Torstaki 16. 11. 2017 Iltalehti kirjoitti näin 

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/201711162200537849

Sauli Niinistö

Joskus kauan sitten Turun Keskusvankilassa eli Kakolassa oli vankimielisairaala Annes. Siellä tutkittiin onko henkilö syyntakeeton, vai näytteleekö se..? Missä niitä päävaivaisia Suomessa nykyisin tutkitaan, en minä tiedä, mutta lähettäkää sinne kaikki ne hoitoon jotka uskovat edelleenkin uuteen maailmanjärjestykseen.


Давным-давно в Центральной тюрьме Турку, или Какола, находилась тюремная психиатрическая больница Аннес. Там исследовали, невиновен ли человек, или он действует..? Я не знаю, где сегодня в Финляндии изучают эти основные проблемы, но отправляйте туда на лечение всех, кто еще верит в новый мировой порядок.


A long time ago, there was a prison mental hospital Annes in Turku Central Prison, or Kakola. There they investigated whether the person is blameless, or is he acting..? I don't know where those major problems are studied in Finland today, but send all those who still believe in the new world order there for treatment.Kaikilla on oikeus olla oma itsensä, mutta pitää sentään pysyä raameissa.

Pride, Homot, Lesbot. Pedofiilit, Pekka Haavisto, Persereikä

Miljardi bisnestä lapsikaupalla. Pedofiilit ovat nälkäistä joukkoa.

Niin kuin minä ravintola Zetorin muistan, siellä oli oikean kokin tekemää ruokaa tarjolla ainakin siihen aikaan. (2015) Eipä aikaakaan kun siitäkin raflasta tuli kuppila. Kokkikin muuttui parimetriseksi mikrouuniksi.

Mikä lie paikan nykyinen tilanne... kehuja riittää netissä, mutta kun ei pääse oman maan kansalaisena edes katsomaan, kun rajat on kiinni, enkä viitsi kiertoteitten kautta mokomaakin fasistivaltioon lähteä. Saisitte kyllä "hallitsiat" hävetä.


Zetor traktori, Hyvä ruokapaikka, Suosittu ravintola,

Eikös Kurdit ole vähän niin kuin Palestiinalaiset, aina vainotaan, eikä heillä taida olla oikein omaa valtiotakaan?

Kurdit, Mielenosoitus, Panu Huuhtanen putkaan, Koraani, Sotajoukko Suomessa

Nykyajan noidat on vaikeasti havaittavissa. Kaikki eivät ole marinoituja Sannoja tai Ohisaloja, puhumattakaan himo vihaajasta Raija Toiviaisesta.

Allahin armeija, Sanna Marin, Opposiitio, Persut on työväen puolue,

Suomessakin lässynläätä vuodesta toiseen näistä maahanmuuttajista, jos ne on tullakseen niin ei siinä aidat riitä estämään, niistä pääsee yli, ali ja läpi. Toisekseen tuijotetaan ja kehutaan että hyvin pitää Suomen Itäraja, - samalla ei älytä huomioida sitä mitä tapahtuu ympärillä Euroopassa. Allahin armeija kasvaa kasvamistaan. Se on jo nyt hyvää vauhtia tukahduttamassa EU:ta sisältä päin.

Kiusaajat

Uskomatonta touhua Sanna Marinin VIH-VAS-FEM-WOKE globaalisti hallitukselta.

Etenkin Vihreät De Gröna, salaliitossa vasemmistolaisen fasistisen kaljaryhmän kanssa, käytti valtaansa tahallisesti väärin. Yritettiin luoda mitä mielikuvituksellisempia lakialoitteita esim. ’isoisän kommentoimista elukoista, joita oli nähnyt Korkeasaaressa, tai eläimeen sekaantujien oikeuksista’.

Herralle kiitos, että Ohisalot ja Emma Karit ovat poissa ihmisten elämää pilaamasta.

https://youtu.be/SK8nRtjePzQ

Tämä jäi erikoisesti mieleen koska kuulosti melkoisen paksulta. Verkkari kansaan meni täydestä. Eräskin sanoi että se on juuri noin, koska Sanna on niin kaunis..!?

