Vihervasemmisto-Paavo Arhinmäki-Varjobanni-Järjenpuute

Oppositiolla on toiset tekopyhät kasvot niskassa. Valitaan aihe mistä vittuillaan. Tästä ei puhuttu tuskin mitään, supateltiin vain, olihan kyseessä Ukraina.

Tasavallan presidentti mainitsi viime viikolla mediassa Suomelle tärkeän asian. Niinistö otti esiin Suomen ja Venäjän välisten suhteitten parantamisen, "vaikka vähänkin" ensi alkuun. Se tehtävä olisi seuraavalla presidentillä. Voisiko Halla-Aho olla sellainen presidentti... no ei. Puhumattakaan jostain "sisäpuoli ulospäin" kääntyneen amerikkalaistuneen Aaltolan uskottavuudesta. Miten lie sitten Haaviston pullat uunissa, jätkähän aiheutti viimeksi melkein sodan syttymisen käytyään Pietarissa muka Borellin asiamiehenä vaatimassa sitå 0,2 % kannatuksen omaavaa oppositiojohtajaa vapaaksi, oli kuulemma syytön isopää laihimus Sannankin kuulutuksissa. Eipä ihme että Haavistoa nimitellään Venäjällä persereijäksi niin politiikassa kuin muussakin.  

Petteri Orpo sen kummempia kyselemättä valitsi entisen sirkusmiehen puolueen presidenttiehdokkaasi. Se on sitä demokraatiaa se. Kakoomus jakaantuu ja pilaa Alexander Stubbin mahdollisuudet koska äänet menevät Jussi Halla-Aholle, jos ei mitään isompia mullistuksia tapahdu. Minun mielestäni sekään ei ole hyvä ratkaisu, koska Halla--Ahosta ei ole Venäjän kanssa neuvottelijaksi. Niin kuin ei Pekka "Perävalo" Haavistostakaan tai "Minä, minä" Aaltolasta.

RKP- Ongelma puolue-Persut halutaan ulos-Orpon hallitus-Riikka Purra-Puolueen johto

Jos ei tuollainen 4 % puolue ymmärrä mitään vastuusta, sen on paras siirtää itsensä oppositioon kyvyttömänä toimimaan yhteiskunnallisissa tehtävissä. Sitten nämä muut vinkujat, SDP etunenässä, aikanne kun ketkuilette niin vaaditaan uudet vaalit, mitä jos kansa äänestää vittuillessaan niin,että Suomessa onkin yhtäkkiä yhden puolueen hallitus..?  

Tiedusteluupseeri-Salamurha-Ukrainan presidentti-Terrorismi-Sabotaasje.Krim

Joo, on niitä kaikenlaisia ennustajia ja selvännäkijöitä liikkeellä ihan Amerikkaa myöden.

Medvedev on toistanut sanomisensa jo ensi kerran silloin kun tapahtui se lennokki isku Kremliin.

Hän on edelleenkin sitä mieltä että Zelenskyin ja kumppaneiden eliminointi on prioritoitava.

"World and our own experience shows that it is impossible to fight terrorists with international sanctions, intimidation or exhortations.
They only understand the language of power.
Only personal and completely inhumane methods.

Therefore, it is necessary to blow up their own houses and the houses of their relatives. Look for and eliminate their accomplices, abandoning the insipid idea of a trial against them. But the main thing is to destroy the top leadership of terrorist formations, in whatever cracks these insects hide.

It's difficult, but possible".

Länsimedia-Nato-Häkkänen-Puolustusministeri- Apupaketti

No niin, nyt on sitten uusi puolustusministeri Häkkänen päässyt puikkoihin. Raha rumba jatkuu siitä mihin Marinin hallitus jäi. Orpanan hallitus ei säästele tässä asiassa, onhan sentään tasavallan presidentti vahvistanut sen mitä Biden määräsi. 

Suomi toimittaa Ukrainaan lisää puolustustarvikeapua. Tasavallan presidentti päätti asiasta 6.7.2023 valtioneuvoston esityksestä. 

Tämä on 17. puolustustarvikeapulähetys Suomelta Ukrainalle. Se sisältää muun muassa lisää ilmatorjunta-aseistusta ja ampumatarvikkeita. Lähetyksen sisältämien suorituskykyjen korvaamisen arvioidaan maksavan Suomelle 105 miljoonaa euroa. Kaikkien Suomen Ukrainalle toimittamien puolustustarvikepakettien korvattava arvo on nyt noin 1,2 miljardia euroa, ja rapiat päälle. 

