Mahtuu monta kabinetti virhettä salaseura presidentin, onneksi kohta lopullisesti päättyvälle uralle, jos ei sitten ukkia painosteta tekemään kekkoset.

Ne virheet on helppo vetää esille.

Ensimmäinen virhe oli EU:hun liittyminen, tavalla mikä nykypäivänä ei vastaa vähääkään edes niitä valheita, mitä hehkutuspuheissa luvattiin EU:hun liittymisen yhteydessä.

Hyvänä kakkosena Euro. On muka hyvä kun "turisteilla" on sama valuutta... kyllä, mutta miten sillä eurolla voi kilpailla markkinoilla?

Kolmas anteeksi antamaton virhe on se, että mennään haukkumaan naapuri, uhotaan ja pullistellaan katkomalla totaalisti kaikki välit ja yhteydet. Ja tämä vain jonkun loputkin rahat imevän liittouman varjolla. Ei mikään muu valtio ole noin totaalisti itseään eristänyt, vain siksi että ovat päässeet epävarman puolustusliitto Naton jäseneksi.

Eipä aikaakaan kun Pohjois-Atlannin liitto tulee surkastumaan, koska Yhdysvallat lähtee siitä. Nyt kysytään miksi?

Ajattelemalla vähänkin Kiinaa, saa siihenkin vastauksen.

Eipä aikaakaan kun tuli rappareilta määräys, että nyt on "mahdollisuus". Kipin kopin hakemaan neuvoja Amerikan muumiolta. Loput salaseurojen, jo vuodesta 1972 lähtien suunnitelemasta Nato komplotista tiedetäänkin. Vuosisadan huijaus kansalta kysymättä kirjattiin protokollaan. Herrojen salaisille   pankkitileille ilmaantui isompia numeroita.

Nyt jää nähtäväksi kauanko Anna-Maja kiukuttelee Orpon hallituksessa. Jos ei halua suorittaa niitä tehtäviä jotka itse on hyväksynyt ja hallitusohjelmaan kirjattu, on tie nuotiolle lyhyt. Keskustasta on kuultu hengitysääniä, eli menehtymisen vaara saattaa olla ohitettu.

Porakaivo-Laatuvettä-Apila
Boomerit jätetään heitteille-Maahanmuutto-Siirretään Suomeen-EU määrää kaiken

Presidentti Niinistö tietää, tai luulisi tietävän sen mitä Suomessa ruvettiin tarkoituksella toteuttamaan "Sanna Syöksykierre" hallituksen aikana. Mikään ei ole enää kohdillaan, eikä vähään aikaan oikene. Ja syykin on tietysti Venäjän, koska sokean pää ei käänny syyllisen suuntaan.

Suomi neito-Krista Kiuru-Korona-Ulkonaliikkumiskielto-Nato

Suomi neito sai lopputilin samana päivänä kun valtio houkuteltiin mukaan sotaliitto Natoon, josta Trump ja rebuplikaanit ovat luvanneet Amerikan eroavan.

Vuonna 2021 olin jo uskovani "Tyranni Kiurun" sopotuksiin että  ulkonaliikkumiskielto on väistämätön, eikä armeijakaan jätä tulematta". Olin vähän liian nopea itsevarman tekstin suhteen silloin, mutta tänä päivänähän armon vuonna 2023 tuo on toteutumassa.

Juutalaiset ei vieläkään ymmärrä sitä että he ovat ihan alunperin tuppautuneet väärään maahan. Mikä ihmeen luvattu maa Israel muka on..? Tapellaan ja soditaan, mitä se sellainen talmutismi on.. Toivotaaan nyt että se Iranin atomipommi valmistuu joskus. Kuvan tekstissä mainitaan videosta, se löytyy täältä (katso VIDEOT) samalla nimellä kuin kuvan päällekirjoitus.

Tämä American Joe on olevinaan joku kummisetä? Vähillä vaistoilla varustetut nuolukkaat vierailevat siellä melko useasti neuvoa hakemassa. Tuoksahtaa siltä että se uusi maailmanjärjestys on epäjärjestyksessä.

Niinistö-Biden-Nato- Meemit-Pohjois-Korea
Nato ja tukikohta suomeen.

Joe Bidenin KÄSIKASSARANA toimiva Nato tehostaa Ukrainan sotaa, kärjistää globaalia konfliktiretoriikkaa ja antaa toiminnallaan aiheen keskeyttää U.S. ja Venäjän välillä tehdyn uuden START-sopimuksen. Kyseessä ei ollut mikään Kremlin päähänpisto. Suomeenkin valuu tasaiseen tahtiin niitä avaruus insinöörejä, mutta aina vaan on muka puutetta ammattityövoimasta. Mistä luulet sen johtuvan? No niitä oikeita käsityöläisiä ei roboteilla tai paimenilla korvata. Ei ole tullut vielä vastaan esim. peltiseppä, sähkö tai putkimies robottia joka tekisi mukisematta sen alan ammattitöitä.  Kokemuksesta voin mainita että, se niin sanottu halpatyövoima tulee loppupelissä kalliimmaksi kun se aito paikallinen. Siinä ei montaa kuukautta mene kun huomaavat että heitä kusetetaan palkassa ja kaikessa muussakin.