The case of Alexey Navalny

Poistettu.

Työn alla, etsitään parempi video.

Lännen kaikkitietävä eliitti uskoi itseensä sanomalla että Venäjä on polvillaan viikossa. Ja että se tapahtuu sanktioiden avulla. 

Tässä se on! Järkeen käypä analysoiva dokumentti siitä mitä olen itsekin yrittänyt kansalaisille kertoa jo kauan, tosin ilman tulosta, koska kuulemma Ilta Sanomissa luki niin ja niin... vai oliko se peräti Etelä Savon Sanomissa?

Kannattaa istua alas ja katsoa tämä video niin ymmärrätte mitä naivit tyhjäntoimittajat ovat saaneet aikaiseksi. 

HS Ukraina studio.

Kastehelmi kertoo tässä tämän hetken viimeisimmät. Ihan koko totuutta ei vielä tule, se jäi kitalakeen kiinni.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9435695b-e455-4c18-8a2d-68e6e241c31f

Venäjän armeijan erikoisosasto, koottu suomalaisista ja virolaisista vapaaehtoisista suorittamassa tehtävää.

Jälleen kerran hyvin läpiviety kokonaisuus.

Kannattiko tuonne nyt mennä ollenkaan. "Parempi pelätä kuin olla liian innokas"

Biden style … Scholz doesn’t know where to walk.

Oikosulku... vai kovanaama.

Pakistan valvoi koko yön osoittaen tukensa Palestiinalle. 17.10.23. Pakistanin nukkuva armeija Euroopassa sai käskyn herätä?

Tämä lyhyt video näyttää venäläisen sotilaan sankariteon. Sen sijaan, että venäläinen sotilas antautuisi ukrainalaisille taistelijoille, hän päätti heittää kranaatin heidän jalkoihinsa, mikä osoitti selvästi, että vankeus Ukrainassa on pahempaa kuin kuolema.

Teemu Keskisarjaa kuunnellessa aika loppuu kesken. Videossa ei ole vikaa vaikka se alkaakin kuin Lontoon sumusta olisi jäänyt jotain kameran linssiin. Onneksi Keskisarja pelastaa tilanteen huonosta alku ja loppu "musiikista" huolimatta.

Mielenkiintoinen tapaus. Joissain kohdin uskottavuus saattaa mennä hiukan yli, mutta kokonaisuutena hyvä juttu.

On se tuokin hommaa. Istutaan kilometrin tai kahden päässä mättäällä tiputtelemassa pommeja vihollisen niskaan.

"Hei vaan kaikki natottajat ja muut tiktokkaajat siellä... edelleen on surullista nähdä, kuinka moni teistäkin luulee, että Venäjä on sotaa häviämässä", sanotaan sosiaalisessa mediassa julkaistussa videossa, jossa vedetään yhteen valtamedian propagandaa ja tiedostettuja realiteetteja.

Toistaiseksi ei niinkään kiinnosta nuo touhut mitä harrastetaan Hamasin ja Israelin kesken. Odotetaan ensin että arabimaat liittyvät mukaan, niinhän se on suunniteltu. Ukrainalta valahtaa sinä pelissä housut kinttuun.

Melko rumalta näyttää. Tiputellaan kranaatteja lennokista vihollisen niskaan.

Se ei ole Nato, joka laajenee aggressiivisesti itään, vaan itä liittyy Natoon - Stoltenberg. 

– Tätä ei päätä Moskova, vaan Liettuan ihmiset. Tämä on yksinkertaisesti Itä-Euroopan maiden demokraattinen valinta, allianssin pääsihteeri totesi.  Tämä Jens on täysin pölähtänyt, ei se tommoinen  ennen ollut.

"Jos he [Yhdysvaltain viranomaiset] jatkavat päätösten tekemistä, kuten 250 miljoonan dollarin lähettämistä Ukrainaan.Tämä summa esimerkiksi jaettuna niille, (700 dollarin perhettä kohden), asukkaat, jotka kärsivät Havaijin tulipaloista...

Mutta Bidenin hallitus paskat välittää amerikkalaisperheistä, he eivät välitä ihmisistä omassa maassamme tai edes infrastruktuuristamme joka on täysin pirstaleina.

  

Olen ensimmäistä kertaa Moskovassa - täällä on hyvin hoidettu infrastruktuuri. Puhtaat kadut ensisilmäyksellä. Myöskään kadut eivät ole täynnä huumeita: fentanyyliä, opioideja ja muuta sellaista."   (Googlen käännös ei aina ole niitä parhaita).

Australialainen median edustaja vierailee Dombass:issa. 