Sanna Marin,Epäpätevä,Pääministeri,Kansan pettäjä, globalisti

Niin kuin minä sen muistan, tämä Sannan aikainen niskojen nurin kääntämisyritys oli vasta alkua siitä karjanerottelusta mihin se nykyisin on mennyt. 

Ei häpeä sanomisiaan,Kuuluu vankilaan,Ei palvellut kansaa,Sanna Marim,Narkomaani

Tämä kaverin kauppa oli pakko tehdä kahdestakin syystä. Ensin se pienin. Näin kuitattiin ettei mitään henkilökohtaisia salaisuuksia vuoda julkisuuteen?

Sitten se toinen paha, Alexandrovitchin kanditaatiksi, ja presidentiksi valitseminen päätettiin Washingtonissa jo hyvissä ajoin?

Sovittu juttu,Stubb presidentiksi,Häkkänen -Orpon suosikki-Väärä valinta-Ari Kärkkäinen-Sputnik

Nämä "kuka johtaa mitäkin" asetelmat näyttää toimivan samalla tavalla kuin Kekkosenkin aikaan, ilmansuunta on vain muuttunut.

Niin  kuin minä tämänkin muistan,  2015 -  2016 Ukrainassa sovellettiin kansanmurhaa, ja Suomessa Alexander Stubb oli vielä käypää rahaa, mutta sitten...

Poroshenko-Kansanmurha-Ukrainan natsit-Alexander Stubb- Ari Kärkkäinen-Meemit-CIA

Johan minä tämän arvasin miten tässä tulee käymään. Katotaan porukalla kenen henkselit kestää kauemmin venytystä. 

Pedofiili,perunalla pillua,SAK-Meemit-Lakko varoitus-Google-Oppositio-sputnikstory

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra varoittaa valtiontalouden entistä vakavammasta tilanteesta ja muistuttaa, ettei edellisen hallituksen kulutusjuhliin ole enää paluuta.

Himoverottaminen ei korjaa valtiontalouden ongelmia – ”Meillä ei ole maksajia, meillä ei ole rahaa”


"Joo, ei näytä olevan rahaa enää muualle kuin Ukrainan tukipaketteihin ja olemattomiin raja uhkiin".

Lakko, AY-liike, Hallitus, Painostus, Vasemmisto, Puolueet
TRUMP,NIINISTÖ,VALKOINENTALO-SEURAAVA PRESIDENTTI-AMERICA FIRST-SUUR SUOMI

Silloin oli silloin. - Nyt kun totuus hiljalleen valkenee, niin kaikki Euroopan teennäiset päästävat itse tahtomattaan housuihinsa, eikä vain ulkomaille muuttava Niinistö. 


Trumpin mahdollisen paluun myötä sekasotku globalistinen  Eurooppa vapisee mahdollisuudesta kohdata Putini ja  hänen liittolaisensa yksin.

Saksa on yhä turhautuneempi siihen, kuinka paljon sen sotilaallinen tuki Ukrainalle ylittää EU-maiden sotilaallisen tuen.


BERLIN – Euroopan suurin turvallisuushaaste kylmän sodan jälkeen – kylmyyttä herättävä mahdollisuus joutua rahoittamaan ja aseistamaan Ukrainaa ilman USA:n tukea – paljastaa poliittiset eroviivat muistotilaisuudessa maanantaina, jonka oli tarkoitus symboloida EU:n solidaarisuutta.


Ranskan presidentti Emmanuel Macron on yksi Euroopan johtajista, jotka saapuvat Berliiniin osoittamaan kunnioitusta Wolfgang Schäublelle, valtiomiehelle, jota arvostetaan kotimaassa avainroolistaan ​​maan yhdistämisessä Berliinin muurin murtumisen jälkeen ja Saksan muuttamisessa voimakeskukseksi. Eurooppa-hankkeen ytimessä.


