Zelensky siirsi armeijan komentajan muihin tehtäviin koska armeijan komentaja on suositumpi kansan silmissä kuin presidentti.

Google, sputnikstory, Ari Kärkkäinen, alias , Ari Nordman, Ukrainan armeija, Venäjä voittaa

USA:n edustajainhuoneen puhemies: Kongressi ei ole valmis jatkamaan apua Ukrainalle.

Yhdysvaltain kongressi ei ole valmis hyväksymään avun jatkamista Ukrainalle, kertoo uutistoimisto AFP:n mukaan edustajainhuoneen puhemies Mike Johnson.

Johnsonin mukaan vaikuttaa, että kongressin ylähuone eli senaatti "ei pysty pääsemään yhteisymmärrykseen." Sen lisäksi Johnson kertoi, ettei hänen puolueensa eli republikaanipuolue olisi kuitenkaan hyväksynyt apua, vaikka  sitä oli epävirallisesti yritetty.


EU:lla on sama ongelma, 50 miljardin apupakettia jumittaa Unkari.

Ensimmäinen päivä helmikuuta Ursula von der Leyen:in mukaan paketti tullaan hyväksymään kuulemma keinolla millä hyvänsä.


Samaan aikaan Venäjä hyökkää voimakkaammin kuin koskaan. Zelenskyn hallituselimiä on ruvettu siirtämään pois Kiovasta.


 

SUNNUNTAINA alkanut Sälenin turvallisuuskonferenssi Ruotsissa meinasi käydä liian raskaaksi Ruotsin kruununprinsessa Victorialle. 

Videolla näkyy kuinka avaustilaisuuden aikana prinsessa Victorian silmät lupsahtelevat kiinni, ja kruununperillinen näyttää suorastaan nuokkuvan unisena kuunnellessaan Volodymyr Zelenskyn kulunutta marmatusta. 

“Onko se Ruotsikin nyt turvaton... voi voi ja margariini sentään. Mitä se harhoja näkevälle Ilta Sanomien toimittajalle kuuluu, jos joku silmänsä sulkee? 

– Eurooppa tarvitsee oman, riittävän arsenaalinsa vapauden puolustamiseen. Arsenaalin luodakseen Eurooppa tarvitsee yhteistä asetuotantoa ja tuotannon mittakaavan on oltava paljon nykyistä suurempaa, Zelenskyi sanoi. 

“Että aseita riittäisi (antaa hänelle ilmaiseksi), joka viikko ja useamminkin tarvittaessa” 

 

https://www.is.fi/kuninkaalliset/art-2000010104090.html?utm_source=email&utm_medium=toimitus&utm_campaign=hs_uk_ismain 

Annalena Baerbock-Omahyväinen-Tyhmä-Ulkoministeri-Saksalainen

No eipä ole kummainen tämäkään ulkoministeriksi valittu kopeileva tytön hupakko. Samaa kaliberia kun Sanna Marin ja se virolainen mäkättäjä. Erottuvat toisistaan vain käsien asennon perusteella, muuten sama jankutus päällä, "kenen pitää voittaa mitäkin" Pieni videon pätkä mukaan:

https://t.me/rtnews/47981

Puhuessaan toimittajille tiistaikokouksen jälkeen Biden vaati, että kongressi"siirtää Ukrainan lisärahoituksen"ennen tauolle jäämistä ja lisäsi, että sen tekemättä jättäminen olisi"suurin joululahja"Venäjän presidentille Vladimir Putinille.

"Nyt tekemämme päätökset määrittävät tulevaisuuden tulevina vuosikymmeninä, erityisesti Euroopassa",Biden sanoi.

Viimeisin Bidenin ilmoittama 200 miljoonan dollarin apu tulee Presidential Drawdown Authoritylta (PDA), joka sallii Bidenin hallinnon siirtää aseita Yhdysvaltain varastoista ilman kongressin lupaa hätätilanteessa.

Jussi Halla-Aho-Natzi-Suomen hallitus-Presidenttiehdokkaat

Matkan tarkoituksena oli herättää huomiota valtiomies kyvykkyydestä, näin ennen presidenttivaaleja. Valitettavasti vetää Jussin kannatusta väärään suuntaan. -Niin kävi myös aikoinaan Sanna Marinin hautajaismatka hörhöilylle Kiovassa sekin.

Päätoimittaja Putkonen kommentoi: Puhemies Halla-ahon puhe Kiovan parlamentissa rumble.com/v3yc74j-ptoimi

Amerikka tulee saamaan kunnolla takkiin tuollaisen presidentin takia. Äijä on kyllä etevä aiheuttamaan ongelmia, sotaa siellä ja sotaa täällä, siinä se on koko systeemin rakenne.suuressa vaarassa. Menkää vaikka New York:iin katsomaan sitä mitä ette Pietarissa näe. Nimittäin tuhannet ihmiset asuvat New Yorkin jalkakäytävillä ja siltojen alla, lähes kaikki näistä ovat narkkareita. Talvi tulossa, nälkää ja vilua. Poliisi on voimaton, määrärahat ei riitä, joissakin kaupungin osissa, rikollisuus on saamassa taas yliotteen.

