Erimielisyys kasvaa EU johtajien keskuudessa. Saksa, Hollanti ja Italia ilmiliekeissä keskenään.

Kun vitsailutkin käsitetään vihamielisiksi, "jurottamalla hämäläiseen tapaan" on hulluus voimissaan.

Suomi on kusessa kohta kainaloita myöden kahdestakin syystä. Kuvitellusta sodan uhkasta selviää kun pitää päänsä kiinni, eikä ryntäile barrikaadeille. -Toisekseen pitää lopettaa se lainarahojen jako ja äkkiä. Uutta rahaa ei normaalilla tavalla tule vähään aikaan, siltä näyttää maailman mittarit juuri nyt.

Lyhyesti vain.
Ennenkuulumatonta että joku ei valtiollinen kauppaliitto manipuloi 500 miljoonaa ihmistä Euroopassa luulemaan että kaikki on Venäjän syytä. Pitää muistaa miten tämä saatiin CIA:n avulla aikaan7 vuotta sitten Ukrainassa.

 

Suoraa kirjasta: "Massiivisella propagandalla saadaan maailman opionin huomio käännettyä Venäjää vastaan jankuttamalla kuvitelmaa totuudeksi, vaikka se olisikin illuusio".
Vähän enemmän eläneet muistavat esim. Irakin sodan esileikki teatterin, miten Yhdysvallat saivat aikaan sodan valehtelemisen voimalla.

Nyt jos koskaan on mahdollisuus aikuistua.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008546252.html

Saksan teollisuus suurissa ongelmissa. Energia loppuu Saksan vihreitten ansiosta. Atomivoimalat revitty maan tasalle. Asiaan auttaa vain kaasu. Mikään tuulivoima ei pysty pyörittämään Krupp yhtiön terästehtaita. Toisekseen Venäjä on Saksan suurin vientimarkkina, sitä ei voi sulkea pois olan kohoutuksella.

 

Suru johtuu onnellisista muistoista

Maailmaa voi muuttaa. Tarvitaan vain valtamedia ja moderaattorit.

Onko nämä niitä jotka nousevat Nevajoen jään alta piirittämään Pietarin?

Kiuru ei ottanut ilmaa siipien alle, haluaakin mieluummin kävellä.

Täältä löytyy koko tiedotustilaisuus Valtioneuvoston YouTube-kanavalta: Tiedotustilaisuus koronapassin käytön laajennuksesta 17.12.

Tästä linkistä löytyy varoittava esimerkki siitä, miltä tämä valvontayhteiskunta näyttää käytännöntasolla Kiinassa: Sosiaalinen luottoluokitus on tulossa myös Suomeen

Tällä videolla Naomi Wolf, DailyCloutin toimitusjohtaja, varoittaa ihmisiä jo tämän vuoden 2021 alussa siinä vaiheessa vasta paljon puhutusta rokotepassi ideasta: Rokotepassi on sosiaalinen luottoluokitusjärjestelmä

Tämä video käsittelee globaalin rokotepassin tuloa: Ratkaiseva hetki – Rokotepassi on Troijan hevonen

Ympäristöjärjestö WWF:n toiminta on poliittista hölmöilyä sekin.

Tuskin näinä aikoina nähtäisiin montaakaan ravintolaa tai kuppilaa räpsyttelemässä
valojaan jonkun ilmasto tapahtuman puolesta, niin tapahtui vuonna 2017, ei enää.

Suurimmalla osalla ravitsemusliikkeitä on sähkölaskut pystyssä, eikä virtaa saa kohta muuten kuin suhteilla.
Salaisten tietojen mukaan Kämpin keittiössä on jo joitain uuneja muunneltu, siellä poltetaan puuta ja Hanasaaresta kähmittyä ruskohiiltä salaa.

Suomen talouden jalostamista. Illustrasjon nr.1)

Mika Lintilä Keskustan punainen juoksupoika, on Sanna Marinin hallituksessa Elinkeinoministeri, ja Tytti Tuppurainen joka pitää kaikesta muusta paitsi ei Suomesta, on omistajaohjausministerinä yhtä tehokas tehtäväänsä kuin patterilla toimiva variksenpelätin heinäpellolla.

Nämä maisterit tunnetaan jo ennestään. Muistakaa nyt, ei niitä sen tähden tarvitse äänestää.

