Terveet ei töitä tee, meinaa Romanian ainut lääkäri.

 

Päämääristä puuttuu 80 000 päätä. (joka kuukausi, huutelee Ohisalo taustalla)
Eli, se määrä pitää houkutella Suomeen vaikka Romaniasta, ja pistää heidät töihin tuota pikaa.
Etenkin terveysalalla on nyt soteuudistuksen jälkimainingeissa puutetta lääkäreistä.

 

Ohisalo liigan suojatit 1)

Ohisalo liigan suojatit 2)

Itsemääräämisoikeutesi metsään ollaan ottamassa pois.

 

 

  

Nyt olette tässä Amerikkalaisen tiedustelupalvelun vaatimuksesta.

 

 

 

 

Tämä on vain esimerkki Eurostoliiton standardi "minä, minä" toiminnasta.

 

EU sekoilee yhä enenemässä määrin toisten valtioitten sisäisiin asioihin.
Vieläpä yritetään määräillä ja keksiä jotain paskaa,
ei EU:ssa jäseninä olevia valtioita kohtaan..?
Koskahan nämä lähtevät oikomaan Amerikan asioita, ja nähdäänkö sekin?
Hullua on homma, kuulostaa ihan vihreältä.

 

 

Hölmölän osavaltiossa määrää kaikki muut paitsi ei se entinen Suomi.

SKE historiaa Tampereen malliin.

Valoa pimeyteen

Pride, on etupäässä pilvessä harhailevien poliittisten päättäjien työkalu, aina kun tarvitaan ääniä esim. kaupunginvaltuustossa, on tilanne pelastettu.

Pride-tapahtuma edustaa homonormatiivista yhteiskuntakäsitystä, jossa heteronormatiivuus on suuri sortaja, joka pitää voittaa ja kaikki sitä edustavat tahot eliminoida.

Tänä vuonna näyttää olevan teemana vahvasti sukupuoli, sen häivyttäminen ja irrottaminen biologisesta perustastaan ja tämän tuominen lainsäädäntöön yhä vahvemmin.

Helsinki Pride ei ole vain vähemmistöjen ilottelua, se on vahvasti myös poliittinen tapahtuma.

Sateenkaariliikkeen omintakeinen käsitys ihmisoikeuksista on mennyt läpi kuin väärä raha. Seksuaalinen kiinnostus tai transsukupuolisuuden kokemus eivät ole ihmisoikeusasioita.

Miten niin ei? No, lyhyesti: seksuaalisuus ei ole ihmisessä ihon värin kaltainen ominaisuus eikä sukupuolen ns. korjaaminen ole sekään ihmisyyden perusteella vaadittava tai annettava oikeus.

Ihmisen kiinnostuksen kohteet tai kokemukset eivät ole siis laskettavissa ihmisoikeuksiksi. Toki demokraattinen valtio antaa tilan kansalaisille muodostaa vapaasti erilaisia ihmissuhteita ja ilmaista sukupuoltaan haluamallaan tavalla.

Suomessa kaikilla ihmisillä on ihan samat oikeudet elää elämäänsä (lain puitteissa), kuten parhaaksi näkevät ja kenenkään estämättä.

Sateenkaariliikkeen asiasta ei ole koko kansan asiaksi, sillä se ei tarjoa vakaita puitteita perheelle tai kestäviä rakennusaineita ihmisen terveelle sukupuoli-identiteetin kasvulle, saati edistä lapsen ihmisoikeuksia.

Väitän, että sateenkaariliike ei ole edes erilaisuuden asialla; sehän kiistää sukupuolten erilaisuuden sekä äitiyden ja isyyden toisiaan täydentävyyden.

Sama liike maailmanlaajuisesti haluaa kieltää "väärät mielipiteet", eli erilaiset näkemykset avioliitosta, seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta.

 

Muistutus missä maa makaa. 6 heinästä 2021

 

 

Korruptio

Onko mitään positiivistä saatu aikaan tähän mennessä?

Muutoksen nuotiossa kytee jo toivon kipinä. Vaihtelu virkistää, nyt odotetaan sitä miten se tapahtuu. Sanna Marin hallituksen pääasialliset teemathan ovat olleet tyhjää täynnä, tärkeintä on ollut että omat edut ovat kohdillaan, ja vieraat saadaan viihtymään, sekä EU:n tarpeet täyttymään.