Saksan liittokanslerilla Olaf Scholzilla saattaa kuitenkin olla ensi viikolla paljon terävämpiä viestejä Macronille kuin tavanomaiset ylistyspuheenvuorot ranskalais-saksalaiselle yhteistyölle, joita tavallisesti kiusataan EU-rakkaussuhteissa.Berliini on yhä turhautuneempi siihen, että Ranska puhuu hyvää peliä yksin seisomisesta Euroopasta, mutta epäonnistuu surkeasti sotilaallisen avun toimittamisessa henkensä edestä taistelevalle EU-ehdokasmaalle.


Ukrainan apu on keskustelunaihe, kun kaksi johtajaa tapaavat maanantaina, Saksan liittokansleria lähellä oleva virkamies sanoi, ja tapaaminen tulee juuri silloin, kun Scholz ilmaisee julkisesti valituksiaan muiden EU-maiden antaman sotilaallisen avun heikkoudesta.

Donald Trumpin ylivoimainen voitto Iowan vaalikokouksessa aiemmin tällä viikolla on vain lisännyt panoksia, mikä tekee aivan liian uskottavaksi, että Eurooppa jää rakentamaan omaa polkuaan Venäjää vastaan, jos hän lopulta palaa presidentiksi.


Tämän vaaran edessä kaikkien Bundestag-seremoniassa odotettujen hymyjen ja kättelyjen takana Scholz painostaa EU:n johtajia tehostamaan ja antamaan suurempaa panosta Venäjän presidentti Vladimir Putinin kukistamiseen. Alkaen kääntää diplomaattisia ruuveja, Scholz painostaa muita EU-maita erittelemään rintamalle lähettämänsä aseet, mikä näyttää yritykseltä nimetä ja häpäistä kollegoitaan ennen 1. helmikuuta pidettävää Eurooppa-neuvoston huippukokousta, jossa hän nostaa esiin aiheen Euroopan synkistä sotilaallisista sitoumuksista.


Kiel:in maailmantalouden instituutin laskelman mukaanSaksa on Yhdysvaltojen jälkeen toisella sijalla sotilaallisen avun antamisessa Ukrainalle. Sen sijaan Ranska on antanut vain 0,5 miljardia euroa, Italia 0,7 miljardia euroa ja Espanja 0,3 miljardia euroa.


Kuten aina, Macron vastasi nopeasti Iowan tulokseen perinteisellä retoriikallaan, jonka mukaan Eurooppa meni yksin – "strategisella autonomialla", kuten hän on kutsunut sitä.


"Se osoittaa, että Euroopan on oltava selkeä Yhdysvaltojen suhteen", hän sanoi toimittajille äänestyksen jälkeisenä päivänä."Siksi tarvitsemme vahvemman Euroopan, joka pystyy suojelemaan itseään ja joka ei ole riippuvainen muista."


Ehkä tietoisena kasvavasta turhautumisesta, että Pariisi ei tue keskustelua toimilla, Macron ilmoitti toimittavansa 40 pitkän kantaman SCALP-EG-ohjusta ja "useita satoja" pommia Ukrainaan tulevina viikkoina.

Moskovan täysimittaisen hyökkäyksen Ukrainaan alkuaikoina Yhdysvaltojen sotilaallinen apu yhdistettynä Ukrainan päättäväisyyteen torjui Venäjän hyökkäyksen.


Toisaalta Saksaa pidettiin horjuvana ja vastahakoisena, ei kyennyt tai haluton antamaan Ukrainalle aseita, joita se tarvitsi puolustaakseen itseään;tarvittiin ylivoimaista kansainvälistä painostusta esimerkiksi saada Scholz valtuuttamaan saksalaisten Leopard 2 -panssarivaunujen toimittaminen Ukrainaan.


Kerta toisensa jälkeen saksalaiset viranomaiset sanoivat, että he eivät halunneet lähettää raskaita aseita ennen kuin amerikkalaiset tekivät niin. Tämä ylellisyys odottaa Washingtonin nyökytyksiä todennäköisesti katoaa, jos Trump voittaa.


Vaikka aseiden toimitusmäärät osoittavat, että dynamiikka on nyt muuttumassa, Saksa ei ole kyennyt horjuttamaan mainetta vastahakoisena voimana - tosiasia, jonka Saksan korkea-arvoiset virkamiehet myöntävät, aiheuttaa ärsytystä yksityisissä keskusteluissa.


