Huh huh, ompas...

3. mai, 2022

Ei kun aitaa pystyyn myös ruotsin rajalle ja sammakko miehiä joka 5 metrin välein meri rajoille.

18. apr, 2022

Hallitus hei, vuokratkaa Norjasta vähän käytetty LNG alus kaasun varastoimista varten.
Siellä niitä kippoja on länsi-rannikon vuonoissa parkissa ollut jo 70-luvun lopulta lähtien. Jostain syystä näitä aluksia valmistettiin liian positiivisten maailmanmarkkina oletusten perusteella aivan liian monta -Eikä vain Norjassa.
Osa taitaa olla jo puhki ruostuneita ja sukellusveneiksi muuttuneita. Varmaan saisitte halavalla. https://www.sputnikstory.com/ Sairasta toimintaa tuo SWIFT sanktio, sotahan ei sillä lopu. Käärinliinoista karannut Biden ja persettä nuoleva EU rankaisevat sillä itseään, jopa Afrikan 1,2 miljardia nälänhätään joutunutta. Sanktioiden takia viljaa ei tule Venäjältä.

7. apr, 2022

En ole eläissäni ennen nähnyt sovellettavan missään näin avointa rikollista toimintaa, jonka vielä kansa hyväksyy!

12. mar, 2022

Vaikka saisimme jäsenyyttä yksimielisesti hakevan hallituksen, ja kansalaisten päätkin saataisiin käännettyä, niin vanhoissa suurissa jäsenmaissa löytyy Suomen jäsenyydelle pintahymyn takaa vastusta.

Tämä johtuu siitä, että jo ennen Ukrainankin tapahtumia tämän tiedetään johtavan sovittamattomaan eturistiriitaan, jota USA voi tarpeen tullen hyödyntää Ukrainan tapaan.

Tätä ei tahdota Suomen osalle, eikä vähiten siksi, että jäsenmaat eivät halua tulla vedetyksi mukaan konfliktiin. Niinistön ulkopolitiikka on konkurssissa. Nyt on enää kyse siitä, miten pesä selvitetään.

5. mar, 2022

Norjan lähetystö ei ole antanut mitään maastapoistumiskehoitusta. Katsotaan nyt, se tapahtunee sitten kun Nato julistaa sodan Venäjää vastaan.

Pankit ja kortit kaupoissa toimii normaalisti. Venäläisiltä suur-pankeiltahan se SWIFT on suljettu, ei näiltä kuudeltasadalta muulta vaihtoehdolta.
Itse käytän nykyisin erästä saksalaispankkia täällä kun Sperpankilta lähti SWIFT kuivumaan. Siispä eläke Norjasta ja Suomesta kolahtaa nyt germaanien pankkiin.