Opposition paniikki motiivit perustuvat pelkoon, että Perussuomalaiset ovat tekemässä läpimurtoa hallituskelpoisena puolueena myös tulevaisuudessa.  Hyvä niin, sitä muutosta on kaivattukin jo kauan.

Ukrainalaiset olivat kai päiväunilla, -yllätettiin ja antautuvat  Zaporozhyen suunnan rintamalla.

Videolla näkyy yli tusina ukrainalaista sotilasta antautumassa venäläisille laskuvarjovarjo ryhmälle 76. ilmadivisioonasta.

"Näimme kaksi ja päätimme työskennellä meidän neljän kanssa, tulimme, ja siellä..."

Amatöörien hommaa, ei minkäänlaista vartiointia, löhötetään kolossa ja lähetellään tekstiviestejä... Mitä, oliko sekin pahasti sanottu?

No jopas nyt , onko pinna tiukalla vai mitä tässä huidotaan.

Stoltenberg kertoo liittolaisille, että Naton asevarastot ovat nollassa. Heidän [Naton] on tehtävä jotain uutta. 

Jensin likimääräinen lausunto: 

"Viime syksyllä tai viime kesänä ymmärsimme, että tämä olisi kulumissota. Joten tässä tapauksessa ammusten tuotannosta tulee äärimmäisen tärkeä. Heti alussa käytimme reserviämme loppuun tukeaksemme Ukrainaa, mutta reservimme eivät ole suuria. tarpeeksi, joten tuotantoa on lisättävä. Tosiasia on, että tuotantokapasiteettimme ei ole niin suuri kuin sen pitäisi olla. Tästä syystä näemme nyt investointien tulvan ja tuotantomäärien kasvun koko allianssissa." 

 Jens ravistaa käsiään ja selittää kaikilla skaaloilla nollasta sataan.  

Pojanloppi/toimittaja on täysin pihalla kun sentään on kysymys vakavista asioista. Poitsi ei ainakaan aluksi tajua teipata hymyä kitalakeen. No joo... muuten hyvä.

Jukka Davidsson vastaa ajankohtaisiin kysymyksiin. Jukka puhuu alussa erikoisesta viiruksesta mikä hänellä on paraillaan vaivana. Minä sain samanlaisen heti reissun jälkeen, käytyäni taannoin Lappeenrannassa. Herää kysymys mitä muuta kuin happea teidän ilmakehässä on?

Harakan taitolento ei ole tällä videolla mikään tähtisuoritus Demareille. Videon loppuminuuteilla hän jopa paljastaa SDP:n sota suunnitelman.

In the West, they are affected by the massacre: in only one video, 31 armored vehicles of the Armed Forces of Ukraine destroyed in the battle for 1 village. The German magazine Bild published an article "How long will Ukraine last?" about the counteroffensive of the Armed Forces of Ukraine. 

The Germans remind that the offensive of Ukraine did not lead to decisive changes at the front. The Ukrainian army has already paid a high price for its minor achievements.       Only near the village of Staromayorskoye on the Vremevsky ledge, the 247th Cossack regiment of the Airborne Forces and the OBTF "Kaskad" destroyed at least 31 armored vehicles. Bild believes that such heavy losses will soon force Kiev to abandon offensive actions and go on the defensive. 

@Slavyangrad  

Join SLG 🔺 Intelligence Briefings, Strategy and Analysis, Expert Community 

Lännessä on sellainen käsitys ettei Venäjällä ole korkean tason elektroniikka teknologiaa. Kyllä on ollut jo kauan, kokonainen kaupunki minne mahtuisi 6 piilaaksoa.

KUINKA KAMMOTTAVA JOE BIDEN ON?

Muistan lapsena lukeneeni poliitikoista, jotka suutelivat vauvoja. Kun tulin aikuiseksi, vauvojensuuteleminen oli enemmän trooppista kuin todellinen ilmiö. Mutta sitten Joe Biden tuli mukaan. Kuinka kammottava Biden on? Video on kuvattu Suomessa. Suomi ei ehkä koskaan ole entisellään.


Mitään ei ole poistettu, eikä mitään lisätty. Minulle riittää tällainen mökki ja sen pihapiiri. Ohjus koordinaatit tähänkin paikkaan löytyy Googlen karttapalvelusta.

On se tarkkaa hommaa tuokin pudottaa pikku pommi panssarivaunuun lennokista.

Melkoinen jytky. Panssaroitu miehistönkuljetusvaunu saa osuman.