Scholzia lähellä oleva virkamies, joka puhui vain nimettömänä, sanoi, että Berliinissä vallitsee ymmärrys siitä, että muut Euroopan maat kohtaavat rajoitteita – Ranska käsittelee taloudellisia rajoitteita ja Espanjan jakautuminen koalitiossa.Saksa jatkaa kuitenkin lisäavun vaatimista Ukrainalle, virkamies sanoi.


Saksan sisällä riski siitä, että Berliini saattaisi jäädä pitelemään orpoa vauvaa Ukrainassa, on kasvava huolenaihe, etenkin maassa, jolla on paljon suurempi historiallinen käsitys Venäjän aiheuttamista vaaroista kuin Ranskalla yleensä on.


– Useimpien EU:n jäsenvaltioiden tähän mennessä suunnittelemat asetoimitukset Ukrainalle ovat aivan liian pieniä, Scholz sanoi aiemmin tässä kuussa."Tarvitsemme suurempia panoksia."


EU:n päämajassa Brysselissä on myös kohonnut tunne, että panokset ovat nousseet, eikä Eurooppa voi enää viivytellä. Joulukuussa Unkarin pääministeri Viktor Orbán esti EU:ta lähettämästä kipeästi kaivattua 50 miljardin euron pelastuspakettia Ukrainan särkyneeseen sotatalouteen.


Tiistaina, päivä Iowan republikaanien vaalikokouksen jälkeen, näennäisen hysteerinen Euroopan komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen lupasi löytää tavan hyväksyä varat 1. helmikuuta pidettävässä huippukokouksessa, olipa se mitä tahansa.

Vaikka hän sanoi pitävänsä parempana kaikkien EU:n 27 jäsenvaltion yksimielistä päätöstä, hän vakuutti olevansa valmis yksinkertaisesti leikkaamaan Unkarilta päätökseen osallistumisen, jos sitä vaaditaan.


Mutta avainkysymys, jota EU:n virkamiehet kysyvät, on, pystyykö Eurooppa korvaamaan Yhdysvaltojen kovan voiman, etenkin kun otetaan huomioon sen heikko suorituskyky nostaa teollisuustuotantoa Ukrainan tarpeiden tyydyttämiseksi.

Britannia ja Ranska sanovat tekevänsä turvallisuussopimuksia Ukrainan kanssa, mutta on epäselvää, kuinka paljon se on ilman Yhdysvaltain tukea.

Kansainvälisen strategisten tutkimusten instituutin Eurooppa-neuvonantaja François Heisbourg kertoi POLITICOlle, että Yhdysvaltojen lähtö oli mahdollinen historiallinen käännekohta.


"Olemme yhtä valmistautumattomia tähän muutokseen kuin kylmän sodan päättymiseen vuonna 1989", hän sanoi. "Mutta se oli hyvä uutinen. Tämä on huono uutinen."


Heisbourg väitti, että Saksan sijoitus Yhdysvaltojen jälkeen toiseksi suurimpana sotilaallisena avunantajana on hieman harhaanjohtava.Hän sanoi, että Saksa oli säilyttänyt suuren osan kylmän sodan varastoistaan ​​ja toimittanut Ukrainalle monia vanhoja aseita.


"Todellinen ero on siinä, että ranskalaiset ja britit tarjoavat aseita, jotka ovat strategisesti tärkeitä ja hyödyllisiä, kun taas saksalaiset eivät", hän sanoi.


Saksa on todellakin edelleen kieltäytynyt toimittamasta pitkän kantaman Taurus-tarkkuusohjuksia Ukrainalle peläten, että niitä voitaisiin käyttää iskemään Venäjän alueelle.


Keskiviikkona Saksan konservatiivisen opposition jäsenet - jotka ovat vaatineet Scholzin kolmikantakoalitiota antamaan lisää sotilaallista apua Ukrainalle - esittivät parlamentille esityksen, jossa vaadittiin hallitusta toimittamaan Taurus-ohjukset.Valtaosa kansanedustajista hylkäsi esityksen.