Se on se ihana Amerikka jossa ei pidetä heikommista enää huolta.

Englantilainen jouralistiikka on hillitympää, hallitumpaa ja enemmän asiassa pysymistä kuin esim. Suomen johtava paskajulkaisu IS,  joka useinkin aloittaa ja lopettaa juttunsa "Tämäkin on Venäjän syytä" 

https://www.spectator.co.uk/magazine/21-10-2023/featured-articles/

Tässä se nähdään se maailman johtajien viisaitten päätösten tulos. Miten tässäkin ne juhlalliset takuut ja lupaukset voisivat pitää päällä kun mikään sopimus ei ole ollut ikuinen tähänkään mennessä. No joo, jäi menemättä sinne Natoon tällä kertaa. Ja Ukrainan seuraava presidentti ei tule sellaista aihetta edes ääneen ajattelemaan.

Euroopan aseapu on useammalta jäsenmaalta muuttunut vähinerin romutavaraan, on jopa lopetettu antaminen, kuten eräskin Nato maa on ilmoittanut.

https://www.rt.com/news/584089-slovakia-suspend-aid-ukraine/

Annalena Baerbock-Omahyväinen-Tyhmä-Ulkoministeri-Saksalainen

No eipä ole kummainen tämäkään ulkoministeriksi valittu kopeileva tytön hupakko. Samaa kaliberia kun Sanna Marin ja se virolainen mäkättäjä. Erottuvat toisistaan vain käsien asennon perusteella, muuten sama jankutus päällä, "kenen pitää voittaa mitäkin" Pieni videon pätkä mukaan:

https://t.me/rtnews/47981

Euroalueella ennakoidaan taantumaa. Suomessa on sellainen jo täydessä käynnissä, parisataa rakennusfirmaa nurin, isot yritykset lomauttavat ja pienemmät kaatuvat. Mm. asuntokauppa on täysin jumissa. Miksei tästä kirjoiteta mm. Hesarissa.

EKP aiheutti itse tämän tämän inflaation rahoittamalla ja ostamalla valtioiden lainoja. Työnnettiin rahaa hullun lailla markkinoille, ja nyt ihmetellään miten hinnat nousevat. Toki Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamalla traumalla on merkityksensä. On vain niin helppo syyttää venäläisiä, vaikka huonoa politiikkaa on tehty jo vuosikausia EKP:ssä.

EKP:n rahapolitiikkaa sääntelevät suurimmat hölmöt löytyvät Saksasta, Ranskasta ja Italiasta. Rahaa markkinoille, jottei niiden talous sakkaa.

Ukrainan sota-Huono tilanne-Venäjä voittaa-Biden kusessa-Kylmät jalat
Rauhansopimus-Napoleon-Zelensky- Putin- Moskova

Ukrainan pitäisi tehdä se keväthyökkäys, kesähyökkäys ja nyt kohta se syksyhyökkäys, mutta kantti ei kestä. Koskaan ei ole tarpeeksi aseita eikä ammuksia. koska niistä osa häviää huitsan tuuliin jo ennen kuin tavara on rintamalla. 

Kun Keskustan johto petti kansan, niin kansapa palkitsikin heidät nyt vaaleissa. Napsauttamalla tätä kuvaa niin tulee esiin kuvauksia siitä huonosta valinnasta millä mentiin sirppi hallitukseen. Vanhemmat kuvat saattaa olla epätarkkoja teksteistään, en ehdi niitä korjata... olen kohta jo kahdeksankymppinen ukon ketale!

Annika Saarikko. Keskusta. Maatalous. Köyhä maa.

Oli kerran puhetta asentaa Zannaan joku CIA:n terapeuttinen turvallisuusasiantuntija ohjelma hillitsemään pahempia möläytyksiä, mutta toistaiseksi ei ole kuulemma tarpeeksi tehoja missään tämän hetkisissä kehitysajanjakson piirikorteissa.

Juuri tällä hetkellä epäillään että, CIA tapansa mukaan  olisi ryhtynyt hämmentämään myös muualla (Moldovassa). Siellä on suuria mielenosoituksia, huhut kertovat Ukrainan tarkoituksena olleen miehittää Moldova. Hallitus eroamassa.

Saksan puolustusministeri Boris Pistorius on  oikeassa ilmaistuaan epävarmuutensa Ukrainan kyvystä saavuttaa tavoitteensa.

 

Jens teki tyhjän reissun Etelä Koreaan. Heitä ei kiinnostanut mikään Ukrainan auttaminen, koska tarvitaan kaikki aseet itse Kiinan varalta.

Jos Trumpista tulisi seuraava presidentti olisi se varma loppu Ukrainan hyväksikäytölle sotatantereena. Myöskin Naton aggressiot vuorattaisiin tyynyillä, eli kynnet leikattaisiin.