 

Kerjäläisoopperasta kuuluisuutta itselleen haalinut "oli-garkki" ei vedä enää kansainvälisesti täysiä katsomoita. Poikkeuksena Suomi ja luulotautia kärsivä Viro.

Kerjäläis ooppera- Zelensky- Maailmanmanrauha on vaarassa-Hullu-Pentagon-White House

Zelensky on numero ykkönen lupausten uskottavuudessa. Rupeaa olemaan jo amerikkalaistenkin mielestä turvallisuus risiko. No tuli tähän nyt mukaan (vaikka ei pitänyt) kaksi Suomen presidenttiehdokastakin. Amerikoissa kirjekurssin käynyt Mika Aaltola ja ikiliikkuja Paavo Väyrynen. Paavoa minä ainakin äänestäisin, siinä on mies joka ajattelee Suomen etua. Kun taas amatööri Aaltonen tuo näyttämölle tuulahduksen ruudin savua usuttelemalla Suomea Venäjän kimppuun mikä taas ei ole kenenkään etu.

Pentagon-CIA-Biden-Aseapu- maailmanrauha-Zelensky-Maailmansota

Tietojemme mukaan, viime vuonna oli nähty "metsä rambo" eli Halla Jussi heilumassa netistä hankkimansa Javelinen kanssa muun muassa Läskelän Iitan lehmihaassa, missä oli vaarantanut oman ja muidenkin kertakäyttöön tarkoitetun hengen.

Tänään tiistaina 28. 03. 2023 Hesarin vaalitentissä Sanna ja muut toistelivat samoja teemoja eri muodossa. Sanna Marin kuulosti jo hiiltyneeltä kun hänelle esitettiin taas se hänelle epämiellyttävä Hornet kysymys.

Hornetit- Sanna Marin-raskas aseistus

Kohta ei muisteta mistä oli kysymys. Aivan oikein, Naton laajenemisesta oli kysymys. Mikä on tämänhetkinen tilanne jonka pieni globalisti eliitti on saanut aikaan? Eipä ole kehumista, Uhkakuvassa kolmas maailmansota, pankkikriisi on käynnistynyt Amerikassa, joka laajenee myös Eurooppaan, samalla kun Venäjän inflaatio pysyttelee vajaan 3 % kieppeillä.

Kiina ja Venäjä solmivat kolme sopimusta jotka heikentävät dollarin dominanssin.

Eikö median toiminnoille löydy lakia? Kuka antaa niille valtuudet valehdella? Eikö valta median tehtävä ole valistaa ja palvella kansaa?  Siltä se ei näytä.

Minulle on montakin mysteeriä mielessä, yksi niistä on se, etten ole vielä tähän päivään mennessä nähnyt leipäjonoja Venäjällä. Pietarissa ihmettelevät ihmiset mistä moinen ilmiö kuin "leipäjono" Suomeen on tullut..?

Nyt kun ajatellaan jälkeenpäin tämän syvästi uskonnollisen lestadiolais -hemmon motiiveja, ei sieltä mitään Jeesusta liikekumppaneista löydy. Vain laskelmoiva liikemies joka käytti hyväkseen anteliasta valtiota oman etunsa hyväksi... ja vähän enojenkin.

Juha Sipilä. Keskusta, Pääministeri, Yle, MTV, Atte Jääskeläinen, Jussi Eronen, Salla Vuorikoski, Ruben Stiller, Päivärinta

Hyvänä esimerkkinä oli NATON osallistuminen siviilikohteen sabotointiin Itämerellä se saattaa eskaloitua niin, että eräänä aamuna Norja herää perseaukisena kääpiönä.


Nato, Ukraina, Jens Stoltenberg, Norja, Pentagon. Venäjä, Suomen Nato jäsenyys, Maailmansota, Turkki, EU, Unkari

Katsotaan nyt kuinka 50 tonnin Leopardin käy keväisellä pellolla. Ohjus ei kysy tankilta minkä merkkinen olet.

Tosi uutiset kätketään taakse, tai sitten ei julkaista ollenkaan.