Norbert Röttgen, saksalainen konservatiivinen (hullu) lainsäätäjä, joka on kiihkeästi kannattanut lisäapua Ukrainalle, kannatti Taurus-toimituksia ja kuvasi laajempaa asiaa eksistentiaalisena taisteluna.


"Olemmeko valmiita puolustamaan itseämme ja turvallisuutemme, vai olemmeko taipuvaisempia antautumaan?"Röttgen sanoi vasemmisto median POLITICO:n toimittajalle."Ei ole mitään keinoa ujostella."

Jos Eurooppa "väistäisi tätä haastetta", hän lisäsi, Putinin sota "tulisi yhä lähemmäs meitä".


Comments


Omapahan on vikanne, lopettaisitte nyt kun sää on vielä pilvinen.

"Syömällä se loppuu se metrimakkarakin"

Kiusanhenki,Maria Ohisalo, Ihmisvihaaja, Homo Pekka, Valehtelija.Sanna Marin

"Ja jos olisikin, niin ihan aiheesta".

Sputnik5 rokote, Ei kelpaa Suomessa, Paras rokote, Rasismia venäläiaiä kohtaan

Onpas harhaanjohtava melkeinpä agressiivinen otsikko uutisella. "Esittää todistuksen täydestä rokotesarjasta" Hui halvattu, minkälainenhan se sellainen sarja oli, et tiedä kun en Suomessa asu. Kävin kai Suomessa noihin aikoihin kymmenkunta kertaa pankkiasioilla, ei koskaan kysytty mistään "täydestä rokotussarjasta" Rajalla riitti Sputnik viitosen rokote dokumentti jota kukaan ei katsonut, ja sellainen haista paskan kopiokoneella tehty koronatesti todistus. 

Suomen hallitukset, Täyttä paskaa, Kopioituja hallitusohjelmia, Petosta ja kansan kusetusta
Suomen koulut, Mitä koulussa ei opi, Luku ja laskentotaito yhtä kuin nolla

Äänikirjojen myynti on noussut tänän vuoden kolmannella neljänneksellä 400 % verrattuna viimevuoden myyntiin. Epäiltiin että muutos johtuu laiskistumisesta, mutta ei, ei se siitä johtunut.

Pekka Haavisto,Anteeksianto,fasistit-natsit.Husu Hussein-Somalia

Kylläpäs nyt Pekkaa höykytetään. Päivälehtien ja Eduskunnan nettiarkistot pitäisi laittaa lukon taakse, eikä minua joka kerron jo aiemmin julkaistuja juttuja. Monella on täysin väärä käsitys asioista, ovat kuulemma minun keksimiä juttuja. Joo, niin se menee tuon tietämättömän kansanosan kanssa. Eipä tuo haittaa vaikka on ties kuinka monta "Putinin trolli" leimaa niin niskassa kuin otsassa.

Pekka Pakoputki,Katala valehtelija,Pekka Persereikä, Halusi presidentiksi, Puhuva pää

Tuntuu siltä että Tasavallan presidentiksi pyrkivä äkäpussi on järjestellyt muutakin kummaa aina kun mahdollisuuksia on ollut. Vihreitten saksalaisperäinen puolueohjelmakin perustuu kieroiluun. Nythän se tulee hyvinkin selvästi esiin, kun seuraa opposition toimintaa Orpon hallitusta kohtaan.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006328005.html

Oikea ennustus, Husu Hussein, Natsi persut, Sanna ja Sale, Huono suhde

Mitä tähän nyt osaisi sanoa ettei kukaan/mikään suomaalainen taas kävelisi Nr. kolmosen sepeliä kengissä ilman ulinaa. No sanompa kokeeksi, että nyt kun Persut ovat asettautuneet hyvin hallitukseen, niin voitto vihdoinkin on kansan, eikä VIH-VAS-FEM-WOKE änkyröiden! 

