Ukrainan pitäisi tehdä se keväthyökkäys, mutta kantti ei kestä. Ei ole tarpeeksi aseita eikä ammuksia koska niitä häviää huitsan tuuliin taisteluissa päivittäin rintamalla. Lisäksi Venäjä keskittyy ase ja ammusvarastojen tuhoamiseen heti välittömästi kun tietoa tulee sisään. Klikkaamalla kuvaa avautuu useinkin linkki.

Rauhansopimus-Napoleon-Zelensky- Putin- Moskova

Kun Keskustan johto petti kansan, niin kansapa palkitsikin heidät nyt vaaleissa. Napsauttamalla tätä kuvaa niin tulee esiin kuvauksia siitä huonosta valinnasta millä mentiin sirppi hallitukseen. Vanhemmat kuvat saattaa olla epätarkkoja teksteistään, en ehdi niitä korjata... olen kohta jo kahdeksankymppinen ukon ketale!

Annika Saarikko. Keskusta. Maatalous. Köyhä maa.

Oli kerran puhetta asentaa Zannaan joku CIA:n terapeuttinen turvallisuusasiantuntija ohjelma hillitsemään pahempia möläytyksiä, mutta toistaiseksi ei ole kuulemma tarpeeksi tehoja missään tämän hetkisissä kehitysajanjakson piirikorteissa.

Juuri tällä hetkellä epäillään että, CIA tapansa mukaan  olisi ryhtynyt hämmentämään myös muualla (Moldovassa). Siellä on suuria mielenosoituksia, huhut kertovat Ukrainan tarkoituksena olleen miehittää Moldova. Hallitus eroamassa.

Saksan puolustusministeri Boris Pistorius on  oikeassa ilmaistuaan epävarmuutensa Ukrainan kyvystä saavuttaa tavoitteensa.

 

Jens teki tyhjän reissun Etelä Koreaan. Heitä ei kiinnostanut mikään Ukrainan auttaminen, koska tarvitaan kaikki aseet itse Kiinan varalta.

Jos Trumpista tulisi seuraava presidentti olisi se varma loppu Ukrainan hyväksikäytölle sotatantereena. Myöskin Naton aggressiot vuorattaisiin tyynyillä, eli kynnet leikattaisiin.