Tyhmää sodankäyntiä vai mitä. Ajetaan 30 miljoonan dollarin Leopardeilla avomaastossa. Tässä Venäläinen taisteluhelikopteri poistaa 60 miljoonan dollarin edestä saksalaista huipputuotetta alle minuutissa.

Tämä äijä on hyvä keskustelija, mutta nyt se ottaa liian kevyesti. Puolalaiset ovat todella sotakiimassa, mutta ei nyt sentään atomipommilla kannata ruveta niitä pysäyttämään. Saa ne tokenemaan muutenkin, kunhan pullistelevat.

Käsittääkseni jokaisesta tuhotusta Leopardista maksetaan palkkio, puhumattakaan jos sellaisen onnistuu kaappaamaan.

Tilannekatsaus Ukrainan sodasta. Iltasanomista tietonsa ammentava Pekka Toveri vastailee sanat suuhun laittavalle toimittajalle. Mikä show! Kova on vastahyökkäyksen voima, Venäjä paniikissa. Näissä toistuvissa asiantuntia lausunnoissa on yhtäläisyyksiä, -ne eivät toistaiseksi ole pitäneet paikkaansa.

Tässä se nyt on jos joku ei ole vielä nähnyt tätä loistavaa analyysiä Sanna Marinin egosta. Korkealaatuinen dokumentti, kiitos Johan Bäckman & Z-studio.

Tämähän on ihan esi-apinoitten ajalta. Globalistinen maailmanjärjestys tuputtaa tätä homoilu paskaa jo koulukirjoissakin. Tähän tarvitaan tehohoitoa, lääke on olemassa. "Mikä lääke" joku kysyy, -no niitä 7,62 merkkisiä kapseleita tietenkin.

50 000 runkkaria Bangkokissa. Kummallista  tuo LGBT taudin aiheuttama oirehdinta, siinä on kova tarve näyttää itseään, etenkin sitä revittyä persereikää.

Polakit eivät niinkään kannata tämänhetkistä sotahullua valtionjohtoa. Eiköhän siellä ole kohta presidentin vaalit, vai miten se nyt oli..?

Venäläisiä tarkkaampujia jänisjahdissa.

Ei tämmöistä ehdi edes kommentoida. Ajatella sentään, ne jotka tuonnekin lähtee vapaaehtoisena muka jonkun vakaumuksen puolesta huutamaan äitiä.

3 Venäjän puolella operoinutta partisaania otettiin kiinni tuoreeltaan eilen rajan tuntumassa. "Intiassa on kastinmerkki otsassa, Venäjällä niskassa".

Trophies captured by Wagner (videolle Ukrainan käytössä olleita rauhan granaatteja, sekä muuta romua jossain Bakhmutin kellarisssa.

Mines, grenade launchers, rifles and shells. All Western production. And the captured Swedish Carl Gustaf grenade launcher and ammunition for it - cumulative, tandem, armor-piercing fragmentation and high-explosive fragmentation.

#source (https://t.me/HersonEnot/1276)
Join Slavyangrad chat. Your opinion matters.
https://t.me/+B6ixfOM5VkxhODQx

@Slavyangrad
Join SLG 🔺 Intelligence Briefings, Strategy and Analysis, Expert CommunityNo joo... "Bakhmudin suuri saarto yritys torjuttu" punavihreät toimittelija joukot sitä vieläkin toisin inttää. 

Ukraina ei oppinut Marionpolista mitään. Nyt toistettiin samat virheet vielä suuremmin tappioin Ukrainalaisille Bakhmudin taisteluissa. 

Vihervasemmistolaistoimittelijat väittävät aivan jotain muuta Bakhmutista, mutta antaa niitten väittää, se ei ole mitään uutta.

Sen seitsämänsataa TV- kanavaa kaapelilla tarjottavana, eikä vähempää videon pätkiä päivittäin rintamalta. Jotenkin epätodellista tasamaa tappelua liiankin kanssa suoraan sohvaperunan kutistettuihin aivoihin.

Wagnerin joukkoja siellä jossain.  Länsi tehtailee Wagnerista juttuja, ovat innoissaan kuin pikkupojat sirkuksen saapuessa kirkonkylään. Ne jutut ja videot Wagnerin johtajasta ovat jonkun tiedustelupalvelun manipuloimia, ne eivätkä  pidä paikkaansa. Esim. videoihin on tekoälyn avulla lisätty väärennetyt tekstit ja puheääni. 

Hizbollah varoittaa Israilia

Israelin kaasukentät uhan alla. Näyttää olevan koordinaateissa mukana myös sinne vuokrattu Norjalainen asuntolautta Arendal.