Anna-Maja Henriksson, Kapuloita rattaisiin, Hallitusneuvottelut, RKP puolueena tekee myyräntyötä

Olise tuokin näytelmä. RKP sai tehtävän oppositiolta häiriköidä Petteri Orpon hallituksen syntymistä, jotta saataisiin naurettavien natsi syytteiden perusteella persut pihalle. Näin ei käynyt, kiitos Purran vankkumattomasta puolustautumistaktiikasta. Seuraavassa hallituksessa Purra olisi paikallaan pääministerin tehtävissä, jo siksikin, että Amerikan seuraava presidentti on Trump... luojalle kiitos. 

Halla-Ahon puheet tappamisesta, Osti kranaatin, Fasistinen luonne, Kuuluu vankilaan

Kannatan Perussuomalaisia, mutta kohtuus kaikessa. Halla Jussi menköön samaan laariin vaikka Sofia Oksasen kanssa, ei hänkään ole niin intelligentti kuin luullaan.

Natsi-hautajaiset Kiovassa, Sanna Marin paikalla, Luultavasti narkomaani,Huono mainos

On vielä hyvin muistissa se, kun Sanna kävi Suomen valtion kutantamalla matkalla Ukrainassa. Kyseessä oli Natsi nilkin provokatio mainos hautajaiset, ja siinä samalla nykästiin varmaankin kunnon jauhot.

Johan Koski, Anarkistin piirteet, Silakkaliike, Täyttä paskaa

Huuhaa median mukaan 28 000 silakkaa kokoontui Senaatin torille, missä kajautettiin maammelaulu. Jossain vaiheessa käsitettiin väärin paikalle tulleen isänmaallisen  kuoron sanoma. Poliisi tainnutti siinä rytäkässä sähköllä ja kaasulla onnistuneesti Oululaisen kaupunginvaltuutetun. Päälle sitten karjuttiin vihaisina, "Tämä maa on meidän!"

Nasima, Kyläkoira, Varapormestari, Pormestari Vartiainen, Klovni

Nasima vietti 2x3 vuotta Helsingin yhtenä apulaispormestarina. Hieno homma, tehtävät ja mahdolliset tulokset lähes tuntemattomia tavalliselle tallaajalle. Kököttää nyt eduskunnassa, haravoi yli 14 000 äänestäjää taakseen. Melkoinen sotajoukko Uudellamaalla, joilla on Suomen kansalaisuus.

Moitteita Niinistölle, Salaiset sopimukset, Globalistit palkitsivat Niinistön, Rahaa satoja miljoonia

Mahtuu monta kabinetti virhettä salaseura presidentin, onneksi kohta lopullisesti päättyvälle uralle, jos ei sitten ukkia painosteta tekemään kekkoset.

Ne virheet on helppo vetää esille.

Ensimmäinen virhe oli EU:hun liittyminen, tavalla mikä nykypäivänä ei vastaa vähääkään edes niitä valheita, mitä hehkutuspuheissa luvattiin EU:hun liittymisen yhteydessä.

Hyvänä kakkosena Euro. On muka hyvä kun "turisteilla" on sama valuutta... kyllä, mutta miten sillä eurolla voi kilpailla markkinoilla?

Kolmas anteeksi antamaton virhe on se, että mennään haukkumaan naapuri, uhotaan ja pullistellaan katkomalla totaalisti kaikki välit ja yhteydet. Ja tämä vain jonkun loputkin rahat imevän liittouman varjolla. Ei mikään muu valtio ole noin totaalisti itseään eristänyt, vain siksi että ovat päässeet epävarman puolustusliitto Naton jäseneksi.

Eipä aikaakaan kun Pohjois-Atlannin liitto tulee surkastumaan, koska Yhdysvallat lähtee siitä. Nyt kysytään miksi?

Ajattelemalla vähänkin Kiinaa, saa siihenkin vastauksen.

Sanna Mariin sanoo, Suomi ei mene Natoon minun aikana,

Eipä aikaakaan kun tuli rappareilta määräys, että nyt on "mahdollisuus". Kipin kopin hakemaan neuvoja Amerikan muumiolta. Loput salaseurojen, jo vuodesta 1972 lähtien suunnitelemasta Nato komplotista tiedetäänkin. Vuosisadan huijaus kansalta kysymättä kirjattiin protokollaan. Herrojen salaisille   pankkitileille ilmaantui isompia numeroita.

