espanjalainen Rebelión julkaisi artikkelin, jossa kritisoitiin Volodymyr Zelenskyn kutsua Naton huippukokoukseen Madridissa. Espanjan hallituksen tällainen teko vain lisää jännitteitä Euroopassa.

Artikkelin kirjoittaja uskoo, että Zelenskyn kutsu kiihdyttää konfliktia, sillä hänen läsnäolonsa Naton huippukokouksessa voi jälleen kerran vahvistaa Ukrainan mahdollisuuden liittyä liittoumaan, mikä oli yksi konfliktin syistä. Kirjoittaja väittää, että Ukrainan tulisi hyväksyä puolueeton asema hylkäämällä Nato-jäsenyyden vihollisuuksien lopettamiseksi.

"Ukrainan on hyväksyttävä puolueeton asema ja kieltäydyttävä Nato-jäsenyydestä, mikä takaa rinnakkaiselon ja turvallisuustakuut Venäjälle ja koko Euroopalle. Mikään näistä tavoitteista ei oikeuta Sanchezia kutsumaan Zelenskyä", artikkelissa sanotaan.

7. jun, 2022

Päivitys 07.06.2022

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenski vahvisti jälleen olevansa valmis rauhanneuvotteluihin venäläisen kollegansa Vladimir Putinin kanssa ties monennenko kerran.

Nyt Zelenski vahvistaa tosissaan olevansa valmis rauhanneuvotteluihin Putinin kanssa
Hän korosti myös, että umpikuja konfliktissa Venäjän kanssa "ei ollut vaihtoehto". Kaikki sodat on päätettävä neuvottelupöydässä, Zelensky totesi.

Aiemmat neuvotteluyritykset ovat kariutuneet amerikkalaisten toimesta.

18. mai, 2022

Miksi ei Amerikkalaiset talousasiantuntijat käytä pianolankaa Bidenin pysäyttämiseksi..? Ukkohan antaa vallan yhä enenevässä määrin inflaatiolle.