Huh huh, ompas...

5. mar, 2022

Norjan lähetystö ei ole antanut mitään maastapoistumiskehoitusta. Katsotaan nyt, se tapahtunee sitten kun Nato julistaa sodan Venäjää vastaan.

Pankit ja kortit kaupoissa toimii normaalisti. Venäläisiltä suur-pankeiltahan se SWIFT on suljettu, ei näiltä kuudeltasadalta muulta vaihtoehdolta.
Itse käytän nykyisin erästä saksalaispankkia täällä kun Sperpankilta lähti SWIFT kuivumaan. Siispä eläke Norjasta ja Suomesta kolahtaa nyt germaanien pankkiin.

1. mar, 2022

Suomen lähettämät 75 000 armeijan kuivamuonapakkaukset eivät kelvanneet Ukrainalaisille. - Viimeinen käyttöpäivä 31.12.1968

24. feb, 2022

Nyt on Suomessakin Kokoomuksen pahimmat kiihkoilijat vinkumassa sotaa Suomeen. (YourTube, Tere Sammallahti huutaa Natoa avukseen).

23. feb, 2022

Kaikessa kiireessä on myös eräänlainen itku potku sopimus varmistettu Demokraattien ja Ukrainan Facisti-puolueen välillä, siltä varalta, että jos Joe Biden sattuu katoamaan epäsuosittuna Amerikan johtokuvioista, niin hänellä annetaan mahdollisuus osallistua ehdokkaana seuraaviin vaaleihin Ukrainassa, jos Venäjä antaa luvan.
Eipäs mennä liian nopeasti, aika sen näyttää.

23. feb, 2022

Melkoinen show, tyhjänpäiväistä väittämistä. Kukaan ei ole hyökännyt EU:n tai Naton omistelemaan Ukrainaan. Oletteko todella noin sekaisin?