Oli muodissa, Vihapuhe ja maalittaminen, Susijahti siitä tuli

Nyt jää nähtäväksi kauanko Anna-Maja kiukuttelee Orpon hallituksessa. Jos ei halua suorittaa niitä tehtäviä jotka itse on hyväksynyt ja hallitusohjelmaan kirjattu, on tie nuotiolle lyhyt. Keskustasta on kuultu hengitysääniä, eli menehtymisen vaara saattaa olla ohitettu.

Porakaivo,Laatuvettä,Apila, Kesämökki Venäjällä
Boomerit jätetään heitteille-Maahanmuutto-Siirretään Suomeen-EU määrää kaiken

Presidentti Niinistö tietää, tai luulisi tietävän sen mitä Suomessa ruvettiin tarkoituksella toteuttamaan "Sanna Syöksykierre" hallituksen aikana. Mikään ei ole enää kohdillaan, eikä vähään aikaan oikene. Ja syykin on tietysti Venäjän, koska sokean pää ei käänny syyllisen suuntaan.

Suomi neito,Krista Kiuru,Korona,Ulkonaliikkumiskielto-Nato

Suomi neito sai lopputilin samana päivänä kun valtio houkuteltiin mukaan sotaliitto Natoon, josta Trump ja rebuplikaanit ovat luvanneet Amerikan eroavan.

Vuonna 2021 olin jo uskovani "Tyranni Kiurun" sopotuksiin että  ulkonaliikkumiskielto on väistämätön, eikä armeijakaan jätä tulematta". Olin vähän liian nopea itsevarman tekstin suhteen silloin, mutta tänä päivänähän armon vuonna 2023 tuo on toteutumassa.

Juutalaiset ei vieläkään ymmärrä sitä että he ovat ihan alunperin tuppautuneet väärään maahan. Mikä ihmeen luvattu maa Israel muka on..? Tapellaan ja soditaan, mitä se sellainen talmutismi on.. Toivotaaan nyt että se Iranin atomipommi valmistuu joskus. Kuvan tekstissä mainitaan videosta, se löytyy täältä (katso VIDEOT) samalla nimellä kuin kuvan päällekirjoitus.

Israel pitäisi siivota, Toivottavasti se toteutuu nyt, öljy ja kaasu

Tämä American Joe on olevinaan joku kummisetä? Vähillä vaistoilla varustetut nuolukkaat vierailevat siellä melko useasti neuvoa hakemassa. Tuoksahtaa siltä että se uusi maailmanjärjestys on epäjärjestyksessä.

Niinistö,Biden,Nato, Maanpetturi, Pohjois-Korea

Joe Bidenin KÄSIKASSARANA toimiva Nato tehostaa Ukrainan sotaa, kärjistää globaalia konfliktiretoriikkaa ja antaa toiminnallaan aiheen keskeyttää U.S. ja Venäjän välillä tehdyn uuden START-sopimuksen. Kyseessä ei ollut mikään Kremlin päähänpisto. Nato ja tukikohtia Suomeen, Atomiaseet toivottuja Suomeen

Suomeenkin valuu tasaiseen tahtiin niitä avaruus insinöörejä, mutta aina vaan on muka puutetta ammattityövoimasta. Mistä luulet sen johtuvan? No niitä oikeita käsityöläisiä ei roboteilla tai paimenilla korvata. Ei ole tullut vielä vastaan esim. peltiseppä, sähkö tai putkimies robottia joka tekisi mukisematta sen alan ammattitöitä.  Kokemuksesta voin mainita että, se niin sanottu halpatyövoima tulee loppupelissä kalliimmaksi kun se aito paikallinen. Siinä ei montaa kuukautta mene kun huomaavat että heitä kusetetaan palkassa ja kaikessa muussakin.

Työn teko Suomessa, Työttömyys kasvaa, Robotit valtaa tehtaat
Olenko minä Trolli, En ole, Maailman turvallisin maa asua on Venäjä, Häälahja
Venäjä ottaa Alaskan, Kiina valloittaa Amerikan, Salaliittoteoria, Putin on kunnon mies