”Mielellään tietysti pidettäisiin yritykset suomalaisessa omistuksessa. Se on oma peruslähtökohtani, kertoo Lintilä ja jatkaa. -Suunniteltu Suomessa, valmistettu Suomessa, omistettu Suomessa.”

Joo, hyvältä kuulostaa. Jospa vaikka toteuttaisitte teoreettista taloutta taas todelliseksi, vähentämällä verotaakkaa muillekin yrityksille, ei vain valtion omistusmajoritetin omaaville.

 

Suomen talouden jalostamista. Illustrasjon nr.2)

Ote näytelmän käsikirjoituksesta paljastaa prosessin kaavan. Pääosia näytelleiltä kysyttäessä, tästä asiasta he eivät kiireittensä keskellä joutaneet vastaamaan.

Kirjoitetaan kierosti muka "saksalais-lehden mukaan" jonnin joutavaa tarkistamatonta paskaa uskotellen olevansa totuusmedia.

Suomi ja Saksa ovat Puolan rajalla olevien turvapaikan­hakijoiden pääkohteet, kertoo luottamuksellinen EU-asiakirja saksalais­lehden mukaan
Venäjän kauttakulkumerkitys EU:n kohtaamassa rajapainostuksessa saattaa kasvaa, arvioi Welt-lehden näkemä EU-asiakirja.

Kohtelias muistutus, mikään ei ole ikuista.

Suldaal Sait Ahmed, entinen Securitas vartija ja taksinkuljettaja.

Koska europarlamentaarikko Silvia Modig ei palaa eduskuntaan, Helsingin apulaispormestariksi nousevan Paavon Arhinmäen paikan ottaa Helsingin kaupunginvaltuutettu Suldaan Said Ahmed. Hän on ensimmäinen somalitaustainen kansanedustaja Suomessa.

Modigin ratkaisun takia Arhinmäen tilalle eduskuntaan nousee kansalaisaktivisti ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Suldaan Said Ahmed. Hän on ensimmäinen somalilaissyntyinen kansan­edustaja. Modig kertoo, ettei päätös ollut helppo, koska hän arvostaa eduskuntaa suuresti. Päätökseen vaikutti Modigin mukaan se, että hän on onnistunut pääsemään ilmastotyössä merkittäville paikoille EU:ssa.

– Pääsen joka viikko vaikuttamaan suoraan niihin päätöksiin, jotka ovat akuutteja ilmaston kannalta. Siksi koen, että minun on oikein jatkaa tätä työtä.
Said Ahmedille hän toivoo viisautta ja voimaa vaikeaan tehtävään.

Nykyiset toimielinjäsenyydet ja tehtävät eduskunnassa.

Tulevaisuusvaliokunta (varajäsen) 09.09.2021

 https://www.eduskunta.fi/FI/kansanedustajat/Sivut/1479.aspx

 

Melkein arvaa mistä porukasta oli tuossakin kyse.

On kai näitä kaikenlaisia höpötyksiä, seuraavaksi pitänee pelastaa Golfvirta, ja Romulandiassa keräämättä jäänyt sienisato. 

 

Räyhä Petteri tai sontatalikko porukka olisivat voineet pelastaa Romulandian äänestämällä tukipaketista oikein.

EU-komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen kävi Helsingissä ”lahjoittamassa” Suomelle 2,1 miljardia euroa EU:n elpymispaketin varoja. Komission virallisessa tiedotteessa todettiin, ettei miljardeja tarvitse maksaa takaisin. Perussuomalaiset pitävät tällaista harhautusta naurettavana, sillä suomalaiset ovat maksaneet elpymisrahastoon 6,6 miljardia euroa. Nettotappiota tulee Suomelle siis 4,5 miljardia euroa.

Menikö perille..? Hiljaista on.

 

Huomautus: Kohta tarvitaan taas lainaa. Tukipaketti 2 on EU:ssa valmisteilla.

Valtamedia suoltaa pää märkänä muunneltua totuutta.. Seuraava artikkeli on demareitten teettämä joulupukin kyhäämä tökerö valeuutinen.

Eihän velkaa ottamalla mitään oikeata menestystä hankita. Sellainen menestys on itsensä pettämistä, koska se on vain väliaikaista. Pitää myös muistaa, että hyvinvointi valtiossa valtio voi hyvin, ei yrittäjä, jonka voitot menevät jossain vaiheessa valtiolta annettujen lainojen takaisin maksuun korkojen kera.

https://demokraatti.fi/suomella-menee-nyt-todella-hyvin/

On odotettavissa koko maailmaan vaikuttava talous jyty Amerikasta, koska tahansa ylikuuma inflaatiokupla halkeaa omaan mahdottomuuteensa. Lisäksi vielä Kiina ja Venäjä lopettavat dollarin käytön maksuvälineenä.  https://www.aamulehti.fi/paakirjoitukset/art-2000008303412.html

https://www.msn.com/fi-fi/talous/uutiset/nyt-tuli-varoitus-my%C3%B6s-suomesta-pankeilla-menee-hyvin-mutta-taloudessa-on-yh%C3%A4-riskej%C3%A4-eu-valmistautuu-jo-pahimpaan/ar-AAOpTv9

 

 

 

Onko Eric Zemmour mahdollinen valeopposition presidenttiehdokas?

Onko kyseessä vain hyvin maksettu rooli Marine Le Pen:in mahdollisuuksien
eliminointiin? Erilaisia spekulointeja voitte löytää itse, käyttämällä Googlen palveluita.

Tarvitaan todella reppu kaupalla lisärahaa, onneksi pääministerillä on jo reppu.
Potilastietokantaohjelmakaan ei edisty - On ollut kuulema rehellisistä ammattihakkereista kova puute, nyt ulkoministeriö on tarttunut uudelleen asiaan.

Niille riittää halpa punkku, asumistuki, toimeentulotuki ja höpö-heinä.

Elokapina on liike, joka olisi normaalissa yhteiskunnassa kielletty aikoja sitten, mutta mitään ei tapahdu, koska he ovat globaalisti eliitin, PolPon ja eräiden ministereiden suojeluksessa. Kun Elokapinalta kysyy yhdenkin kysymyksen ilmastoasioista, eivät he osaa vastata mitään loogista, suomalais- vihamielisiä sekoilevia apurahakapinallisia tuo koko porukka on.

Hienoa, mutta mikä on motiivi? Löydät todennäköisen vastauksen seuraavista linkeistä.

https://www.partisaani.com/news/enemies/2021/09/03/herlinien-miljardoorisuku-osoittaa-tukea-pridelle-ja-aarivasemmiston-elokapinalle/

https://www.partisaani.com/news/crime/2021/08/17/veikkauksen-varoja-kanavoitu-elokapinan-laittomiin-tempauksiin-taustalla-sdp-aktiivi/

 Muita lähteitä: Suomen KuvalehtiVerkkouutisetYle

 

 

Vielä kun ne tietäisivät että Haavisto on...

Ottaako Vihreät Der Grona partei takkiinsa syksyn riihessä?


On muitakin asioita jotka ovat juuri nyt tärkeämpiä kuin sammakot tai havunneulaset.


Joutuuko omasta synnyinmaastaan lähtemään?

Paistit tulille!

Espanja on kuudes EU-maa, jolle komissio Brysselistä maksaa haettua elvytysrahaa maiden esittämien ja komission hyväksymien suunnitelmien mukaisesti.Espanja sai tiistaina ensimmäisen yhdeksän miljardin euron avustuserän EU:n rahastoista taloutensa elvyttämiseen, kertovat maan verkkolehdet.Espanja on kuudes EU-maa, jolle komissio Brysselistä maksaa haettua elvytysrahaa maiden esittämien ja komission hyväksymien suunnitelmien mukaisesti.Ensimmäinen maksuerä on 13 % kunkin maan elvytyshankkeisiinsa hakemasta kokonaissummasta.Ensimmäisen eränsä ovat nyt saaneet Espanjan lisäksi Portugali (2,2 miljardia), Belgia (770 miljoonaa), Luxemburg (12,2 miljoonaa), Kreikka (4 miljardia) ja Italia (24,9 miljardia)Espanja haki elvytyshankkeisiinsa rahaa toistaiseksi vain avustuksina ilman lainaosuutta.

Italialle kuuluva osuus yli 800 miljardin euron suuruisten elvytysrahastojen avustuksista sekä lainoista on 191,5 miljardia vuoteen 2026 mennessä. Espanjan vastaava osuus olisi noin 140 miljardia euroa, mutta lainojen käytöstä ei ole vielä päätetty.

Espanjan hallituksen suunnitelmassa elvytysavustuksia aiotaan käyttää nyt ja tulevaisuudessa muun muassa seuraavasti:  Eläkkeiden korottamiseen, työpäivän lyhentämiseen, poliisin kaluston uusimiseen, sekä akkuteollisuuden luomiseen ja oman sähköautotuotannon suunnitteluun, pk-yritysten ja hallinnon digitalisointiin, tietotekniikan koulutukseen, vihreän vedyn hankkeisiin ja rakennusten energiatehokkuuden tarkkailuun.

Ihmetellä saattaa tätä korona tukien moninaisuutta 

 

  

Haaviston mukaan Suomi pelastaa myös Naton henkilökuntaa... mitä vittua, eikö Nato pelasta omiaan?

Jokunen sana myös Suomalaisten pelastus operaatiosta.
Tietenkin hämmentävää koko asiassa on se, että suomalaisissa ja Suomen kansalaisissa Afganistanissa on todellisuudessa erittäin suuri ero ja henkilöt, jotka ovat menneet maahan omasta tahdostaan, ovat itse vastuussa oleskelustaan konfliktialueella.

Tietojen mukaan Suomen ulkoministeriö ei suosittele matkustamista Afganistaniin, joten sinne matkaavilla on samalla erityinen vastuu omasta päätöksestä ottaa ilmeinen riski ja matkustaa sodan keskellä olevaan maahan.

Ja mitä EU-Suomesta turvapaikan saanut afgaani ylipäänsä tekee Kabulissa, josta hänen pitäisi olla turvapaikassaan Suomessa? Suomen passin omaaminen on täysin toisarvoinen asia, eikä suomalaisilla ole kollektiivista vastuuta matkustussuosituksia rikkovia ihmisiä kohtaan.

 

 

Paskan leipoja lomautti itsensä... haluaa keskittyä talonmiehen tehtäviin.

Jäähyväisviesti Twitterissä. (Ketä kiinnostaa?)
Johannes Koski
@johanneskoski
·
23. heinäk.
Olkoon tämä se kuuluisa viimeinen twiitti, toistaiseksi.
Kirjoitin syistäni vetäytyä määrittelemättömäksi ajaksi somevaikuttamisesta.
Käsittelen myös verkkoväkivaltaa. Kirjoitus loppuu toivonpilkahdukseen.

Jatkakaa kamppailua vihaa vastaan.
Nähdään

-------------------------

Kommentti
Taitaa olla melkoinen silakka, kävelevä sellainen. Yhteiskunnan kiusaaja,
mielestään aina oikeassa oleva ateisti vapahtajan viitassa.

 

 

 

Taitanee ne BLM:än etäohjatut polvistumiskurssitkin tällä menolla jäädä muodista pois?

Työllistävä vaikutus.

Luultavasti keksinnön lopullinen toteutus saa odottaa yli vaalien.


Kapasiteettia pitää olla lujasti, suhteessa maapallukan ilman määrään. Olkiluotoja
tavitaan monta kymmentä lisää, että nämä tuulimyllyt saadaan edes tyhjäkäynnille.

Ideahan on vallan loistava, mutta enemmän testi tietoja tarvitaan
etenkin mini mallin imureille jotka otetaan pakolliseen käyttöön kaikille, ja ensimmäisenä ohjelma toteutetaan Suomessa.

Esimerkiksi hesarin toimittajat, päätoimittaja mukaan luettuna osallistuisivat teknillisiin testeihin sukulaisten kanssa eläintieteellisellä laboratoriolla.
Asennetaan vain imuri pakoputkeen pikaliittimillä. Laite toimii omalla paineella, teho
on tunnetusti suurimmillaan torstaisin.

Linkkikin löytyy googlaamalla hakusanalla: Hiili imurit

 

 

Paljon julkisuutta saivat keväällä myös Yli-Viikarin työtehtäviin liittymättömät työnantajan piikkiin tehdyt tuote- ja palveluostokset. Näiden joukossa oli muun muassa kauneudenhoitokuluja.

Kokoomukselle, eläke erottelu lausunnoillaan miinus pisteitä hankkinut Kai Mykkänen ei itse ole kantasuomalainen. Hänen toinen vanhempansa on venäläinen.

Ja Saarikko jatkaa, houkuttelemme kaikki parhaat tänne verovapaalla palkalla, ja ilmaisella aamupalalla.

Paras tapa lopettaa huono juttu on aloittaa uusi vaika toisella planeetalla.


Terveet ei töitä tee, meinaa Romanian ainut lääkäri.

 

Päämääristä puuttuu 80 000 päätä. (joka kuukausi, huutelee Ohisalo taustalla)
Eli, se määrä pitää houkutella Suomeen vaikka Romaniasta, ja pistää heidät töihin tuota pikaa.
Etenkin terveysalalla on nyt soteuudistuksen jälkimainingeissa puutetta lääkäreistä.

 

Ohisalo liigan suojatit 1)

Ohisalo liigan suojatit 2)

Itsemääräämisoikeutesi metsään ollaan ottamassa pois.

 

 

  

Nyt olette tässä Amerikkalaisen tiedustelupalvelun vaatimuksesta.

 

 

 

 

Tämä on vain esimerkki Eurostoliiton standardi "minä, minä" toiminnasta.

 

EU sekoilee yhä enenemässä määrin toisten valtioitten sisäisiin asioihin.
Vieläpä yritetään määräillä ja keksiä jotain paskaa,
ei EU:ssa jäseninä olevia valtioita kohtaan..?
Koskahan nämä lähtevät oikomaan Amerikan asioita, ja nähdäänkö sekin?
Hullua on homma, kuulostaa ihan vihreältä.

 

 

Hölmölän osavaltiossa määrää kaikki muut paitsi ei se entinen Suomi.

SKE historiaa Tampereen malliin.

Valoa pimeyteen

Pride, on etupäässä pilvessä harhailevien poliittisten päättäjien työkalu, aina kun tarvitaan ääniä esim. kaupunginvaltuustossa, on tilanne pelastettu.

Pride-tapahtuma edustaa homonormatiivista yhteiskuntakäsitystä, jossa heteronormatiivuus on suuri sortaja, joka pitää voittaa ja kaikki sitä edustavat tahot eliminoida.

Tänä vuonna näyttää olevan teemana vahvasti sukupuoli, sen häivyttäminen ja irrottaminen biologisesta perustastaan ja tämän tuominen lainsäädäntöön yhä vahvemmin.

Helsinki Pride ei ole vain vähemmistöjen ilottelua, se on vahvasti myös poliittinen tapahtuma.

Sateenkaariliikkeen omintakeinen käsitys ihmisoikeuksista on mennyt läpi kuin väärä raha. Seksuaalinen kiinnostus tai transsukupuolisuuden kokemus eivät ole ihmisoikeusasioita.

Miten niin ei? No, lyhyesti: seksuaalisuus ei ole ihmisessä ihon värin kaltainen ominaisuus eikä sukupuolen ns. korjaaminen ole sekään ihmisyyden perusteella vaadittava tai annettava oikeus.

Ihmisen kiinnostuksen kohteet tai kokemukset eivät ole siis laskettavissa ihmisoikeuksiksi. Toki demokraattinen valtio antaa tilan kansalaisille muodostaa vapaasti erilaisia ihmissuhteita ja ilmaista sukupuoltaan haluamallaan tavalla.

Suomessa kaikilla ihmisillä on ihan samat oikeudet elää elämäänsä (lain puitteissa), kuten parhaaksi näkevät ja kenenkään estämättä.

Sateenkaariliikkeen asiasta ei ole koko kansan asiaksi, sillä se ei tarjoa vakaita puitteita perheelle tai kestäviä rakennusaineita ihmisen terveelle sukupuoli-identiteetin kasvulle, saati edistä lapsen ihmisoikeuksia.

Väitän, että sateenkaariliike ei ole edes erilaisuuden asialla; sehän kiistää sukupuolten erilaisuuden sekä äitiyden ja isyyden toisiaan täydentävyyden.

Sama liike maailmanlaajuisesti haluaa kieltää "väärät mielipiteet", eli erilaiset näkemykset avioliitosta, seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta.

 

Muistutus missä maa makaa. 6 heinästä 2021

 

 

Korruptio

Onko mitään positiivistä saatu aikaan tähän mennessä?

Muutoksen nuotiossa kytee jo toivon kipinä. Vaihtelu virkistää, nyt odotetaan sitä miten se tapahtuu. Sanna Marin hallituksen pääasialliset teemathan ovat olleet tyhjää täynnä, tärkeintä on ollut että omat edut ovat kohdillaan, ja vieraat saadaan viihtymään, sekä EU:n tarpeet täyttymään.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klikk her for å legge til din egen tekst og endre på meg. Jeg er en god plass der du kan fortelle din historie og la dine besøkende vite